Schaffhausen Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Drev transformative fremskridt inden for videnskab, forskning og teknologi

Hvorfor endnu et universitet

 • Sygdomme og aldring
 • Miljø og global opvarmning
 • Social retfærdighed og fattigdom
 • Krig og vold
 • Rum og universets udfordringer

Der er mange globale problemer i vores verden, men computere kan hjælpe med at forudsige dem; Derfor fører moderne fysik og mange andre moderne videnskaber os ind i computerverdenen.

Desværre er potentialet i moderne digitale computere begrænset - problemer i den virkelige verden har brug for bedre computere, vi har brug for nye computere, der bruger nye fysiske principper. Men oprettelsen af nye computere kræver gennembrud på mange områder: til nye computere har vi brug for avancerede materialer, opbygge en masse ny hardware, oprette ny software til at designe disse computere, udvikle nye operativsystemer til at køre dem, og vi er også nødt til at bygge ny algoritmer og applikationer. Dette er store udfordringer, og de bør løses, fordi hvis du løser dem, kan du løse mange menneskelige problemer.

På grund af dette grundlagde vi et nyt universitet - Schaffhausen Institute of Technology , der fokuserer på videnskab, teknologi og uddannelse - et enormt marked (ca. $ 10 T) for computere, fysik og forretning, der skaber en ubegrænset indtægtsstrøm gennem fast ejendom, uddannelse, videnskabsomdannelse tjenester, spin-offs og startups, risikovillig finansiering, læring og et universitetsledelsessystem.

137097_pexels-photo-1438072.jpeg

Schaffhausen Institute of Technology inden 2030 år

SIT University

 • Top 50 under 50
 • Global Top 100 i CS, Fysik, Erhverv
 • 2.500+ studerende på hovedcampus
 • 25.000+ blandet grad
 • off-campus studerende
 • 250.000+ online ikke-studerende

SIT Research Center

25 + stole i: Cybersikkerhed og informationsintegritet, AI / ML, Software Engineering, Robotik & autonome maskiner, kvanteteknologier, avancerede materialer, Digital sundhed, digital sport, New Generation Business Management, AI i Arts & Computer Design, Digital Law

SIT Tech Park

 • 250+ SITs startups og F & U-centre for
 • 100+ branchepartnere - inden for gåafstand fra universitetet

SIT Fakta

 • $ 100 millioner + investering over 8 år
 • 500 millioner dollars + årlig omsætning på 15 år
 • 2,5B + markedskapital på 15 år (40% + IRR)
 • 5+ universiteter over hele kloden
 • 500.000+ m2 fast ejendom på verdensplan

Vores 5 campusser vil koncentrere deres indsats på disse specifikke områder, og vi planlægger at nå en skala på omkring 2.000 studerende på hovedcampus, omkring 25.000 blandede grads off-campus-studerende og et meget stort antal online-ikke-gradstuderende. Vi satser på disse tre områder, fordi vi tror, at fremtiden specifikt ligger inden for cybersikkerhed og informationsintegritet, kunstig intelligens og maskinindlæring, softwareteknik, robotik og autonome maskiner, kvanteteknologier og avancerede materialer samt på en række områder af forretningsvidenskab.

137099_pexels-photo-1595391.jpeg

Hvordan SIT opnår succes

Vi bygger universitetet i samarbejde med Carnegie Mellon, som er nummer tre i top 5 i et hvilket som helst år datalogisk skole i verden og National University of Singapore (NUS). Vi bygger det med vores bestyrelser: formanden på vores strategiske rådgivende bestyrelse er Nobelprisvinderen i fysik Konstantin Novoselov, medlemmerne er Nicolas Gisin - en af de mest berømte iværksættere inden for kvanteteknologi, og som også er en af de mest citerede levende fysikere af Schweiz på universitetet i Genève, Artur Ekert i NUS, Mikhail Lukin i Harvard, Mark Kamlet, der var en provost i Carnegie Mellon.

Vores vision og værdier

SIT's mission er at drive transformative fremskridt inden for videnskab, forskning og teknologi. SIT fokuserer på de strategiske forskningsdomæner inden for kvanteteknologi, avancerede materialer, AI, dyb læring og cybersikkerhed.

Disse involverer både grundlæggende og anvendt forskning inden for software, hardware, systemer, netværk, web, databaser, IoT og informationssikkerhed samt menneskelige, juridiske og privatlivsaspekter. På alle disse områder er SIT målrettet grundlæggende videnskab og udvikler den til applikationer og virksomhedsoprettelse.

SIT er tværfagligt efter design og fusionerer traditionelle og progressive undervisningsmetoder med et stærkt virtuelt og forstærket element.

Hvorfor Schaffhausen

SITs hjem i Schaffhausen, Schweiz, ligger kun 45 km fra Zürich med adgang til den største industri- og teknologibase i Europa, der omfatter Schweiz, Sydtyskland og Norditalien.

Schaffhausen's økonomi er kendetegnet ved en spændende blanding af internationale forretningsudbydere og innovative virksomheder med højtudviklede teknologiske egenskaber. Kantons regering har i de sidste 20 år konsekvent forfulgt en målrettet strategi, der har tiltrukket omkring 600 virksomheder at etablere operationer i Schaffhausen. Disse udgør nu en del af det lokale forretningslandskab sammen med stærkt innovative virksomheder, der specialiserer sig i avanceret produktion og F&U.

Placeringer

Schaffhausen

Address
Schaffhausen Institute of Technology,
Vordergasse 59

8200 Schaffhausen, Schaffhausen, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig