Læs den officielle beskrivelse

Om os

Vi er her for at dele viden, færdigheder og godwill med dig. Sammen kan vi opnå professionel succes og tilfredshed.

Mission, vision og værdier

Akademiet for erhvervsliv og gæstfrihed har til formål at yde en god uddannelse baseret på akkrediteret studieplan og internationale erfaringer. Vores mål er at forberede vores studerende på professionelle udfordringer, udvide deres visioner og hjælpe dem med at opbygge deres luftfartsselskaber.

Vores grader og kurser sætter vores studerende i stand til at opbygge deres lederskabs viden og færdigheder og udvikle kritisk tænkning. Gennem distancen eller i klasseværelset bliver eleverne udsat for det teoretiske grundlag for moderne forretningsforvaltning, turisme og gæstfrihed og praktiske aspekter ved at anvende viden.

Vi tiltrækker applikationer fra hele verden, og vores mål er at blive anerkendt for vores højkvalitets pensum, individuel studiestøtte og positivt læringsmiljø.

I de sidste fire år har ABH akademiet også været til stede globalt i Saudi Arabien og UAE som en deltid Bachelor og MBA kursus løb samtidig gennem online tilgang og klasser i Istanbul Tyrkiet og fjernundervisning kursus, hvor mere end 70 studerende fra Saudi Arabien og UAE har gennemført kandidatuddannelsen og MBA-programmet.

Vi er stolte over at have haft elever fra alle områder af erhvervslivet, der studerer vores program.

Det har hjulpet dem med at få en dybere forståelse for erhvervslivet og hjulpet dem med at udvikle sig til højere stillinger inden for deres organisationer.

ABH og samarbejdet

I samarbejde med vores udbyder ATHE, UK og højtkvalificerede internationale universiteter tilbyder vi studerende moderne bachelor- og kandidatuddannelser og internationale eksamensbeviser inden for business management og turisme og gæstfrihed. Studerende, der ønsker at forfølge deres akademiske karriere endnu længere på DBA eller Ph.D. niveauer vil i bedste fald studere UK, Schweiz og USA online programmer.

10 grunde til at vælge ABH Academy

ATHE grader

UK akkrediterede og internationalt anerkendte grader fra ATHE, UK.

UK, US og AU Diplomer

Mulighed for at gå direkte til højtstående britiske, amerikanske og australske universiteter og opnå universitetsbeviser.

Viden og færdigheder i ledelse og ledelse.

Vi tilbyder kurser, der vil bygge din viden og færdigheder i ledelse og ledelse.

Vores hold

Vores internationale gruppe af undervisere har stor erfaring med undervisning, og de er stadig aktive med industrien, som gør det muligt for dem løbende at opdatere deres viden og forbedre deres undervisningsfærdigheder.

Fleksible undersøgelsesmuligheder

Små klasser, regelmæssige kontakter med forelæsere, personlige vejledere og fleksible studiemuligheder. Vi respekterer vores elever, der kombinerer arbejde og studerer og vil justere konsultationer med vores lærere til sent på eftermiddagen og weekenderne.

Biblioteker

Moderne læringsmiljø og adgang til internationale biblioteker.

Ideer

Udveksling af ideer med jævnaldrende fra forskellige lande.

Praktikophold

På vores hjemmeside annoncerer vi de seneste ledige stillinger, så du kan finde deltidsarbejde og afslappet arbejde til støtte for dine studier, samt praktikophold og kandidatplaceringer.

Livslange værdier

Fordi du vil nyde dine studier og vedtage livslange værdier.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også: