Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

CREA er en førende uddannelsesinstitution inden for markedsføring, kommunikation, digital markedsføring og kunstretning. Hvert år tager mere end 450 studerende kurser på skolen, leveret af de bedste schweiziske og internationale foredragsholdere. CREA tilbyder i øjeblikket bachelor- og kandidatuddannelser, der findes på fuldtid eller som executive kurser for fagfolk, samt efteruddannelse korte kurser i form af certificerede programmer. CREA fokuserer sin udvikling på excellence inden for følgende områder - Creation, Digital

Filosofi

Verden er ved at ændre sig, uddannelse er også. CREA giver et fantastisk springbræt til fremtidige fagfolk inden for kreativ, marketing, kommunikation og digitale færdigheder.

På baggrund af udviklingen i erhvervslivet forventer skolen de store ændringer, som den digitale verden fremkalder i markedsføring og kommunikation, og kurserne er omdefineret af nye behov i disse sektorer (luksus, mode, sport osv.).

Lær af erfaring. Det er ubrugeligt at lære uden forståelse. På CREA mener vi, at uddannelse kun kan være og skal være baseret på erfaring, den viden, der opleves. Af denne grund er vores kursusleder og undervisere alle erfarne fagfolk. En skole, der ligger tæt på erhvervslivet

Viden bør komme fra eksperter. Vores foredragsholdere er alle fagfolk på deres område. De deler deres viden og værktøjer med deres elever, så alle læringer er relevante for den nuværende erhvervsliv. Arbejdsverdenen ændrer sig hurtigt, og det er vigtigt, at hver elev kan komme ind i det med de relevante færdigheder.

CREA deler deres netværk, herunder schweiziske og internationale virksomheder og eksperter, med deres studerende, så de forbliver tæt på erhvervslivet. De støtter eleverne og skolen i erhvervelsen af ​​færdigheder, der er relevante for den nuværende faglige arbejdsplads.

ECTS Credits

Vi leverer ECTS-point til vores bachelor- og kandidatstuderende. Disse kreditter anerkendes af faglige organer og CREAs samarbejdspartnere, men er ikke statsgodtgørede eksamensbeviser.

Men de uddeles af en privat skole og er i overensstemmelse med de procedurer, der offentliggøres i Bologna-processen. ECTS-point er baseret på et system, der gør det muligt at kvantificere undersøgelser (ansigt til ansigt lektioner, forskningsarbejde, personlige studier mv.).

Vores bacheloruddannelser er 180 ECTS og vores kandidats kurser 120 ECTS. Samarbejdsaftaler med andre institutter og faglige organer i Europa giver vores studerende mulighed for at deltage i andre uddannelser, især på postgraduate niveau.

CREA har tilladelse til at udøve udstedt af Geneve Department of Instruction Publique (Public Education Department) under sektionen for private skoler.

E-learning

En innovativ online platform gør det muligt for alle vores elever at uddybe deres viden inden for bestemte fagområder, forberede deres foredrag, revidere eller blot udvide deres viden inden for områder, der supplerer den undervisning, der ydes på CREA.

Programmer undervist i:
Engelsk
Fransk

Denne skole tilbyder også:


CREA Geneva | INSEEC GROUP

Kandidatuddannelsen i Digital Marketing ... [+]

Elsker at generere ideer og udføre dem

Kandidatuddannelsen i Digital Marketing

Kursusprogram

Markedsstrategi

Hovedmålsætningerne med dette modul er at udvikle en kritisk analyse af forretningsmålsætningerne for et brand i forbindelse med sine målkunder og at udvikle en omfattende forståelse af den digitale strategi, som er integreret og direkte funktionsdygtig.

Digital Marketing Channels

Forstå det nye medielandskab og hvordan man bruger de vigtigste platforme. Lær hvordan du får mest ud af dem ved at teste dem i real-case studier. Forvent udviklingen af ​​sociale netværk og lær at udnytte deres styrke i brandets tjeneste.

Medier

Få et komplet billede af de nye AdTech-platforme og -funktioner. Lær hvordan og hvor du kan finde dine kunder gennem data og optimeret målretning i den digitale verden.... [-]

Schweiz Geneva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
17 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
CREA Geneva | INSEEC GROUP

Den Internationale Master i Luksus Marketing er udtænkt for at give de studerende en solid og præcis forståelse af luksusverdenen, idet de tager højde for sine nye regler ... [+]

En fuld forståelse af den nye dynamik anvendt til luksus

I et hurtigt bevægende miljø, hvor luksusgrænser bliver udfordret og sløret, vil dette program give en fuld forståelse af den nye dynamik, der anvendes til luksus. Den Internationale Master i Luksus Marketing er udtænkt for at give de studerende en solid og præcis forståelse af luksusverdenen, idet de tager højde for sine nye regler, der er stærkt relateret til den nye forbrugers opfattelse, udfordringer for detailmiljøet samt online-tjenester og CRM. En analyse spænder fra en hård luksus til tjenester, lige fra at rejse ind i mad og drikkevarer.

Kursusprogram

Branding

Begyndende med det grundlæggende i marketing teknikker til udviklingen af ​​nye luksus strategier vil hovedvægten være på de nye regler, der gælder for erhvervslivet, kommunikation, økonomi og ledelse. Udviklingen vil være fra et overblik over luksusmarkedet for at opdage dets niche og specifikke behov. En analyse vil blive anvendt på forskellige luksus forretningsmodeller og deres strategier samt til de forskellige geografiske.... [-]

Schweiz Geneva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
17 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
CREA Geneva | INSEEC GROUP

Under denne kandidatuddannelse vil eleverne have mulighed for at arbejde på konkrete projekter. De vil anvende den viden, de har erhvervet i en endelig opgave med det for ... [+]

Tweaks er ikke nok i dagens forretningsmiljø!

Kun en ud af 50 ideer bliver succesfulde. Det er på tide at udvikle rigtige forretningsmæssige innovationspraksis for at drive omdannelsen af ​​ideen til et værdifuldt kundeforslag. Af denne grund tilbyder vi et omfattende deltidsstudieprogram for enkeltpersoner, der mener, at forretningsinnovation er på den kritiske vej til at omdanne vores sociale systemer, ud over simpel teknologi og procesautomatisering.

Under denne kandidatuddannelse vil eleverne have mulighed for at arbejde på konkrete projekter. De vil anvende den viden, de har erhvervet i en endelig opgave med det formål at lancere deres eget projekt.

Kursusprogram... [-]
Schweiz Geneva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Route des Acacias 43, 1227
Geneva, Geneva, CH