SMC Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi?

SMC Business School er en virkelig global institution med studerende fra mere end 130 forskellige lande. Vi uddanner højtydende med en følelse af individualisme, der skiller sig ud fra skarer. Du modtager uovertruffen service, stærke professionelle netværk, ægte karrieremuligheder og forbliver fleksibel på plads og tid.

Vores online MBA og online doktorgrad (DBA) har en pol-position i akademia. Vores underskrift Executive Training Courses åbner spændende erhverv og en ”penge kan ikke købe” oplevelse.

Bedste praksis

Kernen i SMC Business School 's studerende, der består af højtydende fra i øjeblikket mere end 130 forskellige lande over hele verden, har en avanceret professionel status og er typisk bosiddende i toppen af internationalt anerkendte organisationer og virksomheder. Denne situation skaber en uovertruffen merværdi for SMC Business School studerende, for så vidt de drager fordel af at dele omfattende erfaring, viden og bedste praksis - en sand konkurrencefordel.

Din perfekte pasform

Fleksible online programmer

SMC Business School fleksible online master- og doktorgradsprogrammer kan følges på deltid fra ethvert sted i overensstemmelse med de studerendes personlige og faglige forpligtelser.

Til arbejdende fagfolk og enkeltpersoner

SMC Business School erkender behovet for at arbejde fagfolk og enkeltpersoner, der efterspørges efter den største fleksibilitet. Vores fjernundervisningssystem giver studerende mulighed for at oprette personlige kalendere i overensstemmelse med faglige og personlige forpligtelser.

Løbende tilmelding

Tilmelding pågår; programmerne kan følges fra ethvert sted, til enhver tid og i ethvert tempo.

Personlig opmærksomhed er et kendetegn ved SMC Business School servicekultur. Vores administration og fakultet er blandt de mest lydhør, opmærksomme og serviceorienterede i uddannelsesarenaen. Dette er et aspekt, der markant forbedrer læringsoplevelsen, kvaliteten og succesen.

Akademisk filosofi

Pragmatisk tilgang

 • Tilpasning
 • Høj interaktivitet
 • Praksis-Oriented
 • Kontinuerlige opdateringer
 • Moderne værktøjer

Akademisk Excellence

 • Internationale partnere
 • Anerkendt fakultet
 • SMC Business School Course Ware
 • Online bibliotek
 • > 15 000 casestudier
 • SMC Business School Online Learning Portal
 • Netværksplatform

Kontinuerlig support

 • Opdater kurser
 • Fakultetsstøtte
 • Personlig rådgivning
 • Placeringstjenester
 • Alumni Network

Akkreditering og anerkendelse

Grad anerkendelse og accept

Master og doktorgrad grader opnået gennem SMC Business School er regeringen godkendt og anerkendt. SMC Business School overholder de højeste schweiziske kvalitetsstandarder inden for alle aspekter af servicelevering og akademisk strenghed. SMC Business School -bevillingsorganet er blandt de førende forskningsuniversiteter i Amerika.

Overholdelse af Bologna-erklæringen

I erkendelse af betydningen af de europæiske og internationale dimensioner i uddannelsen gennemgik SMC Business School processen med at tilpasse sig kriterierne i Bologna-erklæringen, der regulerer standarderne og overførbarheden af kreditter og grader i Europa. SMC Business School overholder fuldt ud kriterierne, der er angivet i denne internationale konvention.

Akkrediterede grader anerkendes i læringsinstitutioner, colleges og universiteter på international skala. En akkrediteret grad er dog ikke en garanti for tilmelding og accept på andre universiteter eller virksomheder. Studerende rådes også til at tjekke med deres lokale myndigheder om anerkendelse af programmet og uddannelsen.

De europæiske uddannelsesdirektiver

 • Vedtagelse af et system med let læsbare og sammenlignelige grader med det formål at lette akademisk og professionel anerkendelse af kursiseenheder, grader og andre priser, så borgerne effektivt kan bruge deres kvalifikationer, kompetencer og færdigheder i hele det europæiske område for videregående uddannelser.
 • Oprettelse af et kreditsystem, der sigter mod større fleksibilitet i lærings- og kvalifikationsprocesser, ECTS, der leverer både overførbarhed og akkumuleringsfunktioner. Sammen med gensidigt anerkendte kvalitetssikringssystemer vil sådanne arrangementer gøre det muligt for studerendes adgang til det europæiske arbejdsmarked og forbedre kompatibilitet, tiltrækningskraft og konkurrenceevne for europæisk videregående uddannelse.
 • Fremme af mobilitet for studerende, lærere, forskere og administrativt personale, jf. Bologna-erklæringen og mobilitetshandlingsplanen, der blev godkendt af Det Europæiske Råd i Nice i 2000.
 • Fremme af europæisk samarbejde om kvalitetssikring og anerkendelse af den vigtige rolle, som kvalitetssikringssystemer spiller for at sikre høje kvalitetsstandarder og for at lette sammenligneligheden af kvalifikationer i hele Europa.
 • Fremme af de europæiske dimensioner inden for videregående uddannelser. For yderligere at styrke de vigtige europæiske dimensioner af videregående uddannelse og kandidatanvendelighed udvikler vi moduler, kurser og læseplaner på alle niveauer med "europæisk" indhold, orientering eller organisation. Dette vil især vedrøre moduler, kurser og gradsprogrammer, der tilbydes i partnerskab af institutioner fra forskellige lande og føre til en anerkendt fælles grad.

Klar til at udfordre din fremtid?

Vi er her for at hjælpe med at besvare dine spørgsmål. Vores studerendes helpdesk er klar til at hjælpe dig med at informere dig om alle aspekter vedrørende dit emne. Udfyld blot kontaktformularen, hvis du har brug for support. Vi sætter en ære i at bruge vores ekspertise til dig og ser frem til at høre fra dig.

Placeringer

Zug

Address
Vorstadt 26a,
6300 Zug, Kanton Zug, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig