IMI International Management Institute Switzerland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IMI International Management Institute i Schweiz er en privat skole for gæstfrihed og forretningsadministration, der blev grundlagt i 1991. Vi tilbyder en familie atmosfære og personlig læring og karriere support.

Vores bacheloruddannelser i gæstfrihed, forretnings- og marketingstyring valideres af Manchester Metropolitan University og vores kulinariske kunst fra Oxford Brookes University.

Vi tilbyder en MBA-grad i gæstfrihedsstyring (valideret af Manchester Met.) Og en MSc i gæstfrihed og begivenheder plus postgraduate-eksamensbeviser med speciale i hotel og begivenheder eller kulinarisk.

Vores Diplom HF i International Hospitality Management tilbyder tre specialiserede praktikpladser sammen med tre studieresemestre med et stærkt fokus på sprogfærdigheder.

Kombinationen af akademisk undervisning af høj kvalitet, schweizisk praktisk træning, fremragende kontakter i branchen og betagende sceneri er en opskrift på succes. Vores kandidater findes i Senior Management stillinger over hele kloden. Deres succes viser, at for at nå toppen, lønner det sig at starte øverst!

Placeringer

Lucerne

IMI University Centre

Address
IMI International Management Institute Switzerland
Seeacherweg 1

6047 Lucerne, Lucerne, Schweiz
Telefonnummer
+41 41 349 60 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig