Matej Bel University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

MBFRONT

Matej Bel University er et offentligt universitet, der opnåede universitetsstatus i 2010 og er medlem af European University Association. Universitetet giver både universitet af høj kvalitet og videreuddannelse ved at tilskynde til kreativ videnskabelig og kunstnerisk forskning. Viden er avanceret og samtidig kombinere kravene til både videnskabelig udvikling og praktiske spørgsmål. Universitetet tilbyder en klassisk række universitetsuddannelsesmuligheder på alle tre niveauer og former for studier inden for uddannelse, sociale spørgsmål, økonomi, jura, politik, humaniora og naturvidenskab inden for internationale relationer, økonomiske specialiseringer og matematik. Derudover tilvejebringer det også anglofoniske og delvist frankofoniske undersøgelser.

Vores vision

Efter at have udtrykkeligt vist sig at være førende inden for uddannelsesområdet i regionen Slovakiet, opfattes Matej Bel University generelt som et stærkt nationalt universitet af international betydning. Dets status er opnået på grund af dens høje uddannelseskvalitet, vellykkede placering af kandidater på arbejdsmarkedet, fremragende internationalt samarbejde inden for specifikke områder af forskning og samarbejde med praksis samt på grund af professionel sport og kunstnerisk præsentation i offentlig. Grundlæggende principper for MBU-aktiviteter og accepterede værdier MBU beskytter dens autonomi, moralske og videnskabelige uafhængighed fra politisk og økonomisk magt og respekterer den akademiske frihed.

  • MBU udvikler sin faglige ekspertise, kvalitet og gode omdømme inden for alle aktivitetsområder og har indført feedbackmekanismer på alle niveauer af ledelse og drift.
  • MBU forbedrer væksten i professionalisme, udviklingen af kreativitet og opfindsomhed, fleksibilitet, kritisk og konstruktiv dialog og løbende evaluering af basale ressourcer og processer for innovationer.
  • MBU betragter kontinuerlig selvforbedring, faglig og personlig vækst, professionel etik og moralsk integritet, rimelige krav og interpersonel empati, personlig og socialt ansvar og institutionel loyalitet som de karakteristiske egenskaber for en medarbejder ved universitetet.

Du kan læse mere om universitetet her .

Placeringer

Banská Bystrica

Address
Národná 12
974 01 Banská Bystrica, Banská Bystrica Region, Slovakiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig