SMC University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DESIGN DIN KARRIERE

SMC er en akkrediteret international online business school, der leverer fjernundervisning Bachelor, Master og Doktorgradsprogrammer til studerende over hele verden. SMC tilbyder dig, hvad der forventes af et førende universitet - grundlæggelsen og fortsættelsen af ​​en god karriere. Og meget mere: Bedste service kvalitet, højeste opmærksomhed, state-of-the-art eLearning teknologi. SMC er overkommelig og tilbyder bedst værdi erhvervsuddannelse på et uovertruffen kundevenligt undervisningsniveau. Med utallige online uddannelsesudbydere på markedet, stol på dit hjerte. Stol på SMC.

BEDSTE SERVICE

Studenttilfredshedspris 2016

I HELE VERDEN

Studerende fra> 130 lande

SIDEN 1985

Pionerer i fjernundervisning

HVEM ER VI?

SMC er et virkelig globalt universitet med elever fra mere end 130 forskellige lande. Vi uddanner høje achievers med en følelse af individualisme, der står ud fra folkemængderne. Du modtager en uoverskuelig service, stærke faglige netværk, sande karrieremuligheder og forbliver fleksible på plads og tid.

BEDSTE PRAKSIS

Kernen i SMCs studenterkreds, der består af højpræstationer fra i øjeblikket mere end 130 forskellige lande over hele verden, har en avanceret faglig stilling og ligger typisk øverst på internationalt anerkendte organisationer og virksomheder. Denne omstændighed skaber en uovertruffen merværdi for SMCs elever i den henseende, da de drager fordel af at dele stor erfaring, viden og bedste praksis - en sand konkurrencefordel.

DIN PERFEKTE FIT

Fleksible online-programmer

SMCs fleksible online master- og doktorgradsprogrammer kan følges deltid fra ethvert sted i overensstemmelse med elevernes personlige og faglige forpligtelser.

Til arbejde fagfolk og enkeltpersoner

SMC erkender behovet for arbejdende fagfolk og enkeltpersoner i efterspørgslen af ​​højeste fleksibilitet. Vores fjernundervisningssystem giver eleverne mulighed for at lave personlige kalendere i overensstemmelse med faglige og personlige forpligtelser.

Løbende tilmelding

Tilmelding pågår; Programmerne kan følges fra ethvert sted, når som helst, og ethvert tempo.

Personlig opmærksomhed er et kendetegn ved SMCs servicekultur. Vores administration og fakultet er blandt de mest lydhørede, opmærksomme og serviceorienterede i uddannelsesarenaen. Dette er et aspekt, som væsentligt forbedrer læringserfaring, kvalitet og succes.

AKKREDITERING

SMC er akkrediteret af Accreditation Council for Business Schools og Programmer (ACBSP), den førende specialiserede akkrediteringsforening for erhvervsuddannelse, der støtter, fejrer og belønner undervisningsevner. ACBSP er et programmatisk akkrediteringsorgan i USA, anerkendt af Rådet for Videregående Akkreditering, CHEA.

Placeringer

Zug

Address
Vorstadt 26a,
6300 Zug, Kanton Zug, Schweiz