Swiss Hotel Management School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Ønsker du en praktisk tilgang til din uddannelse i et imponerende, serviceorienteret, kulturelt følsomt miljø?

Til rådighed i tidligere traditionelle schweiziske paladshoteller i Caux og Leysin giver Swiss Hotel Management School generøse faciliteter mulighed for praktisk levering af hotel-, feriested-, begivenheds- og spa-styringsprogrammer.

Denne "Learning By Doing" -tilgang har længe været højborg i den traditionelle schweiziske gæstfrihedsuddannelse. Overdådige selskabshaller, et storslået teater, fuldt udstyret våde og tørre kurbade og et væld af inkluderende restauranter med forskellige køkkenmuligheder gør det muligt for studerende at opleve gæstfrihedsoperationer fra første hånd. I tandem med sin stærke britiske universitetspartner udvikler skolen kandidater, der både kan implementere deres ideer i et arbejdsmiljø og lede de krævede processer, hvilket gør dem til en helt klar beskæftigelse.

Swiss Hotel Management School tilbyder en spændende række programmer, der bygger på de internationalt anerkendte schweiziske traditioner og fokuserer på globale tendenser, forretningsstrategi og operationel ledelse. Studerende, der deltager i den internationale hotelskole, lærer kunsten at Swiss Hospitality Management og udvikler principperne i Swiss Hospitality Touch.

Studerende fra mere end 80 nationaliteter studerer i to ekstraordinære omgivelser, der tilbyder et unikt læringsmiljø, gennemsyret af den schweiziske gæstfrihedstradition. Det historiske Caux Palace-campus har udsigt over den schweiziske riviera, og Leysin-campus ligger i to tidligere hoteller i de fantastiske schweiziske alper.

Partnerskaber

Bringe branchen til klasseværelset

Studerende ved Swiss Hotel Management School drager fordel af vores etablerede partnerskaber med gæstfrihedsledere og akkrediteringer fra forskellige akademiske organer, herunder University of Derby til vores bachelor- og kandidatgrad (MSc).

Vores kurser er designet til din fremtidige karrieresucces, hvorfor vi arbejder i tæt samarbejde med flere branchepartnere for at give vores studerende praktiske muligheder, besøg og casestudier.

Akademiske partnerskaber

University of Derby

Bachelor of Arts Honours degree and Master of Science (MSc) tildeles i akademisk partnerskab med University of Derby, UK University of Derby er et top 50 britisk universitet * og giver studerende den bedst mulige start i deres karriere gennem fremragende undervisning , leveret i avancerede faciliteter af personale, der er eksperter på deres område. 96% af University of Derby-studerende er i arbejde eller yderligere studier inden for seks måneder efter afsluttet grad **.

* The Guardian University Guide 2017

** HESA 2016, kandidatklasse over 2000

Apple Distinguished School

Apple Distinguished Schools er centre for ledelse og uddannelsesekspertise, der demonstrerer Apples vision for læring med teknologi.

EduQua

EduQua sikrer kvaliteten af uddannelsesinstitutionerne ved at sætte minimumsstandarder og understøtter kvalitetsforbedringer i dens certificerede institutioner.

THE-ICE

International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education (THE-ICE) er en international akkrediteringsorganisation, der er dedikeret til anerkendelse, benchmarking, udvikling og promovering af kvalitetsprogrammer inden for turisme, gæstfrihed, begivenheder og kulinarisk uddannelse, træning og forskning .

Turistforening

Master of International Business in Hotel, Resort

ICHRIE og EuroCHRIE

  • SHMS kvalificerer sig til Premium Membership i ICHRIE og EuroCHRIE.
  • Rådet for hotel, restaurant

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Industri Tilknytninger

Swiss Hotel Management School er også medlem af følgende foreninger:

  • American Hotel
  • International CHRIE - Council on Hotel, Restaurant and Institutional Education
  • EURO-CHRIE - Europæisk kapitel fra Council of Hotel Restaurant
  • EUHOFA International - Sammenslutning af direktører for hotelskoler og dekaner for gæstfrihedskolleger og universiteter
  • Institut for gæstfrihed, England
  • Swiss Federation of Private Schools (SFPS)
  • Swiss Swiss School Register
  • Geneva Lake schweiziske private skoler - AVDEP

Swiss Education Group

Swiss Education Group er din schweiziske alliance af private skoler til gæstfrihedsstyring. Med 5 skoler baseret på 7 campusser i hele Schweiz drager hver skole fordel af deres unikke styrker og funktioner, hvilket giver den perfekte fit, der passer bedst til din søgning.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Placeringer

Montreux

Address
Caux Campus,
Caux Palace

CH-1824 Montreux, Vaud, Schweiz

Leysin

Address
Leysin Campus,
Mont-Blanc Palace,
Avenue Léopold de Reynier 2

CH-1854 Leysin, Vaud, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig