CREA Geneva | INSEEC GROUP

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

CREA er en førende uddannelsesinstitution inden for markedsføring, kommunikation, digital markedsføring og kunstretning. Hvert år tager mere end 450 studerende kurser på skolen, leveret af de bedste schweiziske og internationale foredragsholdere. CREA tilbyder i øjeblikket bachelor- og kandidatuddannelser, der findes på fuldtid eller som executive kurser for fagfolk, samt efteruddannelse korte kurser i form af certificerede programmer. CREA fokuserer sin udvikling på excellence inden for følgende områder - Creation, Digital

Filosofi

Verden er ved at ændre sig, uddannelse er også. CREA giver et fantastisk springbræt til fremtidige fagfolk inden for kreativ, marketing, kommunikation og digitale færdigheder.

På baggrund af udviklingen i erhvervslivet forventer skolen de store ændringer, som den digitale verden fremkalder i markedsføring og kommunikation, og kurserne er omdefineret af nye behov i disse sektorer (luksus, mode, sport osv.).

Lær af erfaring. Det er ubrugeligt at lære uden forståelse. På CREA mener vi, at uddannelse kun kan være og skal være baseret på erfaring, den viden, der opleves. Af denne grund er vores kursusleder og undervisere alle erfarne fagfolk. En skole, der ligger tæt på erhvervslivet

Viden bør komme fra eksperter. Vores foredragsholdere er alle fagfolk på deres område. De deler deres viden og værktøjer med deres elever, så alle læringer er relevante for den nuværende erhvervsliv. Arbejdsverdenen ændrer sig hurtigt, og det er vigtigt, at hver elev kan komme ind i det med de relevante færdigheder.

CREA deler deres netværk, herunder schweiziske og internationale virksomheder og eksperter, med deres studerende, så de forbliver tæt på erhvervslivet. De støtter eleverne og skolen i erhvervelsen af ​​færdigheder, der er relevante for den nuværende faglige arbejdsplads.

ECTS Credits

Vi leverer ECTS-point til vores bachelor- og kandidatstuderende. Disse kreditter anerkendes af faglige organer og CREAs samarbejdspartnere, men er ikke statsgodtgørede eksamensbeviser.

Men de uddeles af en privat skole og er i overensstemmelse med de procedurer, der offentliggøres i Bologna-processen. ECTS-point er baseret på et system, der gør det muligt at kvantificere undersøgelser (ansigt til ansigt lektioner, forskningsarbejde, personlige studier mv.).

Vores bacheloruddannelser er 180 ECTS og vores kandidats kurser 120 ECTS. Samarbejdsaftaler med andre institutter og faglige organer i Europa giver vores studerende mulighed for at deltage i andre uddannelser, især på postgraduate niveau.

CREA har tilladelse til at udøve udstedt af Geneve Department of Instruction Publique (Public Education Department) under sektionen for private skoler.

E-learning

En innovativ online platform gør det muligt for alle vores elever at uddybe deres viden inden for bestemte fagområder, forberede deres foredrag, revidere eller blot udvide deres viden inden for områder, der supplerer den undervisning, der ydes på CREA.

Placeringer

Geneve

Address
Route des Acacias 43, 1227
Geneve, Geneve, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig