Read the Official Description

Mission

Blanquerna , som et flertalsuniversitetssamfund , er inspireret af principperne om den kristne humanisme . Det har til opgave at give en integreret uddannelse for at gøre det muligt for enkeltpersoner at blive kompetente fagfolk med en bred følelse af etik og kompromitteret med social transformation. Således at kunne skabe viden fokuseret på retfærdighed og fælles gode .

Vision

At blive anerkendt både nationalt og internationalt , såvel som for sin egen særlige og innovative uddannelsesstil . Desuden for den fremragende dannelse af fagfolk med en høj beskæftigelsesfrekvens samt en stærk social forpligtelse . Endelig for deres indvirkning på samfundet.

Værdier

Programs taught in:
Engelsk
Spansk

Denne skole tilbyder også:

MA

Blanquerna - Universitat Ramon Llull

Denne kandidatuddannelse er den første af sin art i Europa. Programmet giver eleverne mulighed for at studere og forstå ledelsesprincipper for kommunikation i forbindelse ... [+]

Denne kandidatuddannelse er den første af sin art i Europa. Programmet giver eleverne mulighed for at studere og forstå ledelsesprincipper for kommunikation i forbindelse med virksomheder og organisationer, der opererer inden for den internationale arena, med vægt på en vellykket anvendelse af de strategiske værktøjer til kommunikation og PR og offentlige anliggender.

Kurset undervises udelukkende på engelsk, med et fakultet af berømte lærere, der er delt med USA, Storbritannien og resten af ​​Europa. Indholdet af programmet svarer til den stigende efterspørgsel i en global sektor. Føreren indsamler tendenser fra de førende kommunikations- og PR-bureauer og konsulentfirmaer i verden og svarer også til de store multinationals behov, som kræver globale kommunikationsprojekter, men som både har en identitet og en lokal rødder.... [-]

Spanien Barcelona
October 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk