CEI Escuela de Diseño

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpgCEI Escuela de Diseño","author_url":"","source":""}" alt="136284_136171_rsz_cei_sevilla_interiores_3.jpg" />

Om os

CEI - Center for Innovations Studies - er en skole i det 21. århundrede, der blev grundlagt i det 20. århundrede (år 1991). Vi er et officielt træningscenter for Adobe, Apple, IBM, Maxon og Google Partner , der er specialiseret i sektoren for digital design og marketing med kontorer i Madrid, Sevilla og snart i Lissabon. Vores kurser, kandidater og højere grader er udviklet på fire områder: Grafisk design , webudvikling , digital marketing og digital videoredigering og postproduktion (VFX) og bevægelsesgrafik .

Nu ved vi, at vi havde ret, da vi i 1991 satsede på kvalitetsundervisning som en designskole . Vores maksimale var, er og vil fortsat være, at når skoleperioden slutter, vil eleven perfekt håndtere de teknikker, der undervises under deres træning. Af denne grund er langt de fleste af de tusinder af studerende, der er gået gennem vores klasseværelser, kommet ind på jobmarkedet eller har forbedret deres arbejdsvilkår efter endt studium ved CEI: School of Design .

Med over 29 år i sektoren, mere end 15.000 uddannede studerende og et team af højt kvalificerede fagfolk, sigter CEI at forbedre sine studerendes færdigheder ved konstant at tilpasse sig de stærke krav på verdensmarkedet. Derudover er vores skole blevet tildelt af uddannelsespræmierne 2018 og 2019 som Bedste træningscenter ansigt til ansigt, bedste uddannelsesprogram til professionel indsættelse, websted for bedste ansigt til ansigt træningscenter og Bedste professionelle træningscenter.

Vores metode

Vil du kende CEI-metoden: School of Design?

Dette er nogle af de vigtigste funktioner:

Klasselokaler og onlinekurser

Vi ved, at den bedste måde at lære de teoretiske og praktiske koncepter, der udgør vores kurser, kandidater og højere grader, er under den ansigt til ansigt og permanente tilstedeværelse af den specialiserede lærer i faget, der fører tilsyn med og leder den studerendes læring på en konstant og personlig måde, garanterer den maksimale anvendelse af dem.

Men altid med den hensigt at tilpasse sig alle vores studerendes behov og omstændigheder og frem for alt for dem, der ikke kan komme til vores faciliteter dagligt, tilbyder vi også vores fjernundervisning eller onlinestudier.

Små grupper

En god uddannelse bør undervises i små grupper, efterhånden som undervisningens kvalitet øges, hvilket resulterer i højere studerendes præstationer i hvert fag, der er udviklet i løbet af kurset eller masteren. Det største klasseværelse i CEI Madrid og Sevilla har en kapacitet til 15 studerende og det mindste for 8 personer, hvor grupper på ca. 10 personer er normale.

Garanteret undervisningssystem

Når den studerende er tilmeldt, har den studerende, hvis de ønsker det, muligheden for at gentage kurset, kandidatgraden eller højere allerede er gjort ved CEI: School of Design helt gratis, hvilket garanterer fuld indlæring af det valgte emne.

136283_136168_escuela-de-diseno.jpgCEI Escuela de Diseño","author_url":"","source":""}" alt="136283_136168_escuela-de-diseno.jpg" />

Skemaernes mangfoldighed

Det er vi, der som skole skal tilpasse os de studerendes behov og ikke omvendt. Af denne grund har CEI: School of Design morgen-, eftermiddags- og aftenplaner for alle sine studier for at gøre den bedste træning kompatibel med enhver anden akademisk eller professionel opgave.

Job Board

Efter træningsperioden begrænser vores skole sig ikke udelukkende til at opretholde en database med vores studerende og alumner. Vores 28 års erfaring og kontakter i dette miljø gør vores Jobbank til et ekstremt effektivt værktøj for vores studerende til at opnå et job. Fås til alle vores studios , helt gratis.

Skriftlig arbejdsgaranti

Ved at tilmelde dig nogen af vores professionelle kandidatuddannelser eller højere grader vil du være i stand til at drage fordel af vores skriftlige arbejdsgaranti, som vi er forpligtet til at finde dig et job relateret til dine studier inden for en periode på højst 6 måneder.

Fraktion af størrelsen på dine studier

Vi letter gennemførelsen af vores kurser, bootcamps, master og højere grader gennem automatisk og øjeblikkelig tildeling af finansiering af centret selv ved at dele studiens størrelse med direkte debitering. Du kan betale for dine studier i form af 3, 6 eller op til 10 måneder.

Hovedkvarter

Madrid

CEI Madrid har to rum, adskilt med 100 meter: skolen, der er dedikeret fuldstændigt og udelukkende til uddannelse og på den anden side Coffice, hvor skolekafeteriet holder til, et samarbejdsområde for studerende og alumner og et rum til levering af workshops, workshops og masterclasses.

Sevilla

CEI Sevilla har nye faciliteter. Et rum på næsten 300 m2 i byens centrum med mange nye funktioner såsom et bibliotek, fotografistudio, tegningslokaler og digital illustration.

Hvad inkluderer dine studier også gratis?

  • 3 timers akademisk eller professionel orientering pr. Studerende
  • Delt arbejdsområde
  • Flere masterclasses og workshops hver måned
  • Ubegrænset Google-drev for enhver studerende, for evigt
  • Online-klasser på de dage, som du ikke personligt kan deltage i
  • Mulighed for udveksling mellem Madrid, Sevilla og Lissabon (2020/2021)
  • .Com-domæne og egen hosting for hver studerende i et år
  • Jobbytte og / eller skriftlig arbejdsgaranti
  • Total eller delvis gentagelse af studierne, hvis den studerende anmoder om det

Placeringer

Madrid

Address
Calle de Rodríguez San Pedro, 2 y 10,
28015 Madrid

Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Sevilla

Address
Calle Conde de Cifuentes, 4, 41004 Sevilla
Sevilla, Andalusien, Spanien

Madrid

Address
Calle de Rodríguez San Pedro,2
28015 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig