Læs den officielle beskrivelse

IEDC - Bled School of Management, der blev grundlagt for 31 år siden som den første business school af sin art i Central- og Østeuropa, er en af de førende internationale lederudvikling institutioner i Europa.

Den IEDC - Bled School of Management udvikler kompetente og ansvarlige ledere og adresser organisationers komplekse lederskab spørgsmål. Det gør vi ved at samle det bedste fakultet fra hele verden og integrere kunst, etik og bæredygtig udvikling i læringsprocessen. IEDC giver et kreativt miljø for kreativ ledelse, udnytte sin fantastiske beliggenhed i smukke Bled, Slovenien. Vi stræber efter uddannelse med effekt.

Se præsentation

Rækken af omfattende programmer udøvende udviklingsprogrammer, der tilbydes af IEDC hjælper enkeltpersoner og organisationer med at nå deres strategiske og / eller personlige mål og omfatter grad (EMBA, ph.d.) og ikke-uddannelser (General Management Programme, sommerskoler for høje potentialer, seminarer, fora, i-selskab programmer) og henvender sig til forskellige ledelsesniveauer og industrier. Siden 1986 har mere end 80.000 ledere og studerende fra over 85 lande gennemført forskellige IEDC uddannelser. I 2012 blev Executive MBA Program for IEDC-Bled School of Management er anerkendt af Sammenslutningen af ​​MBA (AMBA) som en af ​​de fire mest innovative MBA-programmer i verden, blandt 700 business schools i verden. Den IEDC-Bled School of Management vandt denne anerkendelse for innovation i at kombinere kunst med ledelse og lederuddannelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også: