Comenius University in Bratislava, Faculty of Pharmacy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Comenius University in Bratislava, Faculty of Pharmacy

Det farmaceutiske fakultet er en del af det største, ældste og fremragende universitet i Slovakiet.

Comenius Universitet i Bratislava er et moderne europæisk universitet, der i 2019 fejrede sit 100-års jubilæum. Det er det eneste slovakiske universitet, der regelmæssigt rangeres på den internationale rangordning af de bedste universiteter i verden. Med tretten fakulteter tilbyder det det bredeste udvalg af studieprogrammer (over 800) på tre niveauer, og flere af disse studieprogrammer er de eneste af deres art, der tilbydes i Slovakiet. Der er en lang række områder af menneskelig viden at vælge imellem, når man studerer, det være sig inden for medicin, humaniora og samfundsvidenskab, naturvidenskab, matematik, teologi og meget mere.

137757_UK-BudovaSafarikovonam.12.jpg

Comenius University er en forskningsinstitution, der driver hundreder af indenlandske og internationale forskningsprojekter. Som et resultat deltager mange af de studerende i vigtig forskning i løbet af deres studier og kan aktivt deltage i projekter, tilskud og professionelle praktikpladser (inklusive i udlandet).

Hvert år sender Comenius University det højeste antal studerende i udlandet ud af alle slovakiske universiteter, og det modtager de mest internationale studerende, inklusive fra steder som Tyskland, Norge, Grækenland, Iran, Østrig og Island.

137754_DSC_2139.JPG

Fakta

 • Cirka 1 500 studerende, hvoraf ca. 15% internationale studerende fra forskellige lande
 • 11 specialiserede undervisningsafdelinger
 • 2 egne undervisningsapoteker, der også fungerer som samfundsapoteker
 • Nye laboratorier og forelæsningslokaler med opdateret udstyr
 • Højt kvalificeret undervisningspersonale med mangeårig national og international undervisnings- og forskningserfaring
 • Alle niveauer af apoteksuddannelse, inklusive ph.d.-ph.d. og ph.d. programmer, specialisering osv.
 • Internationale udvekslingsprogrammer, herunder bilaterale kontrakter med 30+ partneruniversiteter i Europa, Asien og USA
 • Scientific Center of Excellence, centrale videnskabelige laboratorier, forskellige forskningsprojekter
 • En stor have til medicinske planter
 • Centralbiblioteket
 • Trænings- og fitnessudstyr
 • Egne kantiner og cafeteriaer

Prestige
Comenius University University of Pharmacy er det eneste fakultet af sin art i Slovakiet. Fakultetet rejser originale apotekfagfolk ved at integrere viden fra naturvidenskab og medicin samt specifikke farmaceutiske videnskaber.

Tradition
Slovakiske farmaceutiske universitetsstudier har eksisteret i mere end 70 år, og mere end 11.000 studerende er uddannet fra Det farmaceutiske fakultet i Bratislava.

Akkreditering
Uddannelsesprogrammet Apotek er i fuld overensstemmelse med Den Europæiske Unions direktiv 2005/36 / EF fra Europa-Parlamentet og Rådets side om anerkendelse af faglige kvalifikationer.

Uddannelse

Kandidaten fra studieprogrammet Pharmacy er defineret af viden på højt niveau og praktiske færdigheder inden for kemiske, biologiske, medicinske og især farmaceutiske discipliner. Kandidaten har dyb viden om alt, hvad der sker med et lægemiddel i den menneskelige organisme; dens virkninger og bivirkninger; såvel som de sundhedsmæssige og sociale aspekter ved brug af lægemidler. Kandidatuddannelsen er farmaceutisk teknologi, farmaceutiske, kemiske, mikrobiologiske, biologiske forsøg med lægemidler til human brug. Kandidaten kan evaluere videnskabelige data om lægemidler og give relateret information baseret på sådan færdighed. Kandidaten har tilstrækkeligt kendskab til juridiske og andre krav i forbindelse med farmaceutisk praksis. Uddannelsesprogrammet er i fuld overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/36 / EF om anerkendelse af erhvervsmæssige kvalifikationer.

137743_PixaBay_bratislava-1905408_1920.jpg

Placeringer

Bratislava

Address
Odbojárov 10
SK-83232 Bratislava, Bratislava-regionen, Slovakiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: