Læs den officielle beskrivelse

Rochester-Bern Executive Programs

Vi ændrer den måde, du tror på.

I Schweiz siden 1995.

Rochester-Bern Executive Programs er et datterselskab af Simon School ved University of Rochester (NY, USA). Det blev grundlagt i 1994 og er placeret på Universität Bern. Rochester-Bern udvikler, organiserer og implementerer videreuddannelse af høj kvalitet. Dets vigtigste produkt er Rochester-Bern Executive MBA , et af de førende EMBA-programmer i Schweiz. Siden begyndelsen af 2007 tilbyder Rochester-Bern også virksomhedsspecifikke programmer og seminarer. Virksomheder som SBB, Berner Kantonalbank, Fresenius og UBS er nogle af klienterne. Gradskurser som CAS i generel ledelse for bestyrelse eller videreuddannelse i bank og finans i samarbejde med Swiss Finance Institute (SFI) afslutter det alsidige tilbud af høj kvalitet af Rochester-Bern Executive Programs .

Simon Business School, University of Rochester

University of Rochester, et uafhængigt, privat udstyret og administreret universitet, der blev grundlagt i 1850, er blandt de førende private institutioner for videregående uddannelse i USA. Rochester-fakultetet og alumnerne har inkluderet otte Nobelprisvindere og tolv Pulitzerprisvindere.

Simon Business School er en af de syv skoler, der udgør University of Rochester. Det ser tilbage på mere end 50 års erfaring på Executive MBA-markedet. I 2017 rangerede Financial Times Simon Business School nummer 2 i verden inden for finansiering og nummer 5 i verden inden for økonomi.

119457_IMG_4952.JPG

Institut für Finanzmanagement, Universität Bern

Universität Bern blev grundlagt i 1834 og er et af ti universiteter i Schweiz. Det består af otte fakulteter og har et kendt ry inden for økonomi. Institut für Finanzmanagement (IFM) er en del af ledelsesfakultetet. IFM fokuserer på undervisning, forskning og rådgivning inden for virksomhedsfinansiering, virksomhedsstyring, risikostyring, præstationsmåling og adfærdsfinansiering. IFM's rolle i programmet er at yde logistisk support og back office-tjenester.

Samarbejdet med University of Rochester går tilbage til den kendte monetarist Karl Brunner, der arbejdede på begge universiteter i de tidlige 70'ere. Den faktiske grundlægger af Rochester-Bern Executive MBA er Claudio Loderer, direktør for Institut für Finanzmanagement og både en tidligere studerende ved Karls og en ph.d. fra Rochester.

Om fonden

Rochester-Bern Executive MBA-program blev startet i 1994. Det køres gennem et fundament og er økonomisk selvforsørgende. Fondens bestyrelsesmedlemmer er erhvervsledere eller akademikere; de har ikke nogen økonomisk andel af programmet. Stiftelsens aktiviteter overvåges af en rådgivende bestyrelse for alumner, der giver vejledning og støtte.

akkrediteringer

Rochester-Bern Executive MBA-program, som en del af Simon Business School, bærer det ry for en af verdens største kandidathøjskoler. Simon Business School er blevet fuldt ud godkendt af AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) International siden 1966.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Location address
Rochester-Bern Executive Programs
Hochschulstrasse 4

Bern, Canton of Bern, 3012 CH
Social Media