Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til GBS!

Geneva Business School (GBS) her er en førende institution, der tilbyder avanceret schweizisk kvalitetsuddannelse. Vores programmer undervises 100% på engelsk og vores campuser ligger i større europæiske byer som Genève og Barcelona.

Vores innovative metodologi betyder, at eleverne undervises i små og fokuserede klasseværelser af nøje udvalgte fakultetets medlemmer, som alle er fagfolk på topniveau, dedikeret til at lede dem på deres rejse til fremtidige virksomhedsledere.

GBS tilbyder en række bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer.

Studerende kan vælge at specialisere sig i en af vores mange majorer, som f.eks. Internationale relationer, sportsstyring, digital markedsføring og international finansiering.
GBS-campusser er strategisk placeret på to af de mest multikulturelle og dynamiske byer i Europa.

GBS-campusser er strategisk placeret på to af de mest multikulturelle og dynamiske byer i Europa.

Genève Campus ligger i hjertet af Genèves internationale organisationskvarter, som ligger inden for et af de største centre for diplomatisk, finansiel og erhvervsmæssig aktivitet i verden. Vores faciliteter omfatter en state of the art auditorium og mange studiehubs, der er specielt designet til at tilbyde en moderne lærerfaring med et godt studentemiljø.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Geneva Business School (GBS)

Master of Science i økonomi med en major i International Finance er designet til at udfordre og udvikle din forståelse af global finansiering gennem streng træning i de k ... [+]

Master of Science i økonomi med en major i International Finance er designet til at udfordre og udvikle din forståelse af global finansiering gennem streng træning i de konceptuelle, analytiske og empiriske kompleksiteter af moderne international finansiering og investering. Du vil forstå de makroøkonomiske kræfter, der forme verden i dag, hvordan man vurderer risiko og reagerer på nye finansierings- og investeringsudfordringer.

I løbet af programmet skal eleverne:Skaffe viden om international beskatning og ejendomsplanlægning.Lær risikostyring og få et indgående kendskab til forsikringsselskaber.Kunne udføre en teknisk analyse.Kendskab til Hedge Fund analyse og ledelse.Udforsk finansieringsoversigt analyse for ledere.... [-]
Schweiz Geneva Spanien Barcelona
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
22 - 1 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Let's get started!

Geneva Campus

Life in Geneva

Address
Chemin de la Voie-Creuse 16
1202 Geneva, Geneva, Schweiz
Address
Geneva Business School Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl. Barcelona España
08007 Barcelona, Catalonia, Spanien
Address
Calle Baltasar Gracián, 4
2815 Madrid, Community of Madrid, Spanien