Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited
Zurich Institute of Business Education er en anden slags business school. Vores myriade af innovationer gør os skiller sig ud; innovationer, som du nyder godt af både under og efter din træning.
Modulære programmer
Alle vores programmer er bygget på et kompakt og meget fleksibelt modulært system. Zurich Institute of Business Education foreskriver de moduler, du skal udfylde som en del af dit program, mens du bestemmer hvornår og hvilket modul du vil tage. Da mange af modulerne tilbydes flere gange om året, kan du til enhver tid begynde og drage fordel af programmets fleksibilitet ved at sammensætte din personlige studieplan. Alle vores programmer kan udfyldes, mens du fortsætter dit fuldtidsjob, og holder fravær på et minimum. Hvis du først foretrækker at tage kun et modul i stedet for et helt program, er det nemt at overføre kreditterne over, hvis du senere beslutter dig for at tilmelde dig et fuldt program.
Netværksledende fakultet

Hvert fag er under tilsyn af mindst ét ​​fakultetmedlem, som er verdensledende inden for deres område. Vi har et netværk af professorer fra verdensklasse og erfarne praktikere, der er dygtige til at blande teori og praksis for at opnå fremragende resultater. Alle fakultetets medlemmer har mange års erfaring i træningsledere. Deres solide faglige ekspertise er kun matchet af deres imponerende faglige baggrund.

Vores vision - vores værdier
Zurich Institute of Business Education samler verden af ​​globale forretningspraksis og akademisk teori. Vi tilbyder modulære og fleksible kandidatuddannelser, korte åbne tilmeldingsprogrammer og tilpassede kurser for kvalificerede ledere i mellem- og øverste ledelse. Vi fremmer et miljø for gensidig, stimulerende læring og tjener som et produktivt mødested for realistisk og optimistisk værdiskabelse på forskellige karrierestadier.
Alle vores beslutninger er testet af disse tre spørgsmål:
  • Er det til gavn for interessenterne?
  • Er det til gavn for den globale økonomi?
  • Er det innovativt?
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Zurich Institute of Business Education

8 Fuldtid MBA - 2018 Ranking FT.com CEIBS MBA-programmet vil gøre mere end drive din karriere. Det er en transformationsoplevelse. Det udstyrer dig med de nødvendige færd ... [+]

Curriculum Structure

I et globalt og konstant skiftende miljø skal virksomhedsledere være udstyret med ekstremt brede færdigheder. De skal være i stand til at vedtage både globale og lokale perspektiver, der er i stand til at håndtere kompleksitet og forandring, og dygtige til ledende innovation. De skal kunne kommunikere effektivt med forskellige interessenter for at skabe en fælles vision og entusiasme for deres virksomheds aktiviteter. Ved at levere solid forretningsuddannelse og opmuntre til uafhængig tanke, team samarbejde og åben kommunikation, giver CEIBS sine kandidater med de væsentlige værktøjer til succes i mange karriereveje. 64-fuldtidsstudiet består af obligatoriske kurser på i alt 44 studiepoints og valgfag på i alt 20 studiepoeng. Det er designet til at lægge et solidt fundament af ledelsesgrundlag, samtidig med at fleksibiliteten af ​​skræddersyede programmer passer til individuelle interesser og karriereambitioner. Studerende kan vælge at fokusere på generel forretningsadministration, eller vælg en af ​​tre koncentrationer i Finance, Marketing, eller Entrepreneurship. Desuden har eleverne mulighed for at deltage i skolens imponerende internationale udvekslingsprogram med verdens førende handelsskoler, og / eller at samle erfaringer i løbet af sommeren praktik.... [-]

Schweiz Horgen
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Zurich Institute of Business Education - CEIBS Zurich Campus
Address
Hirsackerstrasse 46
CH-8810 Horgen, Zurich, Schweiz
Hjemmeside
Telefonnummer
+41 44 728 99 44