Sprachschule Schneider

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sprachschule Schneider filosofi

Vi underviser alle, der er interesseret i at lære et sprog. Vi fremmer kommunikation mellem mennesker med forskellige modersmål og lægger vægt på de kulturelle og sociale aspekter af sproget.

METODER

Vores pædagogiske metoder er baseret på følgende punkter: små grupper af 3 til 6 deltagere livlige lektioner, der gør det muligt masser af mulighed for at tale individuelle og fleksible kursus er opmuntrende fornøjelse i at lære Mini-grupper Deltagere erfaring motivere lektioner og en behagelig atmosfære og opfordres til at tage aktivt del i klassen. Du vil få rig lejlighed til at tale, og vil miste eventuelle indledende hæmninger hurtigt.

undervisning

Vores lærere er udmærket kvalificeret i både lingvistik og didaktik. Erfaringer er planlagt i henhold til deltagernes læringsmål og tage hensyn til eventuelle individuelle ønsker vedrørende kurset struktur.

Succes

For at alle deltagere fuldføre deres kursus med succes, opfordrer vi altid glæde i læring i timerne. Nå dit mål er gjort nemmere og motivationen lige opdage sproget er garanteret!

Placeringer

Zürich

Address
Renggerstrasse nr. 3
CH-8038 Zürich, Zürich, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: