Læs den officielle beskrivelse

Om skolen

Velkommen til Ljubljana Business School (på det slovenske sprog Visoka šola za poslovne vede)

Gode ​​ting er altid tredobbelt. Så i starten vil vi gerne understrege vores tre styrker:

 • Den første er kvaliteten af vores lærerpersonale.
 • Den anden har ry for at være den hyggeligste skole.
 • Den tredje er placering , beliggenhed og beliggenhed . Dermed mener vi Sloveniens beliggenhed, beliggenheden af ​​Ljubljana er en af ​​Europas mest populære byer og placeringen af ​​vores skole, kun 5 minutters gang fra byens centrum.

Vi forsøger at gøre det bedste, vi kan for at få vores studerende og alle interessenter tilfredse. Hvorfor ville du ikke være en del af den succes?

Accepter udfordringen, invester i dig selv, bygg din karriere til den bedre fremtid.

Hvorfor studere hos LSB?

 • Gennem alle disse år har vores skole vist sig at være den mest studentvenlige skole. Dette er en garanti for, at du helt sikkert vil føle dig god, mens du studerer på Ljubljana School of Business.
 • Din tilfredshed er vores primære mål; derfor vil du hele tiden blive støttet af hele vores personale.
 • Alle vores foredragsholdere er førende eksperter på deres område med et væld af lærerfaringer. Som studerende på LSB lærer du fra de bedste.
 • Vores studieprogrammer blev udviklet i tæt samarbejde med de mest anerkendte virksomheder for at kunne levere et mere omfattende svar på erhvervslivets behov i dagens verden.
 • Alle uddannelser er fokuseret på emner, der er meget relevante for din fremtidige karrierevej.
 • En samarbejdsaftale med anerkendte virksomheder giver mulighed for at træne pladser i et af disse virksomheder, hvilket kan være et godt springbræt for din fremtidige forretningskarriere. Ljubljana skole
 • Ljubljana School of Business tilbyder statsautoriserede uddannelser. Alle vores uddannelser er også fuldt akkrediteret af det slovenske kvalitetssikringsagentur for videregående uddannelse, hvilket betyder at der ikke er behov for at bekymre sig om anerkendelsen af ​​dit eksamensbevis.
 • Fordi Ljubljana School of Business er en garanti for succes.


International sammenlignelighed

Alle vores uddannelser er internationalt sammenlignelige. Ljubljana Business School er en akkrediteret ECTS institution, der sikrer fuld gennemsigtighed og muliggør anerkendelse af akademiske akademiske resultater.

Vores studieprogrammer er fokuseret på specialiserede emner. Karriereorienterede kurser vil hjælpe dig med at opnå en relevant akademisk kvalifikation, så du lykkes i dagens globale økonomi og er veludstyret til at komme ind i erhvervslivet umiddelbart efter eksamen.

UNDERVISERE

Vores foredragsholdere er førende eksperter inden for deres fagområder og fremragende lærere med akademisk baggrund, der ved, hvordan de kan imødekomme de voksne elevernes behov og interesser. Stolt for at være blevet inviteret til at deltage i vores velrenommerede skole, er de forpligtet til at hjælpe dig med din professionelle vækst og succes.

Mens du studerer på Ljubljana School of Business, får du fulde støtte fra vores lærere. De er meget tilgængelige og villige til at hjælpe dig med at forberede dig til eksamener, udvikle ideer til dit seminarpapir eller rådgive dig om andre problemer i hele studiet.

Denne skole tilbyder også:

MSc

B2 Ljubljana School Of Business

Ledelse og informatik Masteruddannelsen er en tværfaglig kombination af nutidige samfundsvidenskabelige færdigheder med vægt på erhvervsvidenskab og viden inden for infor ... [+]

Professionel titel: Master of Management and Informatics

Ledelse og informatik Masteruddannelsen er en tværfaglig kombination af nutidige samfundsvidenskabelige færdigheder med vægt på erhvervsvidenskab og viden inden for informatik.

Det er i sammenkobling af disse færdigheder, der muliggør samtidig forståelse af forretningsprocesser og organisationsstrukturer sammen med udviklet evne til anvendelse af informationsteknologi, hvor vi genkender en af ​​de vigtigste ruter til udvikling af informationsunderstøttet organisatorisk og socialt miljø.

Betydningen af ​​den tværfaglige orienterede og forholdsvis fleksible ledelsesprofil bør således fremhæves - ledelse, der er aktivt involveret i den forretningsmæssige og teknologiske udvikling, er kreativt lydhør over for ændringer og er muligvis bedre mulighed for at drive forretning og opnå større forretningsmæssig succes og også gøre disse ændringer.... [-]

Slovenien Ljubljana
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
B2 Ljubljana School Of Business

I dette omfattende og praktiske studieprogram forbedrer eleverne deres evne til at træffe effektive markedsbeslutninger, herunder vurdering af markedsmuligheder, udviklin ... [+]

Professionel titel: Master of Marketing Management

" Glem aldrig, at du kun har en mulighed for at få et første indtryk - med investorer, med kunder, med PR og med markedsføring ". (Natalie Massenet)

[-]
Slovenien Ljubljana
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk