University of Ljubljana

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

133440_Photo1.jpg

University of Ljubljana , der blev grundlagt i 1919 med 23 fakulteter og 3 kunstakademier , er den ældste og største institution for videregående uddannelser, videnskabelig forskning og kunst i Slovenien. Universitetet fremmer grundlæggende, anvendt og udviklingsmæssig forskning. I dag rangerer University of Ljubljana blandt de 3% bedste universiteter i verden.

University of Ljubljana er beliggende i Ljubljana, Sloveniens hovedstad, undtagen vores fakultet for maritime studier og transport, som er beliggende i Portorož ved Adriaterhavet. Ljubljana er en meget behagelig og ungdommelig by at bo i. Vi har mange museer, gallerier, teatre, biografer, institutter, biblioteker og en af de ældste filharmoniske orkestre i verden. I byens centrum finder du masser af pubber, restauranter, klubber og butikker. Der er masser af grønne områder også. Kongresni trg (firkant) er et af de centrale firkanter i Ljubljana, hvor også sædet er rektoratet for University of Ljubljana .

University of Ljubljana har fremragende studieprogrammer inden for alle studieretninger: kunst, kunst, naturvidenskab, teknologi og teknik, samfundsvidenskab, humaniora, medicin, sundhedsvidenskab, sport, der er designet i overensstemmelse med retningslinjerne for Bologna-processen. På University of Ljubljana og i samarbejde med udenlandske universiteter leverer vi fælles, tværfaglige og multidisciplinære uddannelser i alle tre cykler. Ud over forelæsninger, tutorials og seminarer lægger vi stor vægt på praktisk uddannelse, deltagelse af studerende i projektarbejde, international udveksling, karrierevejledning, undervisningsfag og andre aktiviteter.

133441_Photo2.jpg

Hvert år opgraderer og udvikler omkring 40.000 studerende deres viden og færdigheder på vores institution, blandt dem har vi 8% internationale studerende. University of Ljubljana kurser afsluttes af mere end halvdelen af alle kandidater i Slovenien, mere end to tredjedele af indehavere af kandidat- og specialiseringsgrad og mere end 80 procent af videnskabens læger.

En særlig bekymring fra University of Ljubljana er overførsel af viden til industrien, for miljøets sikkerhed, for folks sundhed, livskvalitet og velhavende økonomi, hvorfor vi samarbejder tæt med mange slovenske og udenlandske virksomheder. Vores partnere er fremtrædende multinationale selskaber og top slovenske organisationer.

Vi inviterer dig til at starte din akademiske vej med os, styrke dine personlige og professionelle karrieremuligheder og blive et værdifuldt medlem af vores stolte og kreative akademiske samfund.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores universitet.

Studentindtryk

Besøg vores websted her for at læse mere om studerendes indtryk: href = "https://www.uni-lj.si/study/impressions/students-written/

133248_UL-KongresSquare.jpg

Placeringer

Ljubljana

Address
University of Ljubljana
Kongresni trg 12

1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenien

Ljubljana

Address
University of Ljubljana Faculty of Architecture
Zoisova cesta 12

1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenien

Ljubljana

Address
University of Ljubljana Faculty of Electrical Engineering
Tržaška cesta 25

1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenien

Ljubljana

Address
University of Ljubljana Faculty of Public Administration
Gosarjeva ulica 5

1000 Ljubljana, Ljubljana, Slovenien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig