Human Capital (Singapore)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til menneskelig kapital (Singapore)

Folk er enkelt, mest potente, ressource, en organisation har til at nå sine mål. I årenes løb, har HR-funktionen udviklet sig og bør ikke længere ses som en særskilt støttende aktivitet begrænset til kun HR ledere og praktikere.

I stedet HR lederens rolle er at arbejde sammen med andre ledere til at nå organisationens strategiske mål. For ledere med andre line funktioner, personaleledelse er stadig en integreret del af deres ansvar, uanset deres områder af specialisering og trods det faktum, at "HR" ikke er udtrykkeligt angivet på deres visitkort.

I betragtning af at HR-ledelse er en væsentlig del af arbejdet i alle ledere, vi hos HCS Academy har til formål at træne, udvikle og coach fagfolk og folk ledere til at være T-formede ledere. En T-formet leder excellerer i sit eget arbejde funktionen, mens bidrage væsentligt til andre funktioner i organisationen på samme tid.

Human Capital (Singapore) blev stiftet i april 2009 som nationalt center for efter- og videreuddannelse, og en leverandør af rådgivning til kapital excellence menneske. Fungerer som en partner af arbejdsstyrken Development Agency (WDA) i udrulle arbejdsstyrken Færdigheder Kvalifikationer (WSQ), HCS Academy indkalder konferencer og kompetencebaserede værksteder, prognoser og vurderer tendenser, og bringe chefer og ledere sammen for at lære af hinanden.

Human Capital (Singapore) er en one-stop-institution, som tilbyder træning og personaleledelse kapacitet udvikling tjenester, guider enkeltpersoner at nå karrieremål og rådgiver virksomhederne om organisatoriske ledelse.

HR Uddannelse

De mennesker ledere uddannet på HCS Academy kan re-design kritiske HR-processer, identificere og opbygge nødvendige kompetencer, og implementere bedste HR praksis til deres arbejde og til de skiftende behov i deres organisationer. HCS Academy hjælper dem også fremme praktisk læring på deres arbejdsplads.

Personligt Karrierevejledning

Vi tilbyder en karriere rådgivning, som hjælper enkeltpersoner nå deres maksimale potentiale. HCS giver indsigt i karrieremuligheder og forberede fagfolk til karriereudvikling og job parathed til at sikre en rigtige pasform.

Placeringer

Singapore

Human Capital Singapore

Address
11 Eunos Road 8, #05-01
Lifelong Learning Institute

408601 Singapore, Singapore
Telefonnummer
+65 6423 0388

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: