Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Management Development Institute of Singapore (MDI)

Den Management Development Institute of Singapore (MDI), der blev grundlagt i 1956, er Singapore ældste ikke-for-profit professionelle institut for livslang læring. MDIS har to primære datterselskaber: Management Development Institute of Singapore Pte Ltd (MDIS Pte Ltd) at føre tilsyn med sine Singapore akademiske operationer, og MDIS International Pte Ltd til yderligere sin globaliseringsstrategi.

MDIS giver godt akkrediteret kurser, seminarer og management services og muligheder for den enkelte at udvikle sig fagligt gennem akademiske programmer i Business and Management, Engineering, Fashion Design, Informationsteknologi, Sundhed og Life Sciences, Mass Kommunikation, Psykologi og Rejser, turisme og Hospitality Management . tilbydes disse programmer i samarbejde med meget roste universiteter i Australien, Frankrig, Det Forenede Kongerige og USA.

I september 2008 MDIS oprettet sin første oversøiske campus i Tashkent, hovedstaden i Usbekistan i Centralasien, for at tilbyde verdensklasse videregående uddannelse til studerende fra den centralasiatiske region. En skelsættende aftale blev også opnået med EduCity @ Iskandar i Johor, markerer den første gang en privat singaporeanske videregående institution har lavet en razzia i Malaysia. Dette vil være den anden af ​​MDI 'oversøiske campusser og vil åbne dørene til 2.000 elever omkring 2015. Ved afslutningen af ​​tredje fase byggeri i 2023, ser campus indstillet til at tage højde for mere end 10.000 studerende. MDIS har repræsentationskontorer i Kina, Indien, Indonesien, Sri Lanka, Thailand og Vietnam, samt agenter i hele Asien, Afrika og Mellemøsten.

MDI Faciliteter

MDIS har en historie af uddannelse og uddannelsesmæssige tjenesteydelser til samfundet og nationen. S $ 35 millioner MDIS Campus i Stirling Road indtager en tre hektar areal og kan prale af state-of-the-art klasseværelser, biovidenskab og computer laboratorier, en gæstfrihed træningscenter, en masse kommunikation studie, teknik laboratorium og værksted, som samt en mode studie. Campus har også et amfiteater til at huse kunst forestillinger og andre arrangementer, samt fuldt udstyrede sportsfaciliteter såsom en gymnastiksal og badmintonbaner.

Campus er Wi-Fi aktiveret, giver eleverne adgang til World Wide Web overalt på campus. Desuden MDIS øger elevernes læring erfaringer med Blackboard Learning System og videostreaming teknologi, der tillader online-adgang til forelæsning noter, læringsressourcer og optagede lektioner når som helst, hvor som helst.

MDIS har en anden læringscenter, MDIS Tanjong Ghaut på Orchard Road.

Opnåelse af EduTrust Certificering

Succesen med MDI 'kandidater skyldes instituttets stærke engagement i standarder for uddannelse af høj kvalitet. Opnåelsen af ​​EduTrust certificering (4 år), udstedt af Rådet for privat undervisning i 2010 er en milepæl for MDIS da det vidner om instituttets eksemplariske uddannelse og Business Excellence standarder. MDIS er også blandt de første parti af private uddannelsesinstitutioner (PEIS), der skal registreres under den udvidede registrering Framework.

MDIS Integreret Campus Fremtidens

Den MDIS Residences @ Stirling er den allerførste hostel i Singapore at få tildelt den grønne Mark Gold Plus Award. Koster S 80 millioner $, den nye 15-etagers hostel består af 782 værelser med aircondition, 14 suiter, en forelæsning teater og cafeteria. Det miljøvenlige hostel kan rumme nogle 1.700 studerende og er fuldt integreret, så eleverne kan leve, lære og lege i et interaktivt og befordrende miljø.

Placeringer

Singapore

Address
501 Stirling Road
148951 Singapore, Singapore

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig