Basque Culinary Center

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 2009 blev den baskiske Culinary Center Foundation skabt takket være Mondragon Unibertsitatea, de baskiske kokke og de ​​offentlige institutioner. Den baskiske Culinary Center har til formål at sikre kontinuiteten i køkken som et center for innovation i fremtiden, hvilket også indebærer dannelsen af viden på højt niveau og uddannelse af kvalificerede fagfolk, fremme forskning og videnoverførsel mellem haute cuisine fagfolk og erhvervslivet sektorer og viden, der direkte og indirekte til gastronomi, og at opnå international projektion. Øget teknologioverførsel og innovation i sektorselskaber er en anden af ​​centrets store mål, samt etablering af nye forretningsområder initiativer og projekter. Centrets linjer af forskning og innovation i fødevarer og gastronomi er udviklet omkring følgende: Mad uddannelse og vaner. Mad sociale ansvar. Mad tendenser. Innovation i erhvervslivet ledelse i sektoren. Udvikling af tilknyttede teknologier. Tilberedning af mad, præsentation og bevaring. Den baskiske Culinary Center Foundation er sammensat af: Board repræsenteret ved :: o Institutioner o førende kokke o National og international virksomhed International Advisory Council Mondragon Unibertsitatea &nbsp

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se Kandidatuddanninger » Se Kursus » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidatgrad i avanceret madlavning

på universitet Fuldtid 6 måneder February 2019 Spanien San Sebastián

Traditionelt og moderne køkken i et træningsprogram designet til at hjælpe dig med at forbedre og lære nye teknikker og overvåge produktionssystemer og kulinarisk ledelse. Handle godt med produkter og erhverve den tekniske viden, der giver dig mulighed for at opnå optimale resultater. Et fundamentalt praktisk 6-måneders program: køkkenværksteder og en halvanden time af den faktiske service i fakultetets restaurant. En mulighed for at teste udformningen af ​​dit kulinariske projekt og forbedre dine kompetencer for at udvikle din professionelle fremtid. [+]

Traditionelt og moderne køkken i et træningsprogram designet til at hjælpe dig med at forbedre og lære nye teknikker og overvåge produktionssystemer og kulinarisk ledelse

Handle godt med produkter og erhverve den tekniske viden, der giver dig mulighed for at opnå optimale resultater.

Et fundamentalt praktisk 6-måneders program: køkkenværksteder og en halvanden time af den faktiske service i fakultetets restaurant. En mulighed for at teste udformningen af ​​dit kulinariske projekt og forbedre dine kompetencer for at udvikle din professionelle fremtid.

Grunde til at gøre denne kandidatuddannelse Du vil forbedre din faglige profil med ekspertise i anvendelsen af ​​traditionelle og state of the art teknikker. Du vil lære de fysiske og kemiske principper i klassiske og moderne madlavningsteknikker. Du vil lære om de gastronomiske egenskaber og de bedste anvendelser af produkter. En dybtgående teknisk viden vil gøre det muligt for dig at tilpasse sig forskellige cookery styles. Du vil erhverve viden på forskellige områder: madlavning, produktionsstyring, ernæring, udvikling af personlige færdigheder mv. Du vil træne med en meget praktisk metode: køkkenværksteder, fakultetets restaurant og ekstern praktisk erhvervserfaring i restauranter i BCC-netværket. Du har til rådighed de bedste faciliteter og udstyr, i det mest virkelige miljø. Du kan stole på et hold af prestigefyldte vejledere og master klasser fra internationale gæstekokke. Du bliver en del af BCC, en international benchmark, hvis ethos er gastronomi. Du vil forbedre dine kompetencer for at sikre den perfekte udvikling af din professionelle fremtid. + 1: Du vil tage et spring fremad i kvaliteten af... [-]

Kandidatgrad i madlavning: teknik, produkt og kreativitet

på universitet Fuldtid 6 måneder October 2019 Spanien San Sebastián

Denne kandidatuddannelse, der retter sig mod kokke med erhvervserfaring, er den træning, der giver dig mulighed for at tage et spring fremad i din professionelle karriere. Få en reel forståelse af produkter, deres oprindelse, sorter, gastronomiske egenskaber og adfærd i køkkenet. Lær alt om moderne teknikker, fra deres fysik og kemi til at blive dygtige i deres ansøgning. Bliv nedsænket i de seneste trends af de mest prestigefyldte kokke. [+]

Denne kandidatuddannelse, der retter sig mod kokke med erhvervserfaring, er den træning, der giver dig mulighed for at tage et spring fremad i din professionelle karriere. Få en reel forståelse af produkter, deres oprindelse, sorter, gastronomiske egenskaber og adfærd i køkkenet. Lær alt om moderne teknikker, fra deres fysik og kemi til at blive dygtige i deres ansøgning. Bliv nedsænket i de seneste trends af de mest prestigefyldte kokke.

Et 6-måneders program, der kulminerer med et stadium på de bedste nationale og internationale restauranter.

Undervises af vejledere med omfattende faglig og akademisk erfaring, kurset indeholder seminarer og master klasser deltog af produkt eksperter og prestigefyldte internationale kokke. Erhvervelsen af ​​viden suppleres med studieudflugter og produktion af et kandidats afsluttende projekt.... [-]


Kandidatgrad i restaurationsinnovation og ledelse

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2019 Spanien San Sebastián

En restaurants succes og bæredygtighed afhænger stort set af et stramt projektdesign og om erhvervelse af de kompetencer, der er nødvendige for at klare det. Du kan få de kompetencer, der kræves til at styre de forskellige områder i en restaurant (køkken, service og business management) og udvikle en global og innovativ vision om dets koncept og ledelse om et år i et format, der er kompatibelt med dit job eller ved afslutningen af et stadium. [+]

Tilmeldingen åbnet!

Næste Editión: Oktober 2018.

En restaurants succes og bæredygtighed afhænger stort set af et stramt projektdesign og om erhvervelse af de kompetencer, der er nødvendige for at klare det.

Du kan få de kompetencer, der kræves til at styre de forskellige områder i en restaurant (køkken, service og business management) og udvikle en global og innovativ vision om dets koncept og ledelse om et år i et format, der er kompatibelt med dit job eller ved afslutningen af et stadium.

Du vil opdage nye trends i forretningsmodeller og vil få nøgleideer til at skabe rentable og bæredygtige formater. ... [-]

Kandidatgrad i sommelier studier og enomarketing

på universitet Fuldtid 6 måneder January 2019 Spanien San Sebastián

Formålet med dette kandidatuddannelseskursus er at uddanne fagfolk, der specialiserer sig i vinens verden med en bred faglig basis inden for vin og vinbranchen, herunder dets forhold til mad. Et tværfagligt syn for at udvikle en professionel karriere inden for vinproduktion, distribution og catering. [+]

Registrering åbnet

Startdato: januar 2018

Spanien er en af ​​verdens største vinproducenter, og dens gastronomi har et naturligt forhold til det pågældende produkt. .

Formålet med dette kandidatuddannelseskursus er at uddanne fagfolk, der specialiserer sig i vinens verden med en bred faglig basis inden for vin og vinbranchen, herunder dets forhold til mad. Et tværfagligt syn for at udvikle en professionel karriere inden for vinproduktion, distribution og catering.

Master Classes, business case studies, smagsprøver og seminarer udført af anerkendte vin eksperter, sommeliers og vinfremstillings iværksættere.... [-]


Master's Degree in Gastronomic Sciences

på universitet Fuldtid 18 måneder October 2019 Spanien San Sebastián

[+]

Varighed: 90 point. 2.250 timer.

Du vil erhverve en bred videnskabelig-teknologisk videnbase for at skabe sammenhængende, uholdbare propositioner. Du vil lære om aktuelle madtendenser for at kunne styre forskning og innovation inden for gastronomi, mad og catering. Du lærer at designe retter og menuer, opdage de sanselige og æstetiske aspekter samt deres ernæringsmæssige værdier. Design af produkter og tjenester Arbejdsplacering Ved teamarbejde Ved at skabe og styre virkelige projekter Ved at opmuntre entrepeneurship Ved at fremme autonomi og beslutningstagning

Erasmus + stipendier: Studerende kan ansøge om et Erasmus + -tilskud. Disse tilskud fremmer international mobilitet og praktikophold i Europa.... [-]


Master's Degree in Restaurant pastry and sweet cousine

på universitet Fuldtid 6 måneder October 2019 Spanien San Sebastián

[+]

* Dette beløb er underlagt en vis variation forud for næste udgave

Finansieringsindstillinger

[-]

Mester af madturisme

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2019 Spanien San Sebastián

Denne kandidatuddannelse giver dig de kompetencer, der kræves for effektivt at styre virksomheder og organisationer, der er knyttet til den kulinariske turist sektor på både den offentlige og den private sektor og med en strategisk tilgang i overensstemmelse med sektorens virkelighed og de mest innovative tendenser. [+]

Bliv en højt kvalificeret ekspert inden for kulinarisk turisme og skille sig ud i dagens marked.

Den utvivlsomme indflydelse af køkkenet på rejser og den stigende efterspørgsel efter kulinarisk turisme betyder, at dette emne er blevet et af de segmenter med de største udviklingsmuligheder.

Verdens turismeorganisation og det baskiske kulinariske center har slået sig sammen for at skabe et benchmark-træningsprogram, der er designet til at professionalisere denne hurtigt voksende sektor.

Denne kandidatuddannelse giver dig de kompetencer, der kræves for effektivt at styre virksomheder og organisationer, der er knyttet til den kulinariske turist sektor på både den offentlige og den private sektor og med en strategisk tilgang i overensstemmelse med sektorens virkelighed og de mest innovative tendenser.... [-]