Læs den officielle beskrivelse

Barcelona Culinary Hub er et nyt træningskoncept. Den første kulinariske campus i Barcelona, som opfylder kravene i den nuværende gastronomiske sektor med de nyeste trends inden for business management. BCH er forpligtet til et innovativt og kvalitetsmæssigt akademisk tilbud baseret på læring ved at lave metodologi. Denne teoretisk-praktiske træning sammen med sektorens aktive deltagelse giver den studerende en læringserfaring, der er i stand til at imødekomme markedets krav ud fra et perspektiv på innovation og løbende forbedringer.114793_photo-1541963058-f6a81ac19b70.jpgElle Cosgrave / Unsplash

Programmer undervist i:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Barcelona Culinary Hub

Hovedformålet med Master er at uddanne fagfolk i kommunikationsfærdigheder og -teknikker, der er i stand til at skabe, designe og implementere kommunikationsstrategier fo ... [+]

Uddannelse: Master Titel: Egne Titel Modalitet: On-site / Full-time Center: Barcelona Ring: Oktober 2019 ETCS Credits: 60 ECTS Skoleår: 1 år Professionelle praktikophold: Praksis i virksomheder og gastronomiske institutioner (180 timer)

Hovedformålet med Master er at uddanne fagfolk i kommunikationsfærdigheder og -teknikker, der er i stand til at skabe, designe og implementere kommunikationsstrategier for gastronomiske projekter, samt at overføre værdier og kultur i kulinariske virksomheder: fra restauranter til kulturelle centre for fremme.

Kandidatuddannelsen er udviklet med en international strategisk vision samt en omfattende træning i en specifik og samtidig multifunktionel retning, der går ud på de aktuelle tendenser forbundet med gastronomi.... [-]

Spanien Barcelona
Oktober 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Barcelona Culinary Hub

Hovedformålet er at uddanne fagfolk, der er i stand til at lede, skabe og foreslå nye kulinariske muligheder med nye teknikker til madlavning og manipulation; såvel som i ... [+]

Uddannelse: Master Titel: Egne Titel Modalitet: On-site / Full-time Center: Barcelona Ring: Oktober 2019 ETCS Credits: 60 ECTS Skoleår: 1 år Professionelle praktikophold: Praksis i virksomheder og gastronomiske institutioner (180 timer)

Hovedformålet er at uddanne fagfolk, der er i stand til at lede, skabe og foreslå nye kulinariske muligheder med nye teknikker til madlavning og manipulation; såvel som i stand til at styre og designe mellemrum og / eller bæredygtige og rentable kulinariske projekter med følsomhed over for kulinariske traditioner og generelt regionens fødeidentitet. For at gøre dette tilbyder mesteren en bred vifte af træning i en specifik og samtidig multifunktionsretning, der henvender sig til aktuelle tendenser og kulinariske teknikker.... [-]

Spanien Barcelona
Oktober 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Barcelona Culinary Hub

Mesteren er udviklet under en international tilgang, hvor konditoriet ikke kun forstås som et resultat af omdannelsen af fødevareprodukter, men tværtimod kræver konstant ... [+]

Uddannelse: Master Titel: Egne Titel Modalitet: On-site / Full-time Center: Barcelona Ring: Oktober 2019 ETCS Credits: 60 ECTS Skoleår: 1 år Professionelle praktikophold: Praksis i virksomheder og gastronomiske institutioner (180 timer)

Mesteren er udviklet under en international tilgang, hvor konditoriet ikke kun forstås som et resultat af omdannelsen af fødevareprodukter, men tværtimod kræver konstant innovation og dedikation, hvoraf resultatet til tider giver katalogisering af sande kunstværker. Hovedformålet med Postgraduate er at uddanne fagfolk, der ønsker at styrke, skabe og foreslå nye muligheder i forbindelse med wienerbrød. Udfør også de konceptuelle værktøjer og avancerede teknikker, der gør det muligt for den studerende at udvikle sig i et dynamisk, internationalt og innovativt kulinarisk miljø.... [-]

Spanien Barcelona
Oktober 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Barcelona Culinary Hub

Hovedformålet med Master er at uddanne fagfolk, der er i stand til at lede, skabe og foreslå nye muligheder relateret til gastronomi i en globaliseret sammenhæng, men sam ... [+]

Uddannelse: Master Titel: Egne Titel Modalitet: On-site / Full-time Center: Barcelona Ring: Oktober 2019 ETCS Credits: 60 ECTS Skoleår: 1 år Professionelle praktikophold: Praksis i virksomheder og gastronomiske institutioner (180 timer)

Hovedformålet med Master er at uddanne fagfolk, der er i stand til at lede, skabe og foreslå nye muligheder relateret til gastronomi i en globaliseret sammenhæng, men samtidig bekymret for grundlæggende aspekter af fødevarer som bæredygtighed, kulinariske traditioner og i almindelighed regionens fødevareidentitet. For at gøre dette tilbyder mesteren en bred vifte af træning i en specifik og samtidig multifunktionsretning, der adresserer de aktuelle trends forbundet med gastronomi.... [-]

Spanien Barcelona
Oktober 2019
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk