Læs den officielle beskrivelse

Det Teknologiske Institut AIDIMME er en privat almennyttig sammenslutning af nationale anvendelsesområder, hvis formål er at fremme forbedring af virksomhedernes konkurrenceevne gennem id'et og både i deres produktionsprocesser og i deres produkter.

Siden sin forfatning i 1987 har den gennemført handlinger indrettet på uddannelsesområdet, hvis formål var og er at uddanne tekniske specialister, der er i stand til øjeblikkeligt at tilslutte sig virksomheden og bidrage med den viden, der er erhvervet med henblik på den kontinuerlige forbedring af vores produktive stof.

Som et resultat af disse aktioner blev der i 1993 lanceret et initiativ, der med de forbedringer og opdateringer, der kræves i årenes løb, er nået til dags dato, Master of Industrial Wastewater Treatment and Recycling Engineering .

År senere blev i 2002 lanceret i Master of Quality Systems, Environment og Occupational Risk Prevention Management i betragtning af virksomhedernes eksisterende behov inden for processtyring, en kvalifikation til professionel praksis som senior tekniker i PRL .

I 2007 og før den nye europæiske universitetsramme, der blev født i Bologna, og behovet for at give denne kandidats officielle status, oprettes der en samarbejdsaftale mellem AIMME og Det Katolske Universitet i Valencia - UCV , der opnår den samme verifikation af del af undervisningsministeriet af begge grader.

I 2014 foreslår AIMME og UCV behovet for at give master i systemadministration en tillægsværdi, et differentierende element, der forbedrer vores elever på deres arbejdsmarked. Som resultat af denne analyse præsenteres en ny dobbelt masteruddannelse for akademiske år 2015-2016, som fuldender emnerne fra den tidligere kandidatgrad i systemadministration, men giver eleverne mulighed for at opnå to universitetsstuderende i et kursus:

  • Kandidatuddannelsen i integreret styring af kvalitetssystemer, miljø og sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen
  • Kandidatgrad i erhvervsmæssig risiko forebyggelse

Denne uddannelse vil opfylde næste udgave 2017-2018 sin udgave nummer 15, der allerede har uddannet mere end 500 studerende (12 som en enkelt grad og 3 som dobbeltgrad).

Endelig vil i 2016, efter et år med fælles arbejde med AIDIMA- teknologicentret , metalteknologi (AIMME) og træ (AIDIMA) teknologiske centre fusionere, hvilket skaber oprettelsen af ​​Metalworking Technology Institute, Mueble , Wood, Packaging and Allied - AIDIMME , fornyer aftalen med det katolske universitet i Valencia UCV og fortsætter derfor med samarbejdet på universitetets kandidatgrad, siden da AIDIMME - UCV .

Det næste kursus, vil AIDIMME -UCV mastergradene opfylde sin 11. udgave som officielle universitets mastergrader, så de studerende kan ansøge om stipendier, praktikophold, fortsætte med ph.d.-studier, opnå point i konkurrencedygtige eksamener eller anerkende deres grader i ethvert land Den Europæiske Union.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

AIDIMME

Som det sker i erhvervslivet er innovation et vigtigt redskab til at forbedre organisationernes og befolkningernes konkurrenceevne. ... [+]

Som det sker i erhvervslivet er innovation et vigtigt redskab til at forbedre organisationernes og befolkningernes konkurrenceevne. På denne måde besluttede vi i 2013, at det var nødvendigt efter et årti at undervise i Master i System Management, siden 2007 som Universitetsmester, og tilpasse titlenes struktur til de ændringer og behov, der blev genereret både i virksomheder og i profilen af de kandidater, der deltog i kandidatuddannelsen.

Som et resultat af denne overvejelse blev den nye dobbelte masteruddannelse oprettet, fremmet af Metalworking, Møbler, Træ, Emballage og Afinex Technological Institute - AIDIMME og Det Katolske Universitet i Valencia - UCV. Grad bestående af to grader, der dækker på den ene side integreret systemstyring og på den anden side uddannelse af fagfolk til øvelsen som ledende teknikere inden for erhvervsmæssig risikoforebyggelse. Opdel titlen, der giver anledning til Double Master i disse to områder, har givet os mulighed for at give en større grad af specialisering til studerende, der tager dobbelt graden og flere muligheder inden for forretningspraksis.... [-]

Spanien Paterna
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk