Læs den officielle beskrivelse

Om

Kaplan's vision er at blive Singapores "Private Education Institute of Choice", og vi er forpligtet til at hjælpe vores elever med at nå deres karrieremuligheder og uddannelsesmæssige mål gennem muligheder for livslang læring.

Som din livslange integrerede læringspartner tilbyder vi akademiske programmer for videregående uddannelse samt faglige kvalifikationer og træningskurser for færdighedsudvikling, der giver mulighed for, at du altid bliver relevant.

Gennem at tilbyde disse muligheder og excellence i undervisning og læring stræber Kaplan altid til at gøre det allerbedste for vores elever. Vores hyppige anerkendelser er et testamente til det.

Kaplan blev tildelt 9 præmier på JobCentral Learning Training and Education Development (TED) -præmierne 2016 og 2017, hvilket gør Kaplan i sin anden på hinanden følgende år den "Bedste Private Uddannelsesinstitution", "Bedste Corporate Training Provider" og "Gold Standard Service Provider "I de valgte kategorier / disciplin af virksomheden.

Som ledende private uddannelsesleverandør fik Kaplan også forskellige anerkendelser. I 2017 blev vi også tildelt "Bedste Private Uddannelsesinstitution i Singapore" og "Ledende Corporate Training"

Kaplan har indtil nu tjent over 65.000 kandidater1 og tildelt over 225.000 professionelle certifikater2. Med over 550 akademiske programmer og professionelle certificeringer til rådighed, viser dette vores engagement i løbende innovation og er industriel relevant. Vi søger også at skabe et unikt læringsmiljø, hvor vores studerende fra over 35 lande over hele verden kan blive inspireret til at udmærke sig i deres valgte studium.

Jeg opfordrer dig til at udforske Kaplan og finde ud af mere om, hvad vi kan gøre for dine uddannelsesmæssige og karrieremål.

Lektor Rhys Johnson

Chief Operating Officer

Kaplan Singapore


Mission

Kaplan Singapore hjælper enkeltpersoner med at nå deres uddannelsesmæssige og karriere mål. Kaplan Singapore bygger futures, en succeshistorie ad gangen.


Vision

At være den private uddannelsesinstitution af valg.


Vores kerneværdier og kultur

Vores kerneværdier definerer vores virksomhedskultur og giver rammerne for, hvad Kaplan Singapore leverer til vores kunder og medarbejdere hver dag.

  • Integritet

Kaplan Singapore placerer sig som etisk frem for alt andet, fordi det er den eneste vej til langsigtet vækst, når ting gøres rigtigt. Vores etik og integritet skal være ubeskrivelig.

  • Viden

Kaplan Singapore bestræber sig altid på at lære mere og bruge denne viden til gavn for vores elever, kolleger, medarbejdere og samfund.

  • Support

Kaplan Singapore giver et støttende miljø for vores studerende, medarbejdere og samfund. Alt Kaplan Singapore gør er designet til at understøtte vores elevernes succes.

  • Lejlighed

Kaplan Singapore vil løbende lede efter nye og bedre måder at skabe muligheder for vores studerende, medarbejdere og samfund. Dette er afgørende for vores mission: Kaplan Singapore bygger futures en succeshistorie ad gangen.

  • Resultater

Kaplan Singapore lykkes, når vores studerende lykkes. Kaplan Singapore måler vores succes ved, hvor godt vores elever opfylder deres målbare mål.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Kaplan Singapore

Kandidatuddannelsen i Fakultetet for Uddannelse er et færdighedsbaseret kursus, der passer til dem med interesse i rådgivning. Det læres af akademikere med stor erfaring ... [+]

Monash UniversityStruktur og indhold

Counselling Master i Det Uddannelses Fakultet er et færdighedsbaseret kursus der er velegnet til dem med interesse for rådgivning. Det undervises af akademikere med lang erfaring i at arbejde som professionelle rådgivere / psykologer. Det kan afsluttes om 12 måneder eller 18 måneder som en deltidsundersøgelse afhængigt af niveauet for indrejse.

Kandidatuddannelsen giver en professionel kvalifikation og tilbyder autentisk rådgivning erfaring. Den er velegnet til personer fra en række forskellige erhverv som menneskelige ressourcer, sundhed, social velfærd og uddannelse.

En integreret del af kurset er 200 timers professionel placering, som inkluderer kontakt- og ikke-kontakt-timer. Ikke-kontakt-timer inkluderer alle rådgivningsrelaterede opgaver, der er knyttet til placeringscenteret, som ikke involverer rådgivningsklienter. Eksempler inkluderer administrative opgaver, observation af grupper eller aktiviteter, skrivning af sagsnotater, forskning i en bestemt sag eller deltagelse i møder. Kontakttider inkluderer klientvejledning eller diskussioner om sagsbehandlere, lærere, socialarbejdere og / eller familiemedlemmer.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

Kurset omhandler læring i skoler, arbejdspladser og samfund. Det forbinder forskning og praksis for at gøre dig til en stærkere tænker, en engageret ekspedient og en avan ... [+]

Monash UniversityStruktur og indhold

Kurset omhandler læring i skoler, arbejdspladser og samfund. Det forbinder forskning og praksis for at gøre dig til en stærkere tænker, en engageret ekspedient og en avanceret specialist på et uddannelsesområde.

Kurset omhandler faglige læringsbehov hos pædagoger, undervisningsadministratorer, ledere, politiske beslutningstagere og andre interesserede eller involverede i læring og uddannelse eller uddannelsesarbejde i det bredere samfund, hvad enten det er lokalt eller internationalt. Du vil udvide din viden om vigtige læringskonstruktioner, uddybe din faglige læring i specialområder og fremme din kapacitet som en professionel forespørger.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

Denne kandidatuddannelse justerer tæt indlæring til professionel praksis. Du vil anvende de teorier og færdigheder, der udvikles, til et praktisk industriprojekt inden fo ... [+]

University of South AustraliaStruktur og indhold

Denne kandidatuddannelse justerer tæt indlæring til professionel praksis. Du vil anvende de teorier og færdigheder, der udvikles, til et praktisk industriprojekt inden for dit område af interesse eller til en mindre afhandling relateret til en forskningsinstitution tilknyttet School of Engineering.

Du vil opnå avanceret viden og færdigheder i driftsledelse, total kvalitetsstyring, supply chain management, enterprise resource planning, automation, energi og samfund og projektledelse.

Programmet Master of Engineering (Engineering Management) kan afsluttes i mindst 15 måneder i Singapore.

Modultitler:

Engineering Research PracticeIngeniørøkonomisk AnalyseEnterprise Resource PlanningMindsteafhandling 1 (Eng)Supply Chain Management GOperations Management SystemsMindsteafhandling 2 (Eng)... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

Master of Leadership på Monash University lærer dig at lede med tillid. Lederskab på Monash University adresserer organisationernes menneskelige og læringsdimensioner. De ... [+]

Monash UniversityStruktur og indhold

Master of Leadership på Monash University lærer dig at lede med tillid. Lederskab på Monash University adresserer organisationernes menneskelige og læringsdimensioner. Det er dette menneskelige fokus, der sætter vores kursus fra hinanden.

Efter et års studie vil du være sikker på at lede organisatorisk læring, innovation og frigøre kreativitet på et tidspunkt, hvor behovet for dette aldrig har været større. Dette kursus er designet til dem, der stræber efter at tage det næste skridt i deres karriere. Den passer til fagfolk fra alle sektorer, herunder virksomheder, skoler og samfundsorganisationer. Dit ledelsespotentiale vil blive udviklet ved at vedtage formelle og uformelle tilgange, der inspirerer til læring og transformation.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Kaplan Singapore

Master of Science i iværksætteri og innovationsprogram udstyrer studerende med viden og færdigheder til at udvikle deres iværksætterpotentiale til at starte en ny virksom ... [+]

Royal Holloway University of LondonStruktur og indhold

Master of Science i iværksætteri og innovationsprogram udstyrer studerende med viden og færdigheder til at udvikle deres iværksætterpotentiale til at starte en ny virksomhed eller udvikle et innovativt projekt inden for en organisation. Studerende får kritisk tænkningskompetence, kommunikationsevner og dybdegående forståelse af iværksætteri og innovation, der vil gavne dem i deres foretrukne sysler.

Programmet forbereder eleverne på mulige karriere som iværksættere, ledere i den offentlige og private sektor, beslutningstagere mv.

Master of Science i Entrepreneurship and Innovation program kan afsluttes i mindst 15 måneder i Singapore.... [-]

Singapore
Maj 2020
Engelsk
Deltid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

MSc (HR Management) program består af 6 moduler og 2 forskningsbaserede papirer og kan afsluttes i mindst 18 måneder undervist af UCD fakultet og lokale adjungeret forelæ ... [+]

University College Dublin

Rangeret blandt de øverste 1% af institutionerne verden over, og en af de få elite-handelsskoler, der har adgang til Triple Crown-akkrediteringen fra AACSB (USA), AMBA (UK) og EQUIS (Europe), University College Dublin (UCD) Grader for at hjælpe fagfolk med at opfylde deres mål.

Alle grader uddelt af University College Dublin (UCD), med programmer leveret via Kaplan i Singapore, er akkrediteret af det kinesiske Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE), en tilknytning til Ministeriet for Folkerepublikken Kinesisk Uddannelse.

Denne MSc i Human Resource Management program er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre i Human Resource Management, accelerere deres karriere vækst og opbygge deres netværk med ligesindede virksomhedsledere. Programmet tilbyder et solidt fundament i nøgleområdet Human Resource Management og Talent Development.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

Master of Science i Informationsteknologi programmet er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre i informationsstyring, accelerere deres karriere vækst og opbygge ... [+]

University College Dublin

Placeret blandt de 1% af institutionerne i hele verden og en af de få elitehøjskoler, der har 'Triple Crown'-akkreditering fra AACSB (USA), AMBA (UK) og EQUIS (Europa), leverer University College Dublin (UCD) topkvalitet Kandidater til at hjælpe fagfolk med at opfylde deres mål.

Alle grader uddelt af University College Dublin (UCD), med programmer leveret via Kaplan i Singapore, er akkrediteret af det kinesiske Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE), en tilknytning til Ministeriet for Folkerepublikken Kinesisk Uddannelse.

Master of Science (MSc) i informationsteknologi- programmet er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestring i informationsstyring, fremskynde deres karrierevækst og opbygge deres netværk med ligesindede forretningsledere. Programmet tilbyder et solidt fundament inden for centrale områder inden for elektronisk handel, e-forretning og informationsteknologiledelse.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

Master of Science i Logistik og Supply Chain Management program er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre i Logistics Management, accelerere deres karrierevækst ... [+]

University College Dublin

Placeret blandt de 1% af institutionerne i hele verden og en af de få elitehøjskoler, der har 'Triple Crown'-akkreditering fra AACSB (USA), AMBA (UK) og EQUIS (Europa), leverer University College Dublin (UCD) topkvalitet Kandidater til at hjælpe fagfolk med at opfylde deres mål.

Alle grader uddelt af University College Dublin (UCD), med programmer leveret via Kaplan i Singapore, er akkrediteret af det kinesiske Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE), en tilknytning til Ministeriet for Folkerepublikken Kinesisk Uddannelse.

Programmet Master of Science (MSc) i logistik og supply chain management er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestring i logistikstyring, fremskynde deres karrierevækst og opbygge deres netværk med ligesindede forretningsledere. Programmet tilbyder et solidt fundament inden for centrale områder inden for logistik og Supply Chain Management.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

Master of Science (MSc) program er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre inden for Business Management, fremskynde deres karriere vækst og opbygge deres netværk ... [+]

University College Dublin

Placeret blandt de 1% af institutionerne i hele verden og en af de få elitehøjskoler, der har 'Triple Crown'-akkreditering fra AACSB (USA), AMBA (UK) og EQUIS (Europa), leverer University College Dublin (UCD) topkvalitet Kandidater til at hjælpe fagfolk med at opfylde deres mål.

Alle grader uddelt af University College Dublin (UCD), med programmer leveret via Kaplan i Singapore, er akkrediteret af det kinesiske Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE), en tilknytning til Ministeriet for Folkerepublikken Kinesisk Uddannelse.

Master of Science (MSc) i Management- programmet er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestring i forretningsstyring, fremskynde deres karrierevækst og opbygge deres netværk med ligesindede forretningsledere. Programmet tilbyder et solidt fundament inden for centrale områder inden for ledelse og forretning.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

Master of Science i Marketing program er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre i marketing, accelerere deres karriere vækst og opbygge deres netværk med ligesin ... [+]

University College Dublin

Placeret blandt de 1% af institutionerne i hele verden og en af de få elitehøjskoler, der har 'Triple Crown'-akkreditering fra AACSB (USA), AMBA (UK) og EQUIS (Europa), leverer University College Dublin (UCD) topkvalitet Kandidater til at hjælpe fagfolk med at opfylde deres mål.

Alle grader uddelt af University College Dublin (UCD), med programmer leveret via Kaplan i Singapore, er akkrediteret af det kinesiske Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE), en tilknytning til Ministeriet for Folkerepublikken Kinesisk Uddannelse.

Master of Science i Marketing program er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre i marketing, accelerere deres karriere vækst og opbygge deres netværk med ligesindede virksomhedsledere. Programmet tilbyder et solidt fundament i nøgleområderne Brand Management og Marketing.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

MSc (Project Management) programmet består af seks moduler og to forsknings-baserede papirer og kan afsluttes i mindst 18 måneder undervist af UCD fakultet og lokale adju ... [+]

University College Dublin

Rangeret blandt de øverste 1% af institutionerne verden over, og en af de få elite-handelsskoler, der har adgang til Triple Crown-akkrediteringen fra AACSB (USA), AMBA (UK) og EQUIS (Europe), University College Dublin (UCD) Grader for at hjælpe fagfolk med at opfylde deres mål.

Alle grader uddelt af University College Dublin (UCD), med programmer leveret via Kaplan i Singapore, er akkrediteret af det kinesiske Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE), en tilknytning til Ministeriet for Folkerepublikken Kinesisk Uddannelse.

Master of Science i projektledelse program er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre i projektledelse, accelerere deres karriere vækst og opbygge deres netværk med ligesindede virksomhedsledere. Programmet giver et solidt fundament i centrale områder af projektledelse og projektforskning.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kaplan Singapore

MSc (Finans) program består af 7 moduler og 2 forskningsbaserede papirer og kan afsluttes i mindst 18 måneder undervist af UCD fakultet og lokale adjungeret forelæsere i ... [+]

University College Dublin

Rangeret blandt de øverste 1% af institutionerne verden over, og en af de få elite-handelsskoler, der har adgang til Triple Crown-akkrediteringen fra AACSB (USA), AMBA (UK) og EQUIS (Europe), University College Dublin (UCD) Grader for at hjælpe fagfolk med at opfylde deres mål.

Alle grader uddelt af University College Dublin (UCD), med programmer leveret via Kaplan i Singapore, er akkrediteret af det kinesiske Service Center for Scholarly Exchange (CSCSE), en tilknytning til Ministeriet for Folkerepublikken Kinesisk Uddannelse.

Master of Science i økonomi program er designet til fagfolk, der ønsker at opnå mestre i økonomi, accelerere deres karriere vækst og opbygge deres netværk med ligesindede virksomhedsledere. Programmet giver et solidt fundament i centrale områder af økonomi.... [-]

Singapore
April 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapore, Singapore
Address
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapore, Singapore
Address
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapore, Singapore