Barreira Arte + Diseño

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

131426_BarreiraADluz-low.jpg

At vælge at studere i Barreira AD er at vælge at gå ind i et andet, forskelligt, kreativt miljø; et miljø, hvor du kan være den, du vil, fordi studerende og lærere ikke kun respekterer forskellen, men også konstruktionen af personlighed, talent og stemmen i sig selv.

Barreira AD, med mere end 60 års erfaring, underviser i Fashion Design, Grafisk Design, Interiørdesign, 3D Animation, Videogames Design og Cinema i forskellige officielle programmer - mellem- og højere grader, højere studier svarende til University Degree - og i Internationale mestre , med en metode baseret på anvendt viden: vores studerende lærer, når de arbejder på kreative projekter med reel korrespondance i den professionelle sektor, de målretter mod.

Vores klasseværelser og værkstedsklasserum er udstyret med de nyeste teknologiske midler, så den studerende har til rådighed de værktøjer, som han vil arbejde med, når han afslutter sine studier i centret.

For hvis der søges noget i Barreira AD, ud over at udvikle individuelt og kollektivt talent, er det at forberede vores studerende og studerende på en sådan måde, at de forlader arbejdsmarkedet med garanti for, at det, de har lært, giver dem mulighed for at vælge at arbejde på Højeste niveau takket være de forskelle, der gør dem unikke. Det gør dem mere.

Hvad er 'VÆR MERE' for os?

BE MORE er ikke kun Barreira AD, det er dig. Mennesker som dig, der har troet på at vælge en anden vej, alle de mennesker, der takket være deres kreativitet skaber en bedre verden. Du som har lagt det konventionelle til side og valgt dig selv for at være mere.

Hvis du vælger at drømme frem for at tilpasse sig, hvis du vælger det innovative i stedet for det fælles, hvis du vælger at transformere, hvis du vælger at oprette, ... vælger du at VÆRE MERE.

Undersøg i Valencia (Spanien)

Valencia er den tredje vigtigste by i Spanien, det vil være verdenshovedstaden i design i 2022, og det er den europæiske destination, der modtager flere udenlandske studerende, og det overrasker os ikke: hovedstaden i Valencia-samfundet badet ved Middelhavet giver en stor livskvalitet for dens indbyggere, det sædvanlige og lejlighedsvis. Sikker, varm, venlig, grøn, kulturel, levende, godt forbundet: At bo i Valencia er en oplevelse præget af lys, glæde og muligheder for personlig vækst og arbejde, som byen byder på.

Undervisningsmetode

Barreira AD-metodikken er i det væsentlige baseret på studerendes ekspertise.

Vi differentierer os ved at indsætte vores studerende i de bedste job takket være følgende søjler:

  • Det bedste undervisningsteam. Det er vores badge og vores mest rost af vores center. Vi har aktive fagfolk, der indtager en position, der er meget relevant inden for designverdenen, og uden tvivl tilbyder den studerende en reel og elitevision, som leder dem i deres fremtidige professionelle karriere, udvider deres netværk af kontakter og endda støtter deres rigtige professionelle projekter.
  • Aftaler med virksomheder. Barreira AD tilbyder 3 stillinger i professionel praksis for hver studerende ud over reelle projekter og workshops. Vi har et omfattende netværk af aftaler med firmaer på højt niveau og hæderlige, såsom: IKEA, Porcelanosa, Samsung, Google, Fantasy, Centro Sperimentale di Cinematografia, Agatha Ruiz de la Prada, Dolby Labs, Polimoda, Istituto Marangoni, Habitat, IBM , AMIN, Leroy Merlin, SKY Television, El Corte Inglés, CANADA, HBO Spain, Ogilvy, Telva, Casual Hotels, 3D Doubles, NUKE, ...
  • Professionel virkelighed. Den studerende fra den første dag, der begynder i Barreira AD, er træning i virkelige professionelle aspekter. Begge kontakt med fagfolk, realisering af virkelige projekter for virksomheder, hvor de plejer deres viden på samme tid som deres CV.
  • Internationalisering. Det er vigtigt, at vores studerende har forskellige perspektiver, at de lever af forskellige kulturer, og at alle døre har dem åbne. Derfor integrerer alle træningsprogrammer i Barreira AD træningsture, lærere og internationale projekter (CUMULUS, ELIA, ERASMUS).
  • Innovation. Den konstante forpligtelse til at undervise i innovation og brugen af nye teknologier som grundlæggende støtte.

Placeringer

Valencia

Address
Gran Vía Fernando el Católico 69
Valencia, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig