American University of Integrative Sciences St Maarten School of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den amerikanske University of Integrative Sciences, St. Maarten School of Medicine, (AUIS) har trænet og uddannet kvalitet læger siden starten i 1999. AUIS ligger på den smukke ø St. Maarten i det hollandske Caribien. AUIS har indgået partnerskab med et amerikansk universitet for at tilbyde vores nye studieordning, der er udstyret med en usædvanlig internationalt anerkendt uddannelse i traditionel allopatiske medicin kombineret med en subcurriculum i integrativ medicin. Studerende har mulighed for at opgradere med både en MD og en MS i integrativ medicin. AUIS er klar til at opgradere læger bedst egnet til det 21. århundrede.

Vores Integrativ medicin fokus uddanner vores kandidater i videnskabeligt bevist alternativ medicin modaliteter, herunder Ayurveda, at forebygge sygdomme, før det sker. AUIS er mangfoldigt og indskriver studerende fra USA, Canada, og rundt omkring i verden. Vores professorer er både dygtige læger, forskere og erfarne instruktører. AUIS praler også med en eksemplarisk klinisk program, der har kliniske ekspedient sites findes i mere end 20 lande og over 60 hospitaler i USA, Canada og globalt. Mange studerende overføre til AUIS at have de muligheder, til dem af den kliniske afdeling.

Missionen for American University of Integrative Sciences, St. Maarten School of Medicine er at udvikle verdensklasse læger, der har en solid uddannelse i allopatiske medicin med en forståelse af komplementære og alternative tilgange, der fokuserer på helbredelse og forebyggende pleje i stedet for kun reaktiv / palliativ patientpleje. De første 4,5 semestre undervises på St. Maarten. Halvdelen af ​​5. semester undervises i Atlanta GA. Kliniske clerkships tilbydes på over 60 tilhørsforhold i 20 + lande. Kliniske Residencies er i USA, Canada, og globalt. AUIS fremhæver samfundstjeneste og studerende er involveret i de studerendes organisationer som SGA og AMSA som frivillige i sundhed arrangementer for lokale borgere og det lokale hospital. Studerende deltager i organisationer som SGA og AMSA.

KLASSER

Mindre klassestørrelser skabe et bedre læringsmiljø. På AUIS fakultetet-til-elev-forhold på 1:11. Dette gør det muligt studerende til at drage fuld fordel af den ekspertise, fakultetet. Mentoren / mentee Program par nye studerende med de nuværende elev-frivillige, der giver en øjeblikkelig uddannelsesmæssige og sociale ressourcer inde fra AUIS familien. AUIS har gennemført ASSIST program til at tilbyde yderligere vejledning, uddannelse på studieteknik, og personlig assistance. Den nyeste teknologi findes i alle klasseværelser og laboratorier. Teknologi omfatter AccuVein, Promethian Boards med ActivInspir software, Access medicin, Merck Manualer, Spot Diagnose, USMLE Practice, og CARL (kliniske aktivitet og Rotation Log). Klasser på universitetet bliver undervist på engelsk. Alle klasseværelser og laboratorier er udstyret med state-of-art-teknologi og har aircondition.

FRITID

Selv studerende tilbringer seks til otte timer om dagen i klasserne, de finder tid til fritidsaktiviteter samt. Der er mange rekreative aktiviteter til rådighed på øen St. Maarten. Studerende kan vandre mund stier, svømme, snorkle, dykke, eller forfølge sportsgrene som fodbold, tennis, og softball. Øen har også mange restauranter og barer for socialt samvær.

Internet

Den amerikanske University of Integrative Sciences, St. Maarten School of Medicine giver de studerende med high-speed trådløs internetadgang på campus (inkluderet i undervisning). Undervisningen er rimelig og en MD grad koster omkring 50% mindre end undervisning på amerikanske medicinske skoler. Sommer, 2016 AUIS annonceret i løbet af $ 960,000 i stipendier! Se tot han hjemmeside på www.auis.edu for detaljer.

Eleverne bor i lejligheder, der er i nærheden af ​​skolen og bliver undersøgt af skolens personale. AUIS giver en van for transport til og fra lejlighederne, shopping og underholdning. Eleverne behøver ikke at sikre private køretøjer på øen. Skolen tilbyder en sikker, elev-venligt miljø og kvarterer; dog sikkerhedsstillelse på universitetet for ekstra sikkerhed.

Telefon indlæggelser for oplysninger om programmet, stipendier, eller for at få hjælp til registreringen. Klasser begynder januar 2017. 866-627-9980 eller 678-831-3527. Computere og bærbare computere

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health Pre-Meds » Se Health M.D. »

Videoer

Get To Know AUIS!

Holistic Medicine: Moshe Dekel, MD

Student Spotlight: Arjun Kundra

Student Spotlight: Monty Sala