The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad er bioregenerativ videnskab?

Bio-Regenerative Science (BRS) er en tværfaglig gren (felt) inden for biologisk videnskab, der undersøger og dialoger anvendelsen af stoffer af naturlig oprindelse, naturligt forekommende stoffer og produkter fra bioteknologisk produktion, der er målrettet mod beskadigede celler, reparation og / eller udskiftning af beskadigede væv og organer, samt, der virker via den interferens og stimulering af biologiske processer på celleniveau, hvilket resulterer i tilbageførsel biologiske alder, en tilbageførsel af patologiske mekanismer bag degeneration og aktivering af reparation Pathways .

At bygge bro mellem videnskab og æstetik

I bioregenerativ æstetik vil fokus være på, hvordan BioRegenerative Science kan gendanne den naturlige tilstand i det integumentære (hud) system og dets tilsvarende patofysiologi, den æstetiske farmakologi for bio regenerering, smerthåndtering, estetisk dermatologi og meget mere. Programmet er også designet til at formidle de nødvendige forretningsstyrings- og iværksætterfærdigheder, der kræves for at estetikere skal kunne drive deres forretning med succes og endda gå videre med franchising.

Din Pathway til professionalisme

Du forfølger Bio-regenerative videnskaber for estetikere [kosmetologer] for at blive en:

  • Certificeret bioregenerativ æstetiker i bioregenerative videnskaber.
  • Praktikant, når du afslutter det avancerede eksamensbevis.
  • Master specialist, når du afslutter kandidaterne i bioregenerativ æstetik.
  • Dr. Consultant Specialist, når du afslutter doktorgrad i bioregenerativ æstetik.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Hvad er den industrielle mangel, EWAA udfylder?

  • Den alvorlige mangel på et professionelt akademisk organ, der kunne tjene væksten af regenerative videnskabspraktikere.
  • Det afgørende kløft ligger i kontinu kontinuerlig faglig uddannelse til udvikling af regenerativ videnskab ud over konventionel videnskabsopfattelse.
  • Det uundgåelige faktum, at praksis med regenerativ videnskab vokser i et prisværdigt lynhastighed, hvilket efterlader en afgrund af uanmeldt, uanalyseret og en ikke anerkendt overflod af viden.
  • Den voksende inkvisition omkring regenerativ videnskab, som ironisk nok ikke har et entusiastisk campus, der burde give de nødvendige videnskabelige input og feedback både til for- og efterleveringsværkerne for ivrige elever og praktikere, der støt vokser i momentum globalt.

Visionen

At blive anerkendt som en førende institution, der vil være en reference og en verdensstandard, der udvikler, analyserer, evaluerer, innoverer ved forskning og andragogiske foranstaltninger - Sciences of Bio-Regenerative Science in Beauty and Esthetics.

Bevidstligt vil Bio-Regenerative Sciences blive instrueret af denne institution til i vidt omfang at være inkluderende i naturen, hvor udviklingen af løsninger og videnskaberne til løsningen undersøges for klart definerede resultater. Denne institution er også den ønskede institution for samarbejde med industrien og andre institutioner, der er Regenerative Science centric eller tror på evnen til løsningen på dette videnskabsområde.

Når du rejser med os især gennem Advance Diploma, Master og doktorgrad, vil du stige op i beherskelsen af, hvordan du vil udføre aktiviteten som klientmester, formulere løsningen baseret på præcisionsløsninger til deres æstetiske mål og helt sikkert blive førende inden for dette branche med en kvalifikation, du vil være stolt over at have. Derudover vil du også blive indarbejdet i den stadigt voksende europæiske wellness (EW) International Group, hvor det internationale videnskabelige bidrag er stadig dynamisk og vil give dig enormt gunstigt afkast til dig som praktiserende Bio-Renegerative Esthetician.

Forord fra EW Academy

Bestyrelsen for EWA.

Uddannelse er meget vigtig for de samlede fremskridt i samfundet og menneskelig velvære. I denne moderne tid har bioregenerative videnskaber kapaciteten til at ændre den måde, mennesker bliver ældre på med det konstante dilemma af stadigt voksende stress og udfordringerne i dets ledelse. Disse udfordringer kan imødegås og styres effektivt, når industriens kredse samarbejder og arbejder samtidig som et stort team for at styre, dirigere og påvirke resultatet med et fugleperspektiv og på kontrasten også med mikroskopisk analyse.

Kun med beherskelse af videnskabeligt understøttede koncepter vil estetikeren være i stand til at yde service ud over de top-til-tå-tjenester, som man normalt ville tilbyde. Som sådan vil den bioregenerative videnskab, der læres til vores elever, tilføje en uovertruffen vægt til deres nuværende praksis såvel som forme fremtiden for begyndere, der bare tager sig ind i branchen.

Med andre ord, når den medicinske broderskab konstant innoverer etiske måder til at styre aldring og dens tilknyttede udfordringer, er behovet for paramedicin og estetikere / kosmetologer og andre interessenter at arbejde hen imod et stort entydigt mål sammen med den videnskabelige og medicinske broderskab er nøglen. Den eneste måde vi kan arbejde på tværs af discipliner er ved samlet viden. Denne viden er dynamisk, og begyndelsen på elevernes rejse er kun antændelsen for oplevelsen af livslang læring.

Ønsker alt det bedste til dem, der har, og dem, der vil komme ombord på denne rejse af viden med os, når vi sammen pioner, fortaler og vokser på dette felt sammen! Tak for din tro på os!

Placeringer

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig