Barcelona Graduate School of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere på Barcelona GSE

Barcelona GSE er en førende institution for kandidatuddannelse og forskning inden for økonomi, finans og datavidenskab.

Vi bringer talentfulde, motiverede studerende fra mere end 40 lande til Barcelona og forbinder dem med top-ranking forskere, erfarne undervisningsfakultet, internationale alumner og et stærkt rekrutteringsnetværk.

Målet med vores strenge etårige kandidatuddannelser er at forberede kandidater til professionelle og akademiske karrierer, der kræver intens analytisk tænkning og en fleksibel tankegang.

Nobelpristagere bidrager til at udvikle mesterens

Vores videnskabelige råd med mere end 30 førende akademikere, herunder 11 nobelpristagere i økonomi, giver strategisk vejledning til programudvikling.

Rangeret i Top 10-institutionerne i Europa for økonomiforskning (RePEc)

Vi er også placeret i de øverste 20 økonomiafdelinger på verdensplan af RePEc. Derudover er begge Barcelona GSE grundlæggende universiteter, Universitat Pompeu Fabra og Universitat Autònoma de Barcelona, ​​placeret i QS World University Rankings for Economics

Vores kandidater får konkurrencedygtige job

93% af kandidaterne placeres inden for 6 måneder efter afsluttet kandidatgrad, hjulpet af vores dedikerede karriereserviceteam.

Hvad der gør Barcelona GSE skiller sig ud

Placeret i top 10 institutioner i Europa for økonomiforskning (RePEc)
Det

Vores kandidater får konkurrencedygtige job
94% af kandidaternes placering inden for 6 måneder efter deres kandidatuddannelse, hjulpet af vores dedikerede

Nobelprisvindere hjælper med at udvikle mesterens
Vores kandidatuddannelser fører til officielle grader i henhold til EU-lovgivning og modtager strategisk vejledning fra en gruppe på mere end 30 førende akademikere, herunder 11 nobelprisvindere, på Barcelona GSE

Klasse af et øjeblik

Klassen i 2020 består af 193 studerende fra 43 lande med en gennemsnitlig alder på 25 år. De fleste studerende har bacheloruddannelser i økonomi eller finans. Andre kommer fra ingeniørarbejde, matematik eller anden baggrund.

Studerende fra hele verden

85% af studerende i klassen fra 2020 er fra uden for Spanien, og 50% af studerende kom fra uden for Europa. Disse studerende bringer en berigende blanding af professionel baggrund, kulturelle perspektiver og personlige oplevelser til klasseværelset.

Erhvervserfaring før kandidatuddannelsen

I klassen 2020 har vi 80% af de studerende, der kommer direkte fra deres bacheloruddannelse for at studere en master. De resterende studerende har erhvervserfaring hos konsulentfirmaer, internationale organisationer og banker samt forskningsinstitutioner og offentlige agenturer.

Livet i Barcelona

Med syv universiteter og mange forskningsinstitutioner tilbyder Barcelona et af Europas mest inspirerende miljøer for studerende og akademikere at leve og studere.

Denne intellektuelt tiltalende atmosfære kombineret med Barcelona GSE 's placering på campuserne af to internationalt rangerede universiteter sætter vores studerende i hjertet af et dynamisk akademisk miljø.

Placeringer

Barcelona

Address
Ramon Trias Fargas 25-27
08005 Barcelona, Catalonien, Spanien
Telefonnummer
+34 93 542 1234