Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Technische Universität München Asia (også kendt som TUM Asia ) påbegyndte operationer i Singapore i 2002 som branchen i Technische Universität München (TUM). TUM blev inviteret til at oprette en campus i Singapore som en del af "Global Schoolhouse Initiative", et projekt, der havde til formål at udvikle Singapore til et knudepunkt med undervisningsinstitutioner i verdensklasse - leverer en række uddannelsesmuligheder af høj kvalitet til singaporeanere og i område.

Partnerskaber med Asiens bedste universiteter

Gennem sit banebrydende samarbejde med Singapores to førende universiteter har TUM pioneriseret globaliseringen af ​​tyske universiteter med tilstedeværelsen af TUM Asia i samarbejde med National University of Singapore (NUS) og Nanyang Technological University (NTU) for at tilbyde postgraduate programmer. I øjeblikket tilbyder TUM Asia den fælles TUM-NUS MSc i Industriel Kemi og fælles TUM-NTU MSc i Integreret Circuit Design og MSc i Green Electronics. På egen hånd tilbyder TUM Asia to TUM-master grader: Rail, Transport og Logistik og Aerospace Engineering og to TUM Bachelor degrees i samarbejde med Singapore Institute of Technology (SIT).

Hvorfor studere på TUM Asia i Singapore?

5 grunde til at tjene din grad med TUM Asia

1- STUDIE MED TYSKLAND'S # 1 UNIVERSITET I ASIEN

I 2011's akademiske rangering af verdensuniversiteter (også kendt som Shanghai Ranking) blev TUM placeret som # 1-universitetet i Tyskland og som det 54. universitets universitet i overensstemmelse med QS's verdensrangering 2011. Siden da har TUM været ved at blive Rangeret som Tysklands # 1 Universitet i 3 på hinanden følgende år, placeret blandt andre prestigefyldte og internationalt anerkendte universiteter, såsom Harvard University, University of Tokyo og National University of Singapore. Udover at være Tysklands # 1-universitet, har TUM mange andre anerkendelser som det eneste tyske universitet, der skal tildeles prisen "University of Excellence" i seks år i træk (2006-2012) og nyder den fjerde bedste placering blandt alle tekniske universiteter i Europa.

Tyskland er kendt som ideelandet og udtrykket "tysk engineering" er forbundet med kvalitet, ekspertise og teknisk storhed. Kombiner det med Asien - Kina og Indien udgør allerede en tredjedel af verdens forbrugerpopulation - og den omfattende inddragelse af teknologi blandt asiatiske forbrugere, vores uddannelser giver eleverne en konkurrencemæssig fordel for at forstå markedstendenser.

Dette dual-perspektiv vil også give eleverne mulighed for at kombinere bedste praksis på tværs af de to kontinenter for at skabe nye løsninger til det evigt udviklede globale landskab. Tyskland og Singapore nyder mange ligheder i førsteklasses infrastruktur, som f.eks. Verdensklasse transportsystemer, prisvindende lufthavne og flyselskaber, et stærkt støttende industrilandskab og fremragende akademiske institutioner.

2- DE BEDSTE DOKUMENTER, VERDEN HAR TIL at byde på

5.000 papirer

3- STRONG INDUSTRI NETWORK

I TUM Asia tror vi på at udstyre vores studerende med en praktisk uddannelse, der kombinerer teori med industriel relevant anvendelse. Som Tysklands # 1-universitet nyder vi stærke bånd med vigtige industripartnere, som BASF, Clariant, Infineon, Lantiq, Rohde

4- HANDS-ON-TILBAGE

Isaac Newton grundlagde gravitationsloven, efter at han observerede æblet, der faldt fra træet. På TUM Asia mener vi, at læring er tæt knyttet til en praktisk tilgang. I alle vores kurser gennemgår en afhandlingstid sammen med en praktikplads. Dette tjener til at give en avenue for studerende til at teste deres teoretiske viden samt inspirere dem til at tage det, de har lært og forny fremtiden. Studerende er fortsat med at forfølge forskningsrelaterede karriere, og for nylig oprettelsen af ​​TUM Create (ved NTU

5- STYRKE I DIVERSITET

Som Thomas Friedman sagde: "Verden er flad". Globalisering er nu en uundgåelig kraft, der er her for at blive, og i TUM Asia vi stolt på en mangfoldig tilmelding af studerende, der henter fra over 28 lande. Det betyder, at vi skaber et levende læringsmiljø, hvor den studerende lærer ud over lærebogen, men også gennem deres modparters liv. Idéer syntetiseres på tværs af de forskellige økonomiske realiteter, når eleverne lærer at se fra flere udsigtspunkter, hvilket skaber en kapacitet til at løse problemer på kreative måder.

Placeringer

Singapore

German Institute of Science and Technology - TUM Asia

Address
TUM Asia
510 Dover Road #05-01
SIT@SP Building

139660 Singapore, Singapore
Telefonnummer
+65 6777 7407

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig