The International University in Geneva

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser inden for forretningsadministration, internationale relationer, digitale medier, datalogi og international handel.

Læreplanen har en unik kombination af teoretisk og praktisk undervisning med særligt fokus på international forretningspraksis. Det internationale udvekslingsprogram giver studerende mulighed for at studere ved kendte universiteter over hele verden.

Beliggende i Genève, Schweiz, i centrum af Europa og et knudepunkt for international politik og forretning, ligger campus tæt på lufthavnen og ca. 5 km fra byens centrum. IUG har studerende, der repræsenterer over 60 nationaliteter, hvilket giver en virkelig multikulturel ramme.

The International University in Geneva

Programmerne er designet til at skabe en sund balance mellem teoretiske fundamenter og praktiske applikationer gennem brug af reelle forretningsspørgsmål og besøg i større multinationale virksomheder i regionen.

The International University in Geneva

IUG

3189_rsz_rsz_3180_129.jpg

Vision erklæring

At udvikle internationale fagfolk, der er forpligtet til at tjene et bæredygtigt samfund.

Mission statement

The International University in Geneva

3188_rsz_rsz_3181_oneflash-iug2013-5130.jpg

  • Europa
  • Mellem- og Sydamerika
  • Afrika

Genève hører til en udvalgt gruppe af virkelig ”internationale” byer i verden, hvilket gør det til et ideelt sted at studere international ledelse, internationale relationer og digitale medier.

I hjertet af Europa er det kun en times flyve fra London, Paris, Bruxelles og Milano.

Genève er velkendt som et af verdens største internationale finansielle centre, især til styring af private kapitalaktiver.

Genève er et vindue på teknologiens verden. Det er hjemsted for verdensledere som The World Economic Forum (WEF), Hewlett-Packard, Nestlé, Richemont, Procter and Gamble, Caterpillar og Du Pont de Nemours.

Placeringer

Geneve

International University in Geneva

Address
International University in Geneva
ICC 20, Rte de Pré-Bois

1215 Geneve, Geneve, Schweiz
Telefonnummer
+41 22 710 71 10

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig