Barcelona Executive Business School (BEBS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

BEBS er en executive business school med international erfaring inden for business management og uddannelse. BEBS har været i spidsen for ledende uddannelse, inspirerende, udfordrende og medvirkende til udviklingen af ​​nuværende og fremtidige ledere i mange lande og sektorer.

BEBS er en innovativ institution, der skaber en positiv, omfattende og konsistent indvirkning på mennesker, virksomheder og samfund.

BEBS succes er baseret på en akademisk tilgang med stærkt fokus på faglig og humanistisk tilgang til erhvervsliv og ledelse. Under vores programmer lægger vores professorer og ledende medarbejdere reflektion, dialog, kritisk analyse, projekter og initiativer til gode uddannelser , hvilket følgelig skaber et værdifuldt bidrag til erhvervslivet og social transformation.

BEBS mission er at styrke mennesker verden over, så de kan blive højt kompetente fagfolk og fuldt ud forstår deres rolle i virksomheden og samfundet. Vores Business School har et fast engagement i intellektuel rigor og akademisk ekspertise, og et klart fokus på mennesker - på deres personlige og faglige udvikling.

Hvad gør BEBS anderledes?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" er en business school skabt af ledere til ledere. Vi vil have, at du lærer ved at gøre og ikke bare akademisk.
  • BEBS tilbyder master med dobbelt akkreditering.
  • Vores lærere er en gruppe af ledere og ledere med gode karrierer i erhvervslivet.
  • Vores model er baseret på, hvad virksomhederne har brug for i dag. Ikke på gamle mønstre, som ikke længere passer i vores nuværende forretningssystem.
  • I BEBS søger vi ikke kun det, du har lært, men at du sætter i gang det, du har lært, gennem en pædagogisk, kreativ og forstyrrende tilgang.

Hvad modtager BEBS studerende?

· Uddannelse fokuseret på international forretning og drevet af innovation

· Bemyndigelse til at skabe din egen virksomhed

· En strategisk vision for lederskab, der inspirerer innovative og bæredygtige forretningsmodeller

· En følelse af social ansvarlighed, der kommer med faglig kompetence og engageret lederskab

· Fremragende netværksmuligheder gennem professorer, studiebesøg og praktikophold

· Nuværende og opdateret praktisk viden

· Et studiemiljø, der er forretningsmæssigt orienteret med en høj humanistisk tilgang

Placeringer

Barcelona

Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig