University of Zilina – Faculty of Civil Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fakultet for civilingeniør

Fakultet for civilingeniør ved universitetet i Žilina blev oprettet i Prag som en del af jernbaneuniversitetet i 1. oktober 1953. Dette universitet blev flyttet fra Prag til Žilina, og samtidig skiftede det navn til det tekniske universitet i Transportere. Transportfakultetet fusionerede med vores fakultet og oprettede begge det nye fakultet for drift og økonomi i transport i 1961. Det nye uafhængige fakultet for civilingeniør blev genoprettet som et selvstændigt fag i 1990.

Faktisk inkluderer fakultet otte afdelinger, Center of Excellence in Transport Engineering, Center for Anvendt Forskning, Research and Education Center for Young Researches VYCEN og akkrediteret laboratorium. Det producerer årligt 150 specialister til området transportstrukturer og beslægtede bygninger. På nuværende tidspunkt har der været ca. 1 200 studerende inkluderer doktorander.

Universitetet i Žilina

Universitetet i Žilina hører med sine femogtres år til en af de førende uddannelses- og videnskabelige institutioner i Slovakiet. Med sin rige tradition indtager det en betydelig plads blandt de slovakiske universiteter. Denne kendsgerning er ikke kun forbundet med antallet af studerende eller tilbyder interessante og kvalitetsuddannede programmer, men universitetet har også betydelig forskning og udenlandske aktiviteter. Det nuværende universitet er ikke længere kun fokuseret på transport og kommunikation. Det er et bredt udtænkt universitet beliggende på en unik universitetscampus i Veľký Diel. Det har syv fakulteter (Fakultet for drift og økonomi for transport og kommunikation, Fakultet for civilingeniør, Fakultet for maskinteknik, Fakultet for elektroteknik, Fakultet for ledelsesvidenskab og informatik, Fakultet for sikkerhedsteknik, fakultet for humaniora). Universitetet har også følgende arbejdspladser: Institute of High Mountain Biology, Institute of Physical Education, Institute for Forensic Research and Education, Institute of Information and Communication Technologies, Institute for Continuing Education, CETRA - Center for Transport Research, Institut for Konkurrenceevne og Innovationer og Center for Luftfartsuddannelse og Uddannelse.

128379_woman-wearing-blue-polo-shirt-3184407.jpg

I øjeblikket er der ca. 8.000 studerende, der uddannes ved syv fakulteter i 129 akkrediterede studieprogrammer i alle former og grader af universitetsstudier på universitetet. I sin vellykkede eksistens er det blevet alma mater for næsten 80 000 kandidater, højtuddannede fagfolk, der hovedsageligt specialiserer sig inden for transport og tekniske områder samt management, marketing eller humaniora. Kvaliteten og beredskabet af vores kandidater til behovene for praksis er bevist af en langsigtet høj interesse for at ansætte dem af arbejdsgivere, der samarbejder med universitetet i rekrutteringsprocessen. Med sin professionelle profil er den unik i Slovakiet. Profilen består af transport (vej, jernbane, vand, luft), transport og posttjenester, trafikruter, transport og anlæg, elektroteknik, telekommunikation, informatik, informations- og kommunikationsteknologi, ledelse og markedsføring, maskinteknik, materialer og teknologier , robotik, maskindesign, energier, civilingeniør, krise- og sikkerhedsstyring, civil sikkerhed, brandbeskyttelse, kriminalteknik, anvendt matematik, undervisning i akademiske fag, bibliotek og informationsvidenskab, højbjerget biologi.

Inden for videnskab og forskning er University of Žilina involveret i løsningen af næsten 200 nationale og 65 internationale videnskabelige projekter og arrangerer cirka 60 videnskabelige og faglige begivenheder årligt. Resultaterne af videnskabs- og forskningsaktiviteter på universitetet har en stor indflydelse ikke kun på uddannelsesaktiviteter, men også på udviklingen af internationalt samarbejde eller anvendelse i praksis. Opnåelse af universitetets konkurrenceevne blev opnået ved en gradvis implementering af det nyeste udstyr på universitetet og dets laboratorier gennem flere projekter. 13 videnskabelige forskningscentre og 2 forskningscentre - University Science Park og Research Center blev oprettet takket være disse projekter. I begge centre skabes betingelser for nye erhvervsinkubatorer og regional support. På trods af den korte eksistensperiode er der et stærkt perspektiv af aktiv støtte til forskning og innovationer i den nationale og internationale sammenhæng, og centrene er aktivt engagerede i projekt- og forlagsaktiviteter.

128380_people-looking-at-laptop-computer-1595391.jpg

Samarbejde med udenlandske universiteter og institutioner er afgørende for vores universitet. Universitetet i Žilina har underskrevet bilaterale aftaler med mere end 50 lande verden over, ikke kun inden for Europa, men også i Amerika (USA, Mexico, Brasilien, Argentina, Cuba), Asien (Korea, Japan, Kina, Taiwan) og Afrika (Sydafrika ). Inden for det bilaterale samarbejde mellem universiteterne går universitetet videre med at udvikle sig med universiteterne, højere læreanstalter og andre institutioner vedrørende de videnskabelige og uddannelsesmæssige aktiviteter. I ERASMUS-programmets historie tilhører universitetet i Žilina de mest aktive og succesrige slovakiske universiteter med hensyn til studerendes motiliteter. Det er det mest succesrige slovakiske universitet vedrørende forelæsningerne, som dets forelæsere ved udenlandske universiteter giver. Universitetet i Žilina er medlem af internationale organisationer (Magna Charta Universitatum, EUA, IGIP, ECTRI, FEHRL) og samarbejder med dem gennem sine repræsentanter.

Universitetet i Žilina har en stor ambition om at fortsætte i sin dynamiske vækst, at give uddannelse af høj kvalitet, at uddanne velforberedte og krævede kandidater, at udvikle internationalt samarbejde både inden for videnskab og uddannelse, men dets store indsats er hovedsageligt at give plads og muligheder for den unge generation til at lære nyt, udvide horisonter, lære at samarbejde, kommunikere og respektere hinanden.

Placeringer

Žilina

Address
Univerzitná 8215/1, 010 26 Žilina
Žilina, Žilina Region, Slovakiet

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig