The International University in Geneva

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The International University in Geneva ( IUG ) er placeret blandt de ti bedste handelsskoler i Schweiz og er en akkrediteret akademisk institution med speciale i erhvervsuddannelse.

Universitetet tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser inden for forretningsadministration, internationale relationer, digitale medier, datalogi og international handel.

Læreplanen har en unik kombination af teoretisk og praktisk undervisning med et særligt fokus på international forretningspraksis. Det internationale udvekslingsprogram giver studerende mulighed for at studere ved kendte universiteter over hele verden.

Beliggende i Genève, Schweiz, i centrum af Europa og et knudepunkt for international politik og forretning, ligger campus tæt på lufthavnen og ca. 5 km fra byens centrum. IUG har studerende, der repræsenterer over 60 nationaliteter, hvilket giver en virkelig multikulturel ramme.

The International University in Geneva er forpligtet til at være fremragende inden for uddannelse og faglig forbedring.

Universitetets multikulturelle studerende, fakultet og dynamiske miljø bidrager til skabelsen af en ramme, hvor de studerende erhverver en global uddannelse.

Programmerne er designet til at skabe en sund balance mellem teoretiske fundamenter og praktiske applikationer gennem brug af reelle forretningsspørgsmål og besøg i større multinationale virksomheder i regionen.

Klasserne er små for at give mulighed for gruppediskussion og give mere individualiseret opmærksomhed. The International University in Geneva er forpligtet til at hjælpe studerende med at nå deres fulde potentiale. Fakulteterne har relevant erfaring inden for industri og erhverv på seniorniveauer kombineret med en stærk akademisk baggrund.

Undervisningsmetoderne ved The International University in Geneva er innovative og understreger vigtigheden af at få et internationalt perspektiv på spørgsmål vedrørende ledelse, digitale og internationale relationer.

Anvendelse af erfaringsmæssige læringsmetoder såsom case-analyse og forretningsimuleringer sikrer udvikling af analytiske færdigheder, som er kritiske i dagens konkurrencedygtige og hurtigt skiftende verden.

The International University in Geneva understreger vigtigheden af interpersonelle færdigheder, ledelse, kommunikation og evnen til at arbejde i multikulturelle teams ved at tilskynde til aktiv klassedeltagelse og regelmæssigt præsentere om strategiske ledelsesspørgsmål. I denne ånd forventes studerende at arbejde i teams for at simulere en situation, hvor de udvikler en proaktiv holdning og mestrer effektive kommunikationsevner.

IUG akademiske filosofi understreger udviklingen af en iværksætterorientering, der er relevant for både små og mellemstore virksomheder såvel som store multinationale selskaber.

3189_rsz_rsz_3180_129.jpg

Vision Statement

At udvikle internationale fagfolk, der er forpligtet til at tjene et bæredygtigt samfund.

Mission statement

The International University in Geneva er en non-profit institution for videregående uddannelser, der leverer kvalitetsuddannelse til studerendes succes i erhvervslivet og internationale karrierer.

Universitetet er dedikeret til:

  • Uddannelse - Sørg for uddannelse i erhvervslivet, kommunikation, internationale relationer og handel med et globalt udsyn.
  • Excellence - Fremme en balance mellem akademiske og praktiske programmer gennem effektive læringsprocesser, personaliserede studerendes tjenester og et fakultet, der er engageret i undervisning og forskning.
  • Miljø - Tilbyde et dynamisk læringsmiljø, fremme mangfoldighed og være lydhøre over for det internationale samfunds skiftende behov.

3188_rsz_rsz_3181_oneflash-iug2013-5130.jpg

Internationalt netværk

Det internationale universitet i Genève har oprettet et stærkt netværk, der udvikler udvekslingsprogrammer med akkrediterede akademiske institutioner over hele verden. Programmet giver muligheder for studerende fra universiteter inden for IUG netværket i:

  • Europa
  • USA
  • Mellem- og Sydamerika
  • Asien og Mellemøsten
  • Afrika

at deltage i et semester på IUG og blive krediteret på deres institution.

Det giver også IUG studerende (højst to pr. År) mulighed for at deltage i et semester eller en sommerperiode på et andet universitet og blive krediteret ved IUG .

På nogle universiteter kan studerende få en dobbelt grad med IUG .

Genève, en global by

Genève hører til en udvalgt gruppe af virkelig ”internationale” byer i verden, hvilket gør det til et ideelt sted at studere international ledelse, internationale relationer og digitale medier.

Byen er vært for De Forenede Nationer og specialiserede agenturer som Verdenshandelsorganisationen og omtales ofte som hovedstaden for fred og diplomati.

Mange multinationale organisationer er beliggende i regionen på grund af det fremragende logistiske netværk og den centrale placering i Genève.

I hjertet af Europa er det kun en times flyve fra London, Paris, Bruxelles og Milano.

Genève er velkendt som et af verdens største internationale finansielle centre, især til forvaltning af private kapitalaktiver.

Genève er et vindue mod teknologiens verden. Det er hjemsted for verdensledere som The World Economic Forum (WEF), Hewlett-Packard, Nestlé, Richemont, Procter and Gamble, Caterpillar og Du Pont de Nemours.

Den internationale telekommunikationsunion og Reuters 'europæiske kommunikationscenter har også valgt Genève som deres hovedkvarter. CERN, der ligger uden for Genève, er hvor World Wide Web blev opfundet.

Kvaliteten og variationen i Genèves kulturelle liv med sine mange teatre, museer og internationale konferencer gør det til det rette sted at få en global uddannelse.

Byen er et udstillingsvindue for de mest berømte navne inden for mode, smykker og ure, og er hjemsted for blandt andre Rolex og Patek Philippe. Genève, som er ideelt beliggende ved bredden af Leman-søen ved foden af Alperne, tilbyder fremragende sportsaktiviteter udendørs.

Byens kosmopolitiske karakter, med næsten 150 nationaliteter fra hele verden, får alle til at føle sig hjemme.

Placeringer

Geneve

International University in Geneva

Address
International University in Geneva
ICC 20, Rte de Pré-Bois

1215 Geneve, Geneve, Schweiz
Telefonnummer
+41 22 710 71 10