Read the Official Description

CEI internationale anliggender er en institution, der arbejder med og for fagfolk i diplomati og internationale forbindelser. Det primære formål er at hjælpe dem med at forbedre deres viden og udvikle deres færdigheder eller personlige kompetencer med henblik på at opnå topkvalitet; og uddanne nye fagfolk til at komme ind i diplomatiske tjeneste, den internationale civile tjeneste, den regionale og lokale administration, NGO'er, eller specialisere sig i offentligheden og virksomhedernes diplomati. Dette arbejde sammen med forskning og dialog fremmes gennem seminarer og konferencer, definerer de tre grundlæggende linjer i SNG International Affairs.

25 års lederskab i dette område garanti. CEI internationale anliggender i Barcelona blev født i december 1987, skabt af Udenrigsministeriet og samarbejde, University of Barcelona og "la Caixa". Siden da har hans engagement været at arbejde omkring internationale forbindelser, diplomati, jura, økonomi og multilateral politik.

Hvad gør vi? CEI internationale anliggender forfølger sine mål gennem uddannelsesprogrammer, informationsaktiviteter af internationale nyheder, højt niveau netværk, forskning og debat.

uddannelsesprogrammer

Master i Diplomacy og offentlig administration International (ansigt) Master i International Communication (ansigt) Master i Logistik og International Handel (ansigt) - Associate Master Internationalisering: Økonomiske Aspekter, Virksomhed og retspolitiske (ansigt) - I samarbejde Forberedelse Kursus for adgang til diplomatiske korps (ansigt og online) Aktuel løbet af spansk Udenrigspolitik (ansigt) Kursus om Den Europæiske Union (ansigt) Workshop om international udveksling og analyse (blandet) Glocal Kursus: en global verden, udfordringer og lokale løsninger (ansigt)

International Classroom

Møder med ambassadører Ambassadører Konferencer Seminar om sikkerhed og forsvar Seminarer, konferencer og seminarer om internationale nyheder

forskning

På nuværende forskning trangen tilskynde til offentliggørelse af monografier eller kollektive værker om udestående spørgsmål i vores indsatsområder. De sidste kapitler offentliggjort af Den Internationale Tribune indsamling og indsamle arbejdet med studier, forskning og debat om de vigtigste internationale spørgsmål, og til at udvikle i SNG internationale anliggender, er:

Europa-Kommissionen og regeringen for Unionen, Marta Gómez Ortega. Udenrigs- og europæisk indsats for Generalitat i Catalonien. Politik og institutionelle udvikling, af Xavier Pons Rafols, Mar Campins Eritja, Josep Maria Castella Andreu og Esther Martin Nunez. Den Middelhavsunionen. Udfordringer for institutionaliseret samarbejde i regionen, Laura Huici Sancho.

Programs taught in:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Master

CEI Interanational Affaris

Uddannelsen udbydes af SNG International Affairs omfatter programmer til fagfolk, der ønsker at specialisere sig eller supplere deres erfaringer og programmer designet ti ... [+]

Uddannelsesprogrammer

Uddannelsen udbydes af SNG International Affairs omfatter programmer til fagfolk, der ønsker at specialisere sig eller supplere deres erfaringer og programmer designet til kandidater, der ønsker at engagere sig i diplomati eller internationale forbindelser.

Presentación

Den nuværende globaliserede internationale samfund bliver mere komplekst, dynamisk og indbyrdes afhængige dag. Desuden et betydeligt antal andre aktører såsom internationale organisationer, sub-statslige enheder, ngo'er og transnationale selskaber, blandt andet sammen med stater, der er involveret. Alle disse enheder skal oplyses med et højt kvalificeret personale politik og internationale indsats, mens flersprogede og forhandlingsevner, kommunikation og ledelse. Master i Diplomacy og International Civil Service har til formål at uddanne fagfolk til at være diplomater, embedsmænd ved internationale organisationer og EU, eksperter og rådgivere internationalt enheder (ngo'er, rådgivning ...), ledere af internationale projekter i administration mv, med hjælp af de bedst kvalificerede fagfolk i hver sektor.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
CEI Interanational Affaris

Den traditionelle Kommunikationstræning har lagt vægt på de nationale realiteter og sammenhænge omkring deres faglige praksis. ... [+]

Den traditionelle Kommunikationstræning har lagt vægt på de nationale realiteter og sammenhænge omkring deres faglige praksis.

Men et globalt miljø, eksistensen af ​​overnationale politiske enheder og den hastighed, hvormed informationsstrømme selv af nye teknologier, der letter denne trafik, gør det nødvendigt at vedtage en tilgang, hvor kommunikation er rettet som en allestedsnærværende fænomen, kollektive aktører konstant forandring og med en dynamisk sin egen drift.

Hvis alt dette tilføjer vi politiske, økonomiske og strategiske relationer i stigende grad betinget af den globale scene, uddannelse af eksperter i kommunikation, med en baggrund i internationale relationer, er i stand til at forstå og håndtere disse nye realiteter Det bliver et punkt med indlysende merværdi.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

II Jornada de Seguridad y Defensa