Læs den officielle beskrivelse

Graduate karriere-klar med Australiens Curtin University grad i Singapore.

Curtin Singapore er Singapore campus af Australiens Curtin University, der tilbyder vej, bachelor og postgraduate programmer. Curtin er rangeret i top 2% af universiteter verden over i den velanskrevne Academic Ranking of World Universities (ARWU). I 2016 blev Curtin skønnes at være placeret på 211th i verden og nummer 10 i Australien. I en global undersøgelse af unge institutioner under 50 år, blev Curtin placeret 23. og 81. globalt i QSWUR: Top 50 Under 50 og THEWUR: 100 Under 50. Curtin blev også tildelt fem stjerner samlet i 2015 QS Stars University Ratings.

Underviste ved hjælp af den samme struktur og indhold som kurser tilbydes på Curtin flagskib Perth Campus, Curtin Singapore programmer åbne elever op til globale karrieremuligheder i en række industrier. Studerende på Curtin Singapore kan færdiggøre deres tre-årig bacheloruddannelse i to år eller en kandidatgrad i et år (trimester kalender), med indtag starter i februar, juli og november for de fleste programmer. Curtin studerende kan også internationalisere deres undersøgelse erfaring ved at overføre mellem Singapore og australske campusser.

Curtin Singapore ligger kun 10 minutter fra Singapore centrale forretningsdistrikt og store indkøbscentre. Studerende har adgang til direkte busruter fra campus til togstationer og Singapores offentlige transport system giver effektiv, billig og pålidelig transport til alle dele af øen byen.

Et ideelt læringsmiljø ville ikke være komplet uden faciliteter af høj kvalitet. Studerende på Curtin Singapore har adgang til specielt udviklede campusfaciliteter med den nyeste audiovisuelle undervisning udstyr og edb-teknologi og trådløs internetadgang i hele campus. Undersøgelse lounge, computerrum, bibliotek, fitnesscenter, udendørs idrætsanlæg, og cafeteria er også tilgængelige til brug for de studerende.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Curtin Singapore

Curtin University Master of International Business blev rangeret som top 6 International Management program i Australien ved den prestigefyldte Eduniversal Masters Rankin ... [+]

Curtin Business School (CBS) er akkrediteret af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Curtin University Master of International Business blev rangeret som top 6 International Management program i Australien ved den prestigefyldte Eduniversal Masters Ranking i 2015/16.

Den Curtin University MIB program fokuserer på strategi, ledelse, beslutningstagning og forretning i Asien-Pacific regionen leverer kandidater med de færdigheder og viden, der er nødvendige for en vellykket ledelsesmæssig karriere topniveau i global forretning.

MIB bygger et solidt grundlag til at styre internationale virksomheder og deres operationer. MIB giver en dybdegående viden i forvaltningen af ​​en virksomhed ud over de nationale grænser. MIB undersøgelse hjælper også kandidater til at bedre at styre folk i multikulturelle miljøer, selv om deres virksomhed ikke har internationale operationer.... [-]

Singapore
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Curtin Singapore

Dette program blev rangeret Top 40 i verden i den bedste Masters Ranking for Supply Chain og Logistik (Eduniversal Ratings og placering 2015/16) Programmet er akkreditere ... [+]

Curtin Business School (CBS) er akkrediteret af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) Dette program blev rangeret Top 40 i verden i den bedste Masters Ranking for Supply Chain og Logistik (Eduniversal Bedømmelser og placering 2015/16) Programmet er akkrediteret af Chartered Institute of Indkøb og Supply og kandidater kan være berettiget til fuldt medlemskab status med 3 års erhvervserfaring. Kandidater er berettiget til at ansøge om graduate medlemskab af Chartered Institute of Logistik og Transport Association of Australia (LAA).

Dette kursus er designet til studerende, der er interesseret i væsentligt at fremme deres karriere inden for logistik og supply chain management. Områder af undersøgelsen omfatter: Operations Management, transport og fysisk distribution, indkøb, produktion, lager, lager, detailhandel, global forretning og logistik, og den rolle, informationsteknologi i lette supply chain management. Kurset vil opfylde behovene hos de fagfolk med tekniske og tilsynsmæssige færdigheder i logistik og supply chain management.... [-]

Singapore
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Curtin Singapore

Projektledelse er et særskilt faglig disciplin, med sin egen krop af viden, færdigheder, værktøjer og teknikker. Det indebærer at lede et projekt fra start til færdiggøre ... [+]

Dette program er akkrediteret af den prestigefyldte internationale Project Management Institute, og godkendt af Australian Institute of Project Management.

Projektledelse er et særskilt faglig disciplin, med sin egen krop af viden, færdigheder, værktøjer og teknikker. Det indebærer at lede et projekt fra start til færdiggørelse og succesfuld opnåelse af projektets mål.

Kurset hjælper give dig den forståelse, viden og færdigheder er nødvendige for at udføre rollen som projektleder i ethvert område og enhver sektor. Den er velegnet til folk fra en bred vifte af beskæftigelses- områder som sundhed, IT, teknik, konstruktion og erhvervslivet, der ønsker at opnå den forståelse, viden og færdigheder til at arbejde som projektleder.... [-]

Singapore
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

CUSG Svetlana Russia

CUSG Julien Switzerland

CUSG PVC Welcome

Curtin Singapore is THE place to study!