Læs den officielle beskrivelse

Den Singapore Aviation Academy (SAA), Etableret i 1958, er den internationalt anerkendte uddannelse arm af Civil Aviation Authority of Singapore. Det tilbyder en bred vifte af operationelle og ledelsesmæssige programmer, benchmark internationale standarder og bedste praksis for at opfylde uddannelsesbehov i den globale luftfart samfund. SAA er en ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-godkendte regeringen Safety Inspector Training Centre og ICAO TRAINAIR PLUS Fuld medlem.

Gennem sine fire specialiserede skoler - School of Aviation Management, School of Safety & Security, School of Air Traffic Services Aviation og School of lufthavnens beredskab - SAA har uddannet over 91.000 deltagere fra 200 lande og områder siden 1958.

Ved konsekvent at bo forud for udvikling, der finder sted i den internationale civile luftfart, SAA er i stand til at udvikle nye programmer, der ikke let tilgængelige andre steder. SAA tilbyder også grad og kandidatniveau diplomuddannelser gennem alliancer med velrenommerede nationale og udenlandske akademiske institutioner.

Akademiet er et forum for udveksling af oplysninger og netværkssamarbejde blandt de ledere og specialister i den internationale civile luftfart samfund, ved at organisere workshops, konferencer og seminarer med jævne mellemrum. Den huser også mange internationale møder og konferencer arrangeret af internationale organisationer som ICAO, APEC og ACI.

VISION:

At være verdens førende center for læring for den civile luftfart.

MISSION:

At levere den højeste kvalitet af uddannelse og deling af viden og erfaring, til fremme af den internationale civile luftfart.

Vores historie

ydmyge begyndelse

1950'erne - 1960'erne Ligesom mange institutioner, der voksede til at blive tårnhøje enheder i deres marker, Singapore Aviation Academy startede små.

Den første civile luftfart uddannelse skole blev etableret for flyveledere i 1958 på Paya Lebar Lufthavn. Der deltog fem lokale trainee controllere. Fire år senere blev internationale deltagere godkendt til uddannelse i luftfartsinformationstjenester og aeronautiske kartografi. De blev sponsoreret under den internationale Civil Luftfart s program for teknisk bistand.

I årenes løb, Skolen voksede fra at være en in-house træning tøj til et regionalt uddannelsescenter. Det flyttede i 1972 til større lokaler og bedre faciliteter på Seletar Lufthavn.

Nå ud

1970'erne - 1980'erne Skolen blev omdøbt til Statens Luftfartsvæsen Training Centre (CATC), Singapore. Det blev derefter træning oversøiske deltagere regelmæssigt i ikke bare lufttrafiktjenester men lufthavnens beredskab, lufthavnens ledelse og drift. Den CATC opnåede en imponerende track record for at producere høj kvalitet uddannelse, der var enestående i Asien-Stillehavsområdet. Dens sofistikerede og tilpassede flyvekontrol træningssimulatorer blev betragtet som de mest avancerede i regionen.

Det blev udpeget som ASEAN Centre of Excellence i 1977 til uddannelse i flyvekontrol, fly brandbekæmpelse og redningstjenester samt luftfartsinformationstjenester.

sigter højt

1990'erne ... ..

I 1990 blev centret omdøbt igen, som Singapore Aviation Academy (SAA). Ændringen afspejler sin forbedret status og udvidede roller som Civil Aviation Authority of Singapore (CAAS) gearet til at opgradere færdigheder i luftfarten for at møde udfordringerne i det nye årtusinde. SAA startede operationer fra sin nuværende specialbyggede træning kompleks i 1992. Den blev officielt åbnet den 2. nov 1992 af hr Mah Bow Tan, ministeren for kommunikation. Konstrueret til en pris på US $ 50 millioner, er det komplekse udstyret med et omfattende udvalg af faciliteter for at skabe unikke samlede uddannelsesmiljø.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Singapore Aviation Academy

Master of Science i Luftfart (MSA) kombinerer en kerne af klasser med 6 unikke specialisering muligheder at vælge imellem. Denne fleksibilitet til at tilpasse graden give ... [+]

Master of Science i Luftfart (fællesskab organiseret med Embry-Riddle Aeronautical University, US)

Programoversigt

Den Master of Science i Luftfart (MSA) kombinerer en kerne af klasser med 6 unikke specialisering muligheder at vælge imellem. Denne fleksibilitet til at tilpasse graden giver dig mulighed for at opfylde dine særlige mål, og henvender sig til alle sektorer af luft- og rumfartsindustrien. Læseplanen vil hjælpe dig med at mestre de nødvendige redskaber i udvikling, fremstillet og drift af luft- og rumfartøjer, samt få en forståelse af den infrastruktur, der understøtter industrien.

adgangskrav

Du skal have tjent en studentereksamen grad fra en akkrediteret grad-ydelse institution med en kumulativ kvotient (CGPA) på 2,5 eller højere på en 4,0 skala. Hvis du allerede har en kandidatgrad eller har afsluttet graduate kurser fra en akkrediteret grad-ydelse institution, skal du have opnået en 3,0 CGPA eller højere på kandidatniveau.... [-]

Singapore Singapore Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Singapore Aviation Academy

Master of Science (MSc) i Air Transport Management (ATM) er designet til at udstyre dig med de nødvendige færdigheder til at forfølge en succesfuld karriere i forskellige ... [+]

Master of Science i Air Transport Management (arrangeret med Cranfield University, UK)

Programoversigt

Den Master of Science (MSc) i Air Transport Management (ATM) er designet til at udstyre dig med de nødvendige færdigheder til at forfølge en succesfuld karriere i forskellige sektorer af luftfarten, herunder civil luftfart forvaltninger, lufthavnsmyndigheder, luftfartstjenesteudøvere, flyselskaber, lufttransport konsulentvirksomheder og flyfabrikanter.

Kandidatuddannelsen i ATM er en deltids-program udviklet specielt til at imødekomme kravene fra travle ledere til mere fleksibel udøvende undervisning i ATM. Det kombinerer obligatoriske lufttransport centrale moduler med et øget fokus på ledelse og personlig udvikling, og bygger på dette med valgfrie moduler valgt at passer til individuelle interesser og karriereønsker.... [-]

Singapore Singapore Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk