Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UPF Barcelona School of Management er Pompeu Fabra Universitets lederskole, en af ​​de bedste universiteter verden over i henhold til de store internationale placeringer. Det er en del af det fortsatte uddannelsesinstitut for Pompeu Fabra University, der er ledet af universitetets rektor. Vores mission er at udvikle fagfolk, der vil forvandle samfundet ved at udfordre normerne for videnskab og social bevidsthed. Vi tilbyder kandidatuddannelser, postgraduate kurser og specialiseringskurser i erhvervsøkonomi, ledelse, lov, politik og offentlig forvaltning, kreativitet og teknologi, økonomi, sundhedsledelse og videnskab, kommunikation, journalistik og oversættelse, markedsføring og branding, regnskab og finansiering og human Ressourcer. Vi definerer ledelsen som en ressource, som er grundlæggende for enhver form for faglig udvikling; det er ikke kun knyttet til erhvervslivet eller lederrollen. Vi ser uddannelse som en bånd mellem universitetet og virksomheden. Af denne grund udvikles alle kandidatuddannelser og postgraduate kurser i fællesskab af UPFs mest prestigefyldte akademikere og respekterede fagfolk fra førende virksomheder og offentlige myndigheder.

608_img4.jpg

Hvorfor vælge os?

Fordi det er Business School of Pompeu Fabra University, en af ​​de bedste universiteter i verden ifølge de vigtigste internationale placeringer:

  • Rangeret 12. bedste universitet i verden under 50 år i henhold til Times Higher Education Ranking (2015).
  • Top 10 blandt Europas bedste universiteter ifølge U-Multirank (2015)
  • På de top 400 universiteter i henhold til universitetsuniversitets akademiske rangordning (2014). Det øverste spanske universitet inden for samfundsvidenskab

For dets nationale og internationalt anerkendte lærerpersonale; kombinerer de bedste UPF-foredragsholdere, ledere inden for undervisning, forskning og videnskabelig produktion med højt kvalificerede direktører og fagfolk fra de bedste virksomheder på markedet. På grund af sin omfattende, mangesidede vision for ledelse, som er defineret som en ressource, der er grundlæggende for enhver form for faglig udvikling; det er ikke kun knyttet til erhvervslivet eller lederrollen. At nyde en international læring erfaring på alle sine campusser. I 2015:

  • 45 nationaliteter repræsenteret blandt elevens organer
  • 82% af stipendier tildelt internationale studerende
  • 71% af Masters of Science-læreruddannet uddannet på prestigefyldte universiteter uden for Spanien

For sin stærke forbindelse til branchen. I 2015:

  • Over 900 studerende tog en praktikplads.
  • Over 1200 praktikaftaler blev underskrevet med virksomheder

For sin storslåede beliggenhed i den dynamiske, kosmopolitiske by Barcelona og dens emblematiske faciliteter: Ciutadella Campus, Balmes-bygningen, Poblenou Campus og Mar Campus. Til støtte for og engagement i talent og motivation af sine studerende. Sidste år:

  • 29 Master of Science studerende har haft glæde af et MSc stipendium
  • 26 Talent Stipendier tildelt de mest fantastiske Barcelona School of Management studerende

Fordi 91% af eleverne vil anbefale skolens kandidatuddannelser og postgraduate kurser til en ven.

Placeringer

Barcelona

UPF Barcelona School Of Management

Address
Barcelona School of Management
Balmes, 132-134


08008 Barcelona, Catalonien, Spanien
Telefonnummer
+34 935 42 18 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited