Lucerne University of Applied Sciences and Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University for Professionals

Lucerne University of Applied Sciences and Arts er et universitet for anvendte videnskaber, der støttes af de seks kantoner i Central Schweiz. Med 6.500 studerende, der deltager i bachelor- og kandidatuddannelser, næsten 4.400 studerende, der deltager i efter- og uddannelsesprogrammer, og 459 nye projekter inden for forskning og udvikling, er det den største uddannelsesinstitution i denne region, hjertet af Schweiz. Liam Anderson / Pexels

Mission, vision, rammer for værdier

Universitetets mission, vision og rammer for værdier beskriver dets væsentlige formål som en uddannelsesinstitution, de værdier og principper, der styrer dens adfærd, og de mål, det forfølger.

Mission

Gennem sine skoler - Ingeniør og arkitektur, erhverv, informationsteknologi, socialt arbejde, kunst og design og musik - tilbyder Lucerne University of Applied Sciences and Arts en sund fagspecifik uddannelse og forskning i det centrale Schweiz. Det forbereder sine studerende til en professionel karriere inden for deres valgte felt og letter deres erhvervelse af de færdigheder, der er nødvendige til innovativ, kreativ og iværksættertænkning og handling. Med sin stærke, praktisk baserede tilgang og tværfaglige ekspertise producerer universitetet eksperter, der er i stand til at mestre udfordringerne i det 21. århundrede.

Vision

Den høje kvalitet og den videnskabelige dybde af vores undervisning og forskning gør vores universitet til et attraktivt valg og gør det muligt for det at udvide sig. Styrken i vores specialiseringer og vores tværfaglige emneklynger anerkendes i Central Schweiz og videre, både nationalt og internationalt. Vi indtager en lateral og sammenkoblet tilgang til tanke og handling. Dette afspejles i universitetets omfattende vifte af praktisk orienterede uddannelser og efteruddannelsesprogrammer og i dets forsknings- og udviklingsaktiviteter. Vi støtter en kultur med engagement, åbenhed og gennemsigtighed blandt vores personale og studerende og over for vores partnere.

Værdier

  • Personalet ved Lucerne University of Applied Sciences and Arts er samlet i deres lidenskab for uddannelse, forskning og kultur.
  • Universitetet forventer, at sit personale og studerende viser nysgerrighed, autonomi og vilje til at udvikle sig og udføre. Det styrker deres eksisterende færdigheder og understøtter refleksion i tanke og handling.
  • Personligt ansvar, pålidelighed og gennemsigtighed danner grundlaget for tillid, respekt og gensidig respekt.
  • Universitetet bruger kompetencegrupperne i sine specialiseringer og sin tradition for tilgængelighed og ligefremhed til at levere integrerede og tværfaglige løsninger.
  • Universitetet er forpligtet til bæredygtig udvikling. Dets aktiviteter er kendetegnet ved innovation, videnskabelig og kunstnerisk kvalitet og en høj grad af praktisk anvendelighed.

motto

Uddanner - undersøger - inspirerer

Placeringer

Lucerne

Address
Zentralstrasse 9
6003 Lucerne, Lucerne, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig