Læs den officielle beskrivelse

IMI International Management Institute i Schweiz er en unik, privat, gæstfrihed skole grundlagt i 1991. Vores internationale gæstfrihed kurser i Hotel, Event og Turisme management på bachelorniveau, er alle godkendt af Manchester Metropolitan University i England. Vores prestigefyldte MBA i International Hospitality Management er også valideret af Manchester Met. og er designet til dem sigter mod ledende stillinger inden for branchen. På postgraduat niveau tilbyder vi også vores IMI Luzern MBA, som giver dig mulighed for at specialisere sig i schweiziske Hotel Management Operations eller luksus mærker og Service Management. Vi har bevidst holdt små, med et maksimum på 220 elever pr semester. Denne måde, vores elever kan være sikker på en meget personlig og individuel tilgang til deres læring. Alle programmer er på engelsk, men du har mulighed for at lære fransk eller tysk som andetsprog. En kvalifikation fra IMI er et stempel af ekspertise på alle CV og vil sikre, at du er toppen af ​​bunken for de første vigtige interviews. Undersøgelse finder sted på vores maleriske campus omgivet af bjerge og søer i Schweiz. Studerende er få minutter væk fra den historiske by Luzern med sine mange butikker, caféer, barer og restauranter. Kombinationen af ​​kvalitet akademisk undervisning, schweiziske praktisk uddannelse, gode kontakter i industrien og betagende natur er en opskrift på succes. Vores kandidater kan findes i ledende stillinger rundt omkring på kloden. Deres succes viser, at for at nå toppen det betaler sig at starte på toppen!

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

IMI International Management Institute Switzerland

Et MSc-program med fokus på gæstfrihed og events industrier og tilbyder professionelle placeringer for dem, der mangler erhvervserfaring. ... [+]

Dette MSc program, der tilbydes af IMI, er egnet til dem med en bachelorgrad kvalifikation men begrænset erhvervserfaring. Fokus på centrale strategiske ledelsesevner inden for gæstfrihed og begivenheder, giver programmet et bredt indblik i operationel styring, planlægning og strategi inden for den internationale arena.

Krav til optagelse:

Bacheloruddannelse i enhver disciplinEngelsk færdighed: 6,0 IELTS eller tilsvarende

Indtastningsdatoer:

Der er to indtag pr. År - februar og august.

[-]
Schweiz Lucerne
Februar 2020
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Introducing IMI Switzerland

IMI Student Experience

IMI University Centre
Address
IMI International Management Institute Switzerland Seeacherweg 1
6047 Lucerne, Lucerne, Schweiz
Hjemmeside
Telefonnummer
+41 41 349 60 00