CEI International Affairs Escuela Diplomática de Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CEI International Affairs er en institution, der arbejder med og for fagfolk inden for diplomati og internationale forbindelser. Hovedformålet er at hjælpe dem med at forbedre deres viden og udvikle deres personlige færdigheder eller evner med det formål at opnå ekspertise samt uddannelse af nye fagfolk til at få adgang til den diplomatiske karriere, den internationale offentlige funktion, den regionale og lokale administration, ikke-statslige organisationer eller specialisere sig i offentlige og erhvervsmæssige diplomati.

Denne opgave, sammen med forskning og dialog, der fremmes gennem seminarer og konferencer, definerer de tre grundlæggende linjer i CEI International Affairs.

30 års lederskab på dette område støtter os. CIS Internationale Anliggender i Barcelona blev født i december 1987 oprettet af Udenrigsministeriet, Den Europæiske Union og Samarbejde, University of Barcelona og Banking Foundation "la Caixa". Siden da har dets engagement været at arbejde omkring internationale forbindelser, diplomati, jura, økonomi og multilateral politik.

CEI International Affairs er et center knyttet til universitetet i Barcelona.

111530_20190306uv0vxtc0p7rZcZtP_5ku6H_large.png

Placeringer

Barcelona

Address
Finca Agustí Pedro Pons
Av. Vallvidrera, 25
08017 Barcelona

Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig