Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til HTMi

Et førende hotel Management Institute i verden

HTMi Hotel og Tourism Management Institute Schweiz forbereder eleverne til en lederkarriere i den globale hospitalsbranche. Instituttet har fem centre for ekspertise, de er: Skolen for International Hotel and Tourism Management, The International Hospitality Research Center, Det Internationale Center for Events Management Training, Center for Karriere Management og Center for Culinary Management.

Missionen for alle elever er "Kom som elev, blive leder."

For at hjælpe med at nå denne mission er HTMi's fokus at give hver elev en højkvalitetsuddannelse, søge efter excellence i alt, hvad der sker inden for HTMi, og at levere en organisation, der opfylder de internationale behov for den internationale hotel- og turistindustri. Vores moderne højkvalitets campus, der ligger inden for to schweiziske hoteller, er en anerkendt del af den smukke, berømte UNESCO-biosfæren i Canton Luzern, Schweiz.

Studenterliv og fritid

HTMi Campus har normalt studerende fra 30-35 nationaliteter verden over, og alle er velkomne til vores internationale familie. Studerende kommer fra alle de forskellige dele af verden til at deltage i os, og vi gør alt for at gøre HTMi til deres andet hjem. Vi har en meget studerende familie-centreret kultur. HTMi bestræber sig på at sikre, at eleverne ikke kun får en god uddannelse, men også at eleverne er glade for HTMi.

Studerende har bred adgang til sportsfaciliteter, herunder på campus og i nærheden, herunder: tennis, svømning, basketball, fitnesscenter, skiløb, snow boarding, golf, bordtennis, billard eller bare nyd det udendørs ved at gå, løbe, cykle eller vandre i et af verdens smukkeste naturlige miljøer i denne UNESCO-biosfære. Derudover kan eleverne nyde vores campus spa med sauna og solarium.

Der er kraftigt trådløst internet over hele campusen, og mange studentarrangementer er organiseret som Mr. og Miss HTMi Event, et bryllup, festnights, kulturaftener og meget mere.

I weekender kan eleverne gå Luzern, Bern, Zürich, Genève til shopping, underholdning eller bare for at nyde det smukke, fascinerende miljø i Soerenberg, et område, der er beskyttet af UNESCO, på grund af dets naturlige skønhed. HTMi organiserer elevture i Schweiz for at besøge bl.a. verdensberømte ost-, chokolade- og vinproducenter.

Placering

HTMi er beliggende i Soerenberg i den verdensberømte smukke UNESCO-biosfæren i Canton Luzern, Centrale Schweiz. Det er en af ​​Schweiz smukkeste feriesteder, 40 minutter med offentlig transport fra Luzern City. Studerende bor, studerer og træner i to maleriske, traditionelle schweiziske hoteller, som er indrettet til en moderne høj kvalitetsstandard efter en større investering gennemført i 2016, hvilket afspejler de bedste værdier af det schweiziske liv. Studerende kommer fra mere end 40 lande til at studere hotel management den berømte schweiziske måde. Vores elever studerer og træner i et ægte hotelmiljø. Soerenberg er et glimrende eksempel på økoturisme med turisme og natur i harmoni i dette smukkeste miljø.

Hvert år blander vores studerende sig med turister fra mere end 50 lande verden over. Om sommeren besøger de Soerenberg for sit smukke rene, grønne miljø, når temperaturen kan gennemsnitlig omkring 25 grader celsius. Om vinteren besøger de det spændende og livlige miljø, når Soerenberg bliver ski- og snowboard resort.

Velkommen til Soerenberg, en af ​​verdens smukkeste turistområder. Velkommen til HTMi, et ledende hotelforvaltningsinstitut i verden.

Kom som elev, Bliv Manager.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

HTMi - Hotel And Tourism Management Institute

HTMi Hotel og Tourism Management Institute Schweiz forbereder eleverne til en lederkarriere i den globale hospitalsbranche. Instituttet har fem centre for ekspertise, de ... [+]

Mål og læringsresultater

Ved afslutningen af ​​programmet vil eleverne kunne:

Fortolk praktiske, teoretiske og personlige færdigheder, der kræves til ledelsesroller inden for en række internationale hotel- og turistorganisationer. Syntese strategiske, organisatoriske og markedsføringsprocesser af en kommerciel gæstfrihedsvirksomhed inden for rammerne af virksomhedens globale karakter. Udvikle en professionel ledelsesindstilling ved at opmuntre den kreative udvikling af innovative ideer og løsninger. Fortroligt debattere, undersøge og syntetisere teorier under evaluering af organisatorisk læring. Analyser kritisk forskellige multilaterale institutioner og tværnationale organisationer, herunder en evaluering af deres indvirkning på international turisme og forvaltning af kulturarvsturismen. ... [-]
Schweiz Lucerne
Januar 2020
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

HTMi Hotel Management Institute Switzerland - Overview , "Making a Difference"

HTMi Lifestyle video

HTMi Career centre overview

Address
Marientalweg 3
6174 Lucerne, Lucerne, Schweiz
Hjemmeside
Telefonnummer
+41 41 488 11 25