Læs den officielle beskrivelse

Februar mission "Fakultetet for Økonomi bidrager til den holistiske udvikling af enkeltpersoner og deltager i udviklingen af ​​økonomien og samfundet på både nationalt og bredere europæisk plan gennem sin syntese af økonomi og erhvervslivets forskning og uddannelse."

Februar Vision "Februar vil blive anerkendt nationalt og i hele den bredere europæiske region som en fremragende forskningsorienteret og globalt forbundet handelshøjskole og forretning."

Februar strategiske orientering Følgende strategiske mål understøtter mission: Meningsfuld og effektfuld forskning.

Kontinuerlig støtte til fakulteter og personale udvikling. Løbende samarbejde med erhvervslivet. Nuværende og effektiv universitetsstudierne og uddannelser og livslang uddannelse inden for økonomi og forretning. Øget internationalisering på alle driftsområder. Fremme af socialt ansvarlig adfærd og moralsk og etisk principfast handling. Sikring af tværfaglig viden og udbrede kendskabet til bæredygtig udvikling.

FEB s kerneværdier

Akademisk frihed Viden Samarbejde Personlig og social ansvarlighed Lighed og demokrati Troværdighed og etisk handling Dialog og interpersonelle respekt Innovation Kritisk tænkning Entrepreneurship.

Feb tilbyder et spændende, dynamisk og udfordrende studiemiljø, der giver den umiddelbare anvendelse af viden i praksis. Ca. 26.000 studerende (universitetsuddannelse og videregående faglige uddannelse) og mere end 1.000 ph.d.-studerende (specialister, mestre videnskab, MBA kandidater, læger videnskabens) af FEB er allerede begyndt deres succesfulde professionelle karriere. Ved at studere på FEB, de studerende erhverve, udvide og udvide deres faglige viden og erfaring til at imødekomme kravene fra de hastigt skiftende økonomiske og erhvervsmiljø. De er bekendt med førende og innovative økonomiske og forretningsmæssige teorier og forsynet med mulighed for at få yderligere erfaring gennem praktik og international studenterudveksling både hjemme og i udlandet. Feb tilbyder sine studerende til at studere enten på fuld tid eller deltid. Bortset fra Maribor, er deltidsstudium organiseret i Celje, Ljubljana, Koper og Murska og tjener behovene hos de studerende, der er ansat, samt af dem, der bor uden for Maribor og ønsker at studere på FEB mens de resterende til at leve i deres hjemby. Bortset fra de nye programmer, FEB udfører også følgende programmer, der vil blive suspenderet i de kommende år:

Universitetsuddannelse program - 'Economics', Højere faglig uddannelse - "Business Administration«, Master of Science program - "erhvervsøkonomi", Master of Business Administration - MBA.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Študentski svet EPF 2013/14

E-business and information management master study programme FEB 2013

Študentsko življenje na EPF