Læs den officielle beskrivelse

Om ZOE

Den globale økonomi viser os daglig det organisatoriske behov for "fremtrædende" og "førende" talent for at lykkes i stadig mere komplekse og konkurrencedygtige globale markeder. For at opnå det bedst mulige resultat for organisationer er udvikling af det rigtige talent lige så vigtigt som at ansætte og fastholde medarbejdere.

Hvem er vi?

ZOE Talent Solutions er et globalt uddannelses- og konsulentfirma, der har betjent førende virksomheder i mange lande. Vi specialiserer os i kapacitetsopbygning og talentudviklingsløsninger til enkeltpersoner og organisationer gennem vores højt tilpassede kurser og træningssessioner inden for en bred vifte af discipliner.

Hvad gør vi?

ZOE hjælper organisationer med at identificere deres vigtigste mål og styrer ledelsesteams ved at arbejde tæt sammen med hvert medlem ved at gøre varige forbedringer af deres præstationer. Denne proces løfter således en bestemt stigning i omsætning og besparelser og en højere afkast af investeringer (ROI). I løbet af næsten et årti har vores team bygget en globalt tilrådeligt virksomhed med unikke udstyr, herunder og ikke begrænset til coaching, facilitering, rådgivning og strategisering.

Hvordan gør vi det?

De højt engagerede og erfarne fagfolk hos ZOE giver deres kunder den højest mulige kvalitet inden for træning og kapacitetsopbygning til konkurrencedygtige priser, der er knyttet til en unik fleksibilitet, der passer til deres kunders behov.

Vores primære fokus er 'Komplet kundetilfredshed'. Dette danner grundlaget for vores arbejdsfilosofi, kultur og alt, hvad vi gør. Vores succes har gjort det muligt for os at gennemføre en stadig større mængde projekter for nylig. At vinde vores kunders tillid hver gang er, hvad der motiverer os til at stræbe efter en enestående ekspertise.

Vi triumferer ved at arbejde tæt sammen med enhver organisation for at låse op for deres folks magt og sikre, at vores træningsløsninger opfylder deres lærings- og udviklingsbehov, samt at maksimere deres forretningsmæssige succes.

ZOE har omfattende viden og erfaring inden for medarbejder- og organisationsudvikling. Dette sammen med tilsagnet om at levere innovative og førende vækstløsninger har vist, at vi fortsat vokser konsekvent selv i lyset af ugunstige markedsforhold.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Address
Singapore, Singapore
Address
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
+971 4 558 8245
Address
Almaty, Almaty Province, Kasakhstan
Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Address
Mumbai, Maharashtra, Indien
Address
Maldives Online, Maldiverne
Address
Accra, Greater Accra Region, Ghana
Address
Cairo, Cairo Governorate, Ægypten
Address
Cape Town, Western Cape, Sydafrika
Address
Nairobi, Nairobi County, Kenya
Address
Amsterdam, North Holland, Holland
Address
Athens, Central Athens, Grækenland
Address
Bratislava, Bratislava Region, Slovakiet
Address
Budapest, Ungarn
Address
Geneva, Geneva, Schweiz
Address
Istanbul, Istanbul, Tyrkiet
Address
London, England, Det Forenede Kongerige
Address
Lisbon, Lisbon, Portugal
Address
Manchester, England, Det Forenede Kongerige
Address
Paris, Île-de-France, Frankrig
Address
Prague, Prague, Tjekkiet
Address
Vienna, Vienna, Østrig
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
Address
Amman, Amman Governorate, Jordan
Address
Doha, Doha, Qatar
Address
Riyadh, Riyadh Province, Saudi-Arabien
Address
Houston, Texas, USA
Address
Toronto, Ontario, Canada