University Of Ljubljana Faculty of Architecture

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University Of Ljubljana Faculty of Architecture

Fakultetet for arkitektur i Ljubljana anses generelt for at være en af ​​de bedste centraleuropæiske arkitektskoler. Bekræftelse af dets kvalitet kommer fra talrige vellykkede studerende og kandidater, der ofte opnår misundelsesværdige resultater hjemme og i udlandet. Vores kandidater er kendt for deres generelle og professionelt profilerede viden og systematiske projekt tilgang, der muliggør vellykket beskæftigelse inden for forskellige områder af kunstneriske og arkitektoniske bestræbelser.


Læreplanens opbygning/>

Fakultetet tilbyder akademisk uddannelse og faglig forskning inden for arkitektur, urbanisme og design-grafik og produkt. På nuværende tidspunkt består programmet af kandidatuddannelser, der varer ni semester og et års eksamensbevis. Graduate kurser er i arkitektur, urbanisme eller design. Postgraduate kurser sidste to år i masteruddannelse i arkitektur eller i urbanisme eller i specialkursus i arkitektur. Ved siden af ​​det ph.d. Kurset varer fire år. I akademisk år 2007/2008 introducerer fakultetet nye bachelor- og kandidatkurser baseret på Bologna-erklæringen. Det nye ph.d.-program i arkitektur starter i 2009/2010.

  • Besøgsadresse: University Of Ljubljana Faculty of Architecture , Zoisova 12, 1000 Ljubljana, Slovenien
  • Adgangskontakt: Dekan kontor
  • Ansøgningsfrist - forenet kandidatuddannelse: marts; - ph.d.-program: augustAdgangskrav

Unified masters studieprogram i arkitektur: graduering af gymnasiet uddannelse (graduate certifikat-matriculation fra gymnasiet, faglig eksamensbevis eller afsluttende eksamen), positivt resultat af adgangseksamen ved Det Arkitektskolefag.


Doktorsuddannelse: generelle krav (detaljer: se den fulde programbeskrivelse nedenfor): MSc. eller tilsvarende (anerkendelsesansøgningsfrist for at fortsætte i ph.d.-uddannelsen: maj)./>

Varighed

Programmets varighed er i øjeblikket 3 år.

Pris / gebyr

4.000 EUR / år.

Potentiel medfinansiering af gebyret er til rådighed for de bedste kandidater (afhænger af kandidatens tidligere uddannelse og hans eller hendes regelmæssige fremskridt i programmet).

Placeringer

Ljubljana

Address
University of Ljubljana Faculty of architecture
Zoisova 12

1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenien

Programmer

Denne skole tilbyder også: