Læs den officielle beskrivelse

Studie og forskning i Wädenswil: praktisk, kreativ, lidenskabelig og reflekterende.

ZHAW er et af de førende schweiziske universiteter for anvendt videnskab. Cirka 1.500 studerende er i øjeblikket indskrevet på School of Life Sciences and facility management, der har mere end 600 ansatte. Vi tilbyder fem bachelor- og tre kandidatuddannelser sammen med en bred vifte af efteruddannelseskurser.

Vores ekspertise inden for biovidenskab og facilitetsstyring inden for miljø, mad og sundhed gør det muligt for os at yde et vigtigt bidrag til at løse sociale udfordringer og forbedre livskvaliteten. Vores succes er baseret på fem dynamiske institutter med omfattende kompetence inden for forskning, udvikling og tjenester inden for disciplinerne kemi og bioteknologi, fødevarer og drikkevarer innovation, naturressourcevidenskab, anvendt simulering og facilitetsstyring.

Uddannelse og forskning i Wädenswil

Omkring 1.300 studerende er for øjeblikket indskrevet i vores praktisk orienterede udvalg af kurser på videregående niveau:

 • Bachelor- og kandidatuddannelser
 • Fortsat uddannelse på tertiær niveau
 • Anvendt forskning og udvikling
 • Tjenester til tredjepart

Omkring 600 dedikerede medarbejdere foredrag, forskning, udvikling og levering af tjenester på vores skole. Deres tilgang er både praktisk og reflekterende, og de arbejder kreativt og lidenskabeligt inden for følgende områder:

 • Anvendt Simulation
 • Kemi og bioteknologi
 • Facility Management
 • Madteknologi
 • Naturressourcer

Samarbejde og netværk

Samarbejde med uddannelses- og forskningsinstitutioner i ind-og udland er vigtigt for os. Ud over et stærkt forskningsnetværk arbejder vi tæt sammen med følgende uddannelsesinstitutioner og drager fordel af deres geografiske nærhed og beslægtede studieområder:

 • Det Schweiziske Forbunds Teknologiske Institut i Zürich (ETHZ)
 • Hochschule für Technik Rapperswil (HSR)
 • Skoler i Zürich University of Applied Sciences (ZHAW)

I Wädenswil drager forskere og elever også fordel af den umiddelbare nærhed af Agroscope, det føderale centres of excellence for landbrugsforskning. Dette giver ideelle muligheder for samarbejde inden for frugt-, vinavl og gartnerier samt relateret behandlingsteknologi.

115214__T2A89681.jpg

Milepæle

2007: ZHAW School of Life Sciences And Facility Management

Ved udgangen af 2007 blev HSW fusioneret med andre universiteter i Zürichs sammenslutning af universiteter for anvendt videnskab og kunst til dannelse af Zürich Universitet for Anvendte Videnskaber (ZHAW).

Siden den 1. september 2007 har den været kendt som ZHAW School of Life Sciences And Facility Management .

2006: Kemi kommer til Wädenswil

I 2004 besluttede Rådet for Universiteter for Anvendte Videnskaber i Zürich Association of Applied Sciences (ZFH) at koncentrere kemi og biovidenskab på

University of Applied Sciences Wädenswil. Som følge heraf har der været et uddannelsesprogram i kemi i Wädenswil siden efteråret 2006.

1998: University of Applied Sciences Wädenswil

Wädenswil School of Engineering (Ingenieurschule Wädenswil) blev Universitetet for Anvendt Videnskab Wädenswil (HSW) efter reformen af de anvendte videnskoler. I løbet af årene blev uddannelsesprogrammerne gradvist udvidet til at omfatte yderligere fagområder:

 • 1988 Fødevareteknologi
 • 1994 Bioteknologi
 • 1998 Facility Management

1970: Teknisk kollegium for frugtavl, vinavl og gartneri

I 1942 blev skolen grundlagt af æblesaftforeningen for at træne frugtsaftproducenter. Uddannelsen af fagfolk i beslægtede fagområder fulgte. Udbuddet af uddannelser fra erhvervsuddannelse

til videreuddannelse på færdigheder og master håndværkere niveauer, førte til at skolen blev godkendt som et højere teknisk college i 1970.

Vækststatistik

På grund af udvidelsen af uddannelser og aktiviteter inden for forskning og udvikling er antallet af studerende og personale steget støt.

Vækst af studentetal

 • Ca.. 30 studerende i 70'erne
 • Ca.. 60 studerende i 80'erne
 • Ca.. 300 studerende i 1998 (start af universitetet for anvendt videnskab status)
 • Ca.. 700 studerende i 2005
 • Ca.. 800 studerende fra vintersemesteret 2006 (nu med kemi)
 • Ca.. 1.000 studerende i 2009
 • Over 1.400 studerende i 2011 (nu med kandidatuddannelser i Life Sciences and Facility Management)

Eleverne er under tilsyn af mere end 40 professorer og 100 forelæsere. I alt omkring 600 ansatte arbejder på ZHAW School of Life Sciences And Facility Management i Wädenswil.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

ZHAW School of Life Sciences And Facility Management

I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye prod ... [+]

Oversigt

I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye produkter og processer effektivt fra råmateriale til levering. Du overvejer viden om teknologi, mad, emballage, forsyningskæde, strategi og design.

Karriere - Fremtidens fødevarer

Som kandidatstuderende har du de nødvendige færdigheder til at analysere og evaluere produktspecifikke og processtekniske relationer. Du skal forstå de bredere økonomiske og politiske sammenhænge, som de foregår i. Du vil kunne tænke over grænserne for tværfaglige grænser og udvikle innovative, integrerende løsninger på problemer.... [-]

Schweiz Wädenswil
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management

MSc'en i miljø og naturressourcer vil gøre dig til en miljøekspert og en bæredygtighedsspecialist. Vælg din specialisering fra Agrofood Systems, Biodiversity ... [+]

MSc'en i miljø og naturressourcer vil gøre dig til en miljøekspert og en bæredygtighedsspecialist. Vælg din specialisering fra Agrofood Systems, Biodiversity

Unikt miljøuddannelse

Omhyggelig arealanvendelse og en bæredygtig økonomi er de vigtigste samfundsudfordringer i de kommende årtier. Hvordan kan vi skabe forandringer, der fører til bæredygtig udvikling ? Hvilke strategier, metoder og betingelser gør denne overgang mulig? Disse spørgsmål danner udgangspunktet for det tvær- og tværfaglige kandidatuddannelse i ENR-programmet.

Målet med den nye på hinanden følgende kandidatuddannelse er at give dybdegående, disciplinær træning. Samtidig har kandidater fra dette miljøuddannelsesprogram, som er unikt blandt universiteter i anvendt videnskab, stærke færdigheder i at kombinere tekniske, videnskabelige og samfundsvidenskabelige discipliner.... [-]

Schweiz Wädenswil
September 2020
Engelsk,Tysk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management

Der er et voksende behov for eksperter, der har specifik viden inden for en videnskabelig disciplin kombineret med færdigheder inden for datavidenskab, modellering og ber ... [+]

Der er et voksende behov for eksperter, der har specifik viden inden for en videnskabelig disciplin kombineret med færdigheder inden for datavidenskab, modellering og beregning.

Programmering, algoritmer, datastrukturer, matematisk modellering, maskinlæring, mønstergenkendelse, databaser, dataarkitektursystemer, håndtering og visualisering af data, neurale netværk og dyb læring er de relevante nøgleord. De, der mestrer disse kontakter, har nøglekvalifikationer for fremtiden.

Bliv en dataforsker og simuleringsekspert!

Master of Science i Anvendt Computational Life Sciences

Videnskab og forretning gennemgår dybe ændringer som følge af udviklingen i den digitale revolution. Ekspertise i arbejde med digitale værktøjer og store mængder data er centrale supplerende færdigheder for fagspecialister. I dette kandidatprogram får du disse supplerende færdigheder og kombinerer dem med den fagspecifikke erfaring og viden, der er opnået i din bachelorgrad.... [-]

Schweiz Wädenswil
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Grüentalstrasse 14, P.O. Box 8820 Wädenswil
Wädenswil, Zürich, Schweiz
Hjemmeside