Læs den officielle beskrivelse

BEBS er en executive business school med international erfaring inden for business management og uddannelse. BEBS har været i spidsen for ledende uddannelse, inspirerende, udfordrende og medvirkende til udviklingen af ​​nuværende og fremtidige ledere i mange lande og sektorer.

BEBS er en innovativ institution, der skaber en positiv, omfattende og konsistent indvirkning på mennesker, virksomheder og samfund.

BEBS succes er baseret på en akademisk tilgang med stærkt fokus på faglig og humanistisk tilgang til erhvervsliv og ledelse. Under vores programmer lægger vores professorer og ledende medarbejdere reflektion, dialog, kritisk analyse, projekter og initiativer til gode uddannelser , hvilket følgelig skaber et værdifuldt bidrag til erhvervslivet og social transformation.

BEBS mission er at styrke mennesker verden over, så de kan blive højt kompetente fagfolk og fuldt ud forstår deres rolle i virksomheden og samfundet. Vores Business School har et fast engagement i intellektuel rigor og akademisk ekspertise, og et klart fokus på mennesker - på deres personlige og faglige udvikling.

Hvad gør BEBS anderledes?

  • BEBS "Barcelona Executive Business School" er en business school skabt af ledere til ledere. Vi vil have, at du lærer ved at gøre og ikke bare akademisk.
  • BEBS tilbyder master med dobbelt akkreditering.
  • Vores lærere er en gruppe af ledere og ledere med gode karrierer i erhvervslivet.
  • Vores model er baseret på, hvad virksomhederne har brug for i dag. Ikke på gamle mønstre, som ikke længere passer i vores nuværende forretningssystem.
  • I BEBS søger vi ikke kun det, du har lært, men at du sætter i gang det, du har lært, gennem en pædagogisk, kreativ og forstyrrende tilgang.

Hvad modtager BEBS studerende?

· Uddannelse fokuseret på international forretning og drevet af innovation

· Bemyndigelse til at skabe din egen virksomhed

· En strategisk vision for lederskab, der inspirerer innovative og bæredygtige forretningsmodeller

· En følelse af social ansvarlighed, der kommer med faglig kompetence og engageret lederskab

· Fremragende netværksmuligheder gennem professorer, studiebesøg og praktikophold

· Nuværende og opdateret praktisk viden

· Et studiemiljø, der er forretningsmæssigt orienteret med en høj humanistisk tilgang

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Barcelona Executive Business School (BEBS)

MBA i International Business Innovation (IMBI) åbner veje for optimering af løsninger, der tillader oprettelse af kraftfulde og forstyrrende forretningsmodeller. Teknolog ... [+]

MBA i International Business Innovation (IMBI) søger at udvikle evner og færdigheder hos virksomheders personale fra forskellige sektorer og afdelinger for at gøre det muligt for dem at reagere på de nye udfordringer, de står overfor i det nuværende samfund. Et miljø, der har lidt en strukturel ændring, har brug for en anden, mere iværksætterånd.

Akademisk pensum

Kapaciteten til at innovere: en af de få varige konkurrencefordele

Nøglefaktoren for innovation: mennesker

Identifikation af innovationsudfordringer (innovationsstrategi)

Sådan styres og systematiseres innovationsprocessen... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
10 - 12 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Barcelona Executive Business School (BEBS)

MBA-programmet i projektledelse blev designet af BEBS at lære de studerende, hvordan de kan blive effektive oversættere af mål for deres virksomheder. Efter eksamen, vil ... [+]

Mellem succes og fiasko er der god projektstyring eller mangel på det. Hvem vil mislykkes? Svaret på dette spørgsmål er grunden til, at Project Management er blevet det stjerne værktøj for virksomheder i de senere år. MBA-programmet i projektledelse gør det muligt for studerende at gøre vækst bæredygtig ved at sikre sig, at en god plan er på plads og drage fordel af ændringerne i stedet for at se dem som hindringer.

Dette betyder, at virksomheder skal tage hurtige beslutninger, mens de er usikre på, hvad der måtte være næste. Gennem vej til De fleste succesrige virksomheder materialiserer ideer ved at omdanne disse ændringer til projekter og udføre dem gennem velplanlagt projektstyring.... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
10 - 12 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Med en praktisk tilgang til et hurtigt voksende felt vil MBA i International Tourism and Hospitality Management tage dig til de steder og jobmuligheder, du har været på u ... [+]

Vidste du, at denne sektor vokser 50% hurtigere end selve verdensøkonomien? Og at 1 ud af 10 job i hele verden er direkte eller indirekte relateret til turisme- og gæstfrihedssektoren? Kan du forestille dig de utallige muligheder derude?

MBA i International Tourism and Hospitality Management sigter mod at udvikle studerendes karriere som direktører, områdeledere eller iværksættere, så de kan tilegne sig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for beslutningstagning i sektoren.

Program Curriculum

Strategi og globalisering

Ledelse og menneskelig ressourcestyring... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
10 - 12 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Gennem MBA i International eSupply Chain Management (IMSCM) får du et fremragende niveau af viden om områderne Supply Chain Management (SCM): køb, produktion, opbevaring, ... [+]

Ønsker du at bringe din karriere mod en lederrolle inden for drift og forsyningskæde? Ved at gennemføre MBA i International eSupply Chain Management (IMSCM) får du den strategiske og integrerede vision på forskellige områder, der udgør ledelsen af virksomheden.

Gennem dette program er de studerende i stand til at udvikle de nødvendige færdigheder og lederkompetencer til at imødegå udfordringerne inden for forsyningskædeledelse, ved hjælp af teknologi og menneskelig kapital.

Program Curriculum

En strategisk og global vision af Supply Chain Management (SCM)

SCM innovation og optimering... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Engelsk,Spansk
Fuldtid
10 - 12 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Barcelona Executive Business School (BEBS)

MBA i Talent Management and Leadership (HR) fra BEBS forbereder fagfolk til at udvikle sig i deres karriere som ledere inden for human resource (HR) og levere løsninger t ... [+]

MBA i Talent Management and Leadership (HR) giver de studerende alt det hårde

Akademisk pensum

Strategi og globalisering

Ledelse og menneskelig ressourcestyring

Operations and Innovation Management

International Marketing

Finansiel og økonomisk styring

iværksætteri

Business Game

HR-fonde, forretning

Organisationskultur, lederskab og teambuilding

Kompetencer... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
10 - 12 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Address
23, Carrer de Torroella de Montgrí, 08027 Barcelona
08027 Barcelona, Catalonien, Spanien
Telefonnummer
false