Barcelona Graduate School of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere på Barcelona GSE

Barcelona GSE er en førende institution for kandidatuddannelse og forskning inden for økonomi, finans og datavidenskab.

Vi vælger talentfulde, motiverede studerende fra mere end 90 lande og forbinder dem med topforskere, erfarne undervisningsfakulteter, internationale alumner og et stærkt rekrutteringsnetværk.

Formålet med vores strenge ni-måneders kandidatuddannelser er at forberede kandidater til faglige og akademiske karriere, der kræver intens analytisk tænkning og en fleksibel tankegang.

Hvad der gør Barcelona GSE skiller sig ud

Rangeret blandt top 5 økonomiafdelinger i Europa (RePEc)

Skolens akademiske ekspertise hviler på talentet og drivkraften fra vores undervisnings- og forskningsfakultet, der har positioneret Barcelona GSE konsekvent blandt verdens førende forskningsgrupper.

97% succesrate på karriereplacering

Inden for seks måneder efter endt uddannelse startede 97% af klassen i 2019 job eller ph.d.-programmer relateret til deres kandidatstudier. Barcelona GSE 's dedikerede karriere-serviceteam giver en-til-en karriererådgivning og alle de værktøjer, som de studerende har brug for til en vellykket jobsøgning.

Nobelpristagere hjælper med at udvikle kandidatuddannelserne

Vores kandidatuddannelser fører til officielle grader under EU-lovgivning og modtager strategisk vejledning fra en gruppe på mere end 30 førende akademikere, herunder 11 nobelpristagere, på Barcelona GSE Scientific Council .

Barcelona GSE studerende i Barcelona GSE er kendetegnet ved deres fremragende akademiske baggrund og deres engagement i at udmærke sig i kandidatstudier. Den internationale klasse bringer klasseværelset en berigende blanding af professionel baggrund, kulturelle perspektiver og personlige oplevelser.

Akademiske baggrunde

Klassen i 2021 består af 179 studerende fra 50 lande med en gennemsnitsalder på 25 år.

De mest almindelige akademiske baggrunde for Barcelona GSE kandidatstuderende i Barcelona GSE er økonomi og finans, forretningsadministration, matematik, ingeniørvidenskab eller samfundsvidenskab.

Studerende med bachelorstudier inden for ethvert område, der kan demonstrere stærke kvantitative færdigheder, opfordres til at ansøge.

Studerende fra hele verden

Barcelona GSE blev grundlagt på ideen om, at individuelt potentiale realiseres gennem samarbejde med talentfulde jævnaldrende. Vi udvælger kandidater fra en bred vifte af perspektiver, oplevelser og stemmer. I klassen 2021 kommer 83% af de studerende fra uden for Spanien, og 39% af de studerende kom fra lande uden for Europa.


Erhvervserfaring før kandidatuddannelsen

En uddannelse på Barcelona GSE er et klogt valg for både nyuddannede studentergrupper og dem, der har erfaring i arbejdsstyrken, der ønsker at forbedre og forbedre deres færdigheder.

Cirka 80% af de studerende går ind i kandidatuddannelsen direkte efter deres bachelorstudier. Andre har erhvervserfaring fra konsulentfirmaer, internationale organisationer og banker såvel som forskningsinstitutioner og offentlige agenturer.

Alle studerende drager fordel af denne blanding af profiler, da de arbejder sammen hele deres år på Barcelona GSE .

Livet i Barcelona

Barcelona tilbyder et af Europas mest inspirerende miljøer for studerende og akademikere. Byens åbne atmosfære og Barcelona GSE 's placering på campusser fra to internationalt rangerede universiteter sætter vores studerende i hjertet af et dynamisk akademisk miljø.

Placeringer

Barcelona

Address
Ramon Trias Fargas 25-27
08005 Barcelona, Catalonien, Spanien
Telefonnummer
+34 93 542 1234

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig