Læs den officielle beskrivelse

Et stimulerende miljø for studier og forskning i Schweiz

Den University of Neuchatel (UniNE) er en internationalt anerkendt institution samt et universitet på en menneskelig skala. Med 4380 studerende fra Schweiz og videre (næsten 20% af de studerende fra udlandet), det giver høj kvalitet i undervisningen og støtte. Bachelor og Master grader er kompatible med de fleste andre europæiske universiteter og er i overensstemmelse med samfundets forventninger i en bred vifte af innovative og banebrydende felter.

Midtvejs mellem Geneve og Zürich, midt i Europa, UniNE er et perfekt sted for dem, der ønsker at studere eller til at foretage forskning på højt niveau i en storslået miljø, nær søen og bjergene. I Neuchâtel, studerende og forskeres aktiviteter finder sted i hele byen, på forskellige, men nærliggende steder. Det sikrer tæt kontakt og gensidig hjælp, navnlig mellem begyndere og avancerede studerende.

Nøgletal og fakta

4380 studerende næsten 60% af dem kvinder

552 ph.d.-studerende over 40% fra uden for Schweiz

740 medarbejdere (FTE tilsvarende) hvoraf næsten 70% er lærere

935 grader tildelt i november 2011

historie

Den Academy of Neuchatel blev grundlagt i 1838. Det skylder sin fødsel ikke kun til den stærke politiske vilje til at give regionen med en høj kvalitet uddannelsesinstitution, men også til geolog og palæontolog Louis Agassiz der gjort betydelige videnskabelige fremskridt på det tidspunkt. I 1866 blev Akademiet består af Det Humanistiske Fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet og Det Juridiske Fakultet, samt nogle high school niveau institutioner. I 1873 blev Det Teologiske Fakultet tilføjet. Ved dekret af Grand Råd af 18. maj 1909 blev Academy of Neuchatel officielt oprettet som University of Neuchatel.

Ud over institutionens omdøbning, 1910 loven om videregående uddannelse skabt en business school, og gav de studerende mulighed for at foretage ph.d. studie i alle fakulteter. Siden oprettelsen har UniNE altid til formål at give undervisning på det højest mulige niveau. Dens beskedne størrelse giver det dynamik og fleksibilitet er nødvendig for at nå dette mål.

Hvorfor vælge universitetet i Neuchatel

Forpligtelse til inspireret og inspirerende undervisning

Hvad adskiller den University of Neuchatel frem for alt andet er kvaliteten af ​​dets lærere. Når du lejer, sikrer vi, at hver lærer har avancerede færdigheder og et internationalt ry inden for hans eller hendes forskningsområde. Som et resultat, vores professorer er ekstremt lidenskabelige om, hvad de underviser - men det er ikke alt. At undervise på UniNE, skal de også opfylde høje pædagogiske standarder, således at de kan dele deres viden på en inspirerende måde for deres elever.

En hurtig bladre gennem vores ekspert "hvem er hvem" vil hjælpe dig med at få at vide nogle af vores professorer.

Et sympatisk sted at studere

I modsætning til større universiteter, er anonymitet ikke regere roost på University of Neuchatel. Tværtimod folk kommer til at kende hinanden - de drøfte og udveksle ideer, og de studerende kører ofte ind i deres lærere ud af klassen. Der er en følelse af solidaritet og støtte mellem de studerende, især mellem avancerede studerende og begyndere. Dette giver dig mulighed for at opbygge venskaber, som vil vare dig hele din professionelle karriere og dit liv udenfor.

Unikke undervisningsmetoder

På University of Neuchatel, studerende deltager aktivt i undervisningen, medvirken forståelse og øge effektiviteten. Gruppearbejde, seminarer og udflugter ofte organiseret, i modsætning til i større universiteter, hvor disse undervisningsformer ofte utilgængelige, da op mod et hundrede elever kan deltage et kursus.

Studerende fra hele verden

The University of Neuchatel har et internationalt ry: 21% af de studerende kommer fra uden for Schweiz (ca. 100 nationaliteter). Sådan en kulturel mangfoldighed er et stort aktiv, både i form af undervisning og stemning på campus.

Inddragelse studerende i forskning

Takket være den relativt lille størrelse af University of Neuchatel, kan eleverne være aktive deltagere snarere end blot et publikum. De er indviet i produktionen af ​​viden meget tidligt i deres studier. Desuden bachelorstuderende (i nogle områder) og master studerende har mulighed for at deltage i projekter med ph.d.-studerende og andre forskere. Engagere kandidatstuderende i forskning åbner attraktive muligheder for faglig udvikling. Faktisk har mange institutter fra University of Neuchatel etablerede forbindelser med virksomheder på nationalt og internationalt plan.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Neuchâtel

Master of Science i biologi tilbyder et program, der tillader de studerende til at vælge deres område af specialisering og erhverve en bred vifte af overførbare færdighed ... [+]

Master i biologi

oversigt Studies

Master of Science i biologi tilbyder et program, der tillader de studerende til at vælge deres område af specialisering og erhverve en bred vifte af overførbare færdigheder. Denne Master begynder med en kerne af kurser, der dækker centrale emner i biologi, med særlig vægt på metodiske og kvantitative aspekter. Kandidatuddannelsen strækker sig ind kurser i syv specialiserede områder repræsenterer de forskningsemner, som Biologisk Institut på UniNE er især kendt. Eleverne vælger to af de specialer, hvoraf den ene svarer til emnet for deres speciale.

Uddannelsens struktur

Den 1. semester af kandidatuddannelsen består af en fælles kerne, der fokuserer på grundlæggende begreber og metoder i biologi. Der lægges særlig vægt på laboratoriemetoder (molekylær, kemiske), kvantitative værktøjer (statistik, modellering, bioinformatik), videnskabelig skrivning og etiske aspekter. Studerende har også mulighed for at deltage i marken udflugter (alpin, marine, Middelhavet og tropiske økosystemer) eller for at gøre praktikophold for at opnå arbejdsplads oplevelse.... [-]

Schweiz Neuchâtel
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Neuchâtel

Erhvervelse af en uddannelse i arbejds- og organisationspsykologi for at forstå og håndtere forskellige fænomener som menneskelige interaktioner på arbejdspladsen, effekt ... [+]

Master i Psykologi

Master of Science i Psykologi, Option i arbejds- og organisationspsykologi

Målsætninger

Erhvervelse af en uddannelse i arbejds- og organisationspsykologi for at forstå og håndtere forskellige fænomener som menneskelige interaktioner på arbejdspladsen, effekter af arbejdsrelaterede faktorer på medarbejdere og de holdninger og adfærd af enkeltpersoner mod organisationen. Studieordningen er baseret på kritisk tænkning og beherskelse af relevante analysemetoder.

specifikke aktiver Høj interaktivitet og anvendelse af de mest avancerede didaktiske kriterier Arbejde i små grupper og personlig vejledning Tilgængelighed af professorerne Værdiansættelse af individuelle bidrag Stærk sammenhæng mellem forskning og praksis Mulighederne for at deltage i internationale forskningssamarbejder ... [-]
Schweiz Neuchâtel
Februar 2020
Engelsk,Fransk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Neuchâtel

Offentlige opinionsundersøgelser og andre undersøgelser om sociale, politiske og forbrugeradfærd er blevet vigtigere inden de senere år. På samme tid har metoder til data ... [+]

Master i Public Opinion og undersøgelsesmetodologi

Målsætninger

Offentlige opinionsundersøgelser og andre undersøgelser om sociale, politiske og forbrugeradfærd er blevet vigtigere inden de senere år. På samme tid har metoder til dataindsamling samt teknikker og værktøjer til analyse og fortolkning af disse data blevet udviklet og er blevet mere komplekse. Indtil nu har ingen universitetskurser blevet tilbudt at tage hensyn til denne udvikling i bred forstand. Der er nu et anerkendt behov for fagfolk, der er i stand til at kombinere stærk teoretisk, metodisk og teknisk kendskab til undersøgelsen forskning, og som er i øvrigt klar over de juridiske spørgsmål i forbindelse med databehandling.... [-]

Schweiz Neuchâtel
Februar 2020
Engelsk,Tysk,Fransk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Neuchâtel

Internationalt anerkendt og akkrediteret af Det Schweiziske Forbund, Center for Hydrogeologi og Geotermi (CHYN) personale består af omkring 50 personer og er udstyret med ... [+]

Master i Hydrogeologi og Geotermi

Banebrydende forskning og undervisning af høj kvalitet

Internationalt anerkendt og akkrediteret af Det Schweiziske Forbund, Center for Hydrogeologi og Geotermi (CHYN) personale består af omkring 50 personer og er udstyret med state-of-the-art faciliteter avanceret videnskab og undervisning af høj kvalitet. De CHYN forskningstemaer fokus på undergrunden vand- og energiressourcer, med særlig vægt på grundlæggende og anvendte aspekter af operationelle hydrogeologi, hydro- dynamik, vandkemi, geokemi, geotermi, geostatistik og matematisk modellering.

En unik uddannelse mulighed

På vej mod en bæredygtig udnyttelse af undergrunden vand og energiressourcer er en stor udfordring for vores samfund og for geofysikere i særdeleshed. Denne Master grad, enestående i Schweiz, tilbyder en komplet introduktion til de nuværende videnskabelige tilgange til at løse denne udfordring. Designet af den CHYN dedikeret personale, programmet leverer en omfattende hydrogeologisk uddannelse, der dækker den relevante fysiske, kemiske, biologiske og termiske processer, samt centrale felt undersøgelsesteknikker. Intens undervisning i løbet af tre semestre giver de studerende med kerne viden og specifikke færdigheder i hydrogeologi og geotermi. Den fjerde semester er afsat til et individuelt forskningsprojekt, der skal udføres internt eller i samarbejde med eksterne partnere.... [-]

Schweiz Neuchâtel
Februar 2020
Engelsk,Fransk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Neuchâtel

Et fælles program mellem 3 universiteter giver de studerende med en bred vifte af kurser på forkant med Datalogi forskning og udvikling. Føreren studier ved University of ... [+]

Master of Science i Datalogi

Et fælles program mellem 3 universiteter giver de studerende med en bred vifte af kurser på forkant med Datalogi forskning og udvikling

Føreren studier ved University of Neuchatel er en del af den schweiziske fælles Master of Science i Computer Science, et studieprogram tilbydes af universiteterne i Bern, Neuchâtel, og Fribourg.

Dette unikke program giver de studerende med en bred vifte af kurser på forkant med Datalogi forskning og udvikling.

Det er et ideelt program for dataloger, der ønsker at udvide deres viden, og berige deres karriereudsigter eller forberede sig på ph.d.-studier.

Vores forskergrupper også velkommen mange ph.d.-studerende.... [-]

Schweiz Neuchâtel
Februar 2020
Engelsk,Tysk,Fransk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

University of Neuchâtel UniNE (presentation video)