Læs den officielle beskrivelse

Rochester-Bern Executive Programs

Vi vil ændre den måde du tror.

I Schweiz siden 1995.

Rochester-Bern Executive Programs er et datterselskab af Simon School ved University of Rochester (NY, USA). Det blev grundlagt i 1994 og er placeret på Universität Bern. Rochester-Bern udvikler, organiserer og gennemfører yderligere uddannelse af høj kvalitet. Dens vigtigste produkt er Rochester-Bern Executive MBA, en af de førende EMBA programmer i Schweiz. Siden begyndelsen af ​​2007 tilbyder Rochester-Bern også virksomhedsspecifikke programmer og seminarer. Virksomheder som SBB, Berner Kantonalbank, Fresenius og UBS er nogle af kunderne. Gradskurser som CAS i General Management for bestyrelse eller videreuddannelse i bank og finans i samarbejde med Swiss Finance Institute (SFI) afrunde det alsidige, højkvalitetsbudget af Rochester-Bern Executive Programs.

Simon Business School, University of Rochester

University of Rochester, en uafhængig, privat begavet og styret universitet grundlagt i 1850, er blandt de førende private institutioner for videregående uddannelse i USA. Rochester fakultet og alumni har medtaget otte nobelpristagere og tolv Pulitzer Prize vindere.

Simon Business School er en af ​​de syv skoler, der udgør University of Rochester. Det ser tilbage på mere end 50 års erfaring på Executive MBA-markedet. I 2017 rangerede Financial Times Simon Business School nummer 2 i verden i økonomi og nummer 5 i verden i økonomi.

Institut für Finanzmanagement, Universität Bern

Den Universität Bern blev grundlagt i 1834 og er et af ti universiteter i Schweiz. Den består af otte fakulteter og har en fornem ry i økonomi. Institut für Finanzmanagement (IFM) er en del af forvaltningen fakultet. Den IFM fokuserer på undervisning, forskning og rådgivning i corporate finance, corporate governance, risikostyring, performancemåling og adfærdsmæssige finansiering. Rolle IFM i programmet er at yde logistisk støtte og backoffice-tjenester.

Samarbejdet med University of Rochester går tilbage til den velkendte monetaristiske Karl Brunner, der arbejdede på begge universiteter i begyndelsen af ​​halvfjerdserne. Den faktiske grundlægger af Rochester-Bern Executive MBA er Claudio Loderer, direktør for Institut für Finanzmanagement og både en tidligere elev af Karls og en ph.d. fra Rochester.

Om Fonden

Rochester-Bern Executive MBA-program blev startet i 1994. Det køres gennem en fond, og er økonomisk selvforsørgende. Foundation bestyrelsesmedlemmer er virksomhedsledere eller akademikere; de ikke har nogen økonomisk interesse i programmet. Instituttets aktiviteter overvåges af et advisory board af alumner, som giver vejledning og støtte.

Akkrediteringer

Rochester-Bern Executive MBA-program, som en del af Simon Business School, bærer med sig ry for en af ​​verdens bedste graduate business schools. Simon Business School er fuldt akkrediteret af AACSB (Association for Advance Collegiate Schools of Business) International siden 1966.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Location address
Rochester-Bern Executive Programs
Hochschulstrasse 4

Bern, Canton of Bern, 3012 CH
Social Media