CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

KENDT CESCOMPOL: KOMMUNIKATION OG POLITIK

Den Centre for Advanced Studies i Kommunikation og Politisk Marketing Det er en privat institution dedikeret til uddannelse, forskning og rådgivning på forskellige områder i forbindelse med udøvelsen af ​​politik. Med base i Madrid, centret opererer i landet og i forskellige latinamerikanske lande.

Fra et globalt og tværfagligt perspektiv fokuserer på uddannelse af embedsmænd og offentlige ledere, analytikere og politiske konsulenter, samt fagfolk i den private sektor i forbindelse med offentlige anliggender.

Centret består af akademikere og konsulenter nationale og internationale organisationer med dokumenteret erfaring inden for design, implementering og evaluering af offentlige politikker, regeringens planer i de tre niveauer af regeringen, kommunikationsstrategier og politisk marketing og valgkampagner .

AKTIVITET CENTER

UDDANNELSE

Kandidatuddannelser i samarbejde med universiteter og akademiske institutioner er gearet til specialisering studerende i politisk rådgivning, politisk marketing, valgkampagner, institutionel kommunikation, medierelationer, analyse af politiske scenarier , projektering og udførelse af den offentlige orden, sikkerhed, forsvar, geostrategi, internationale relationer og offentlige anliggender (lobby).

UNDERSØGELSE

Offentliggørelsen af ​​tekster, arbejdspapirer og rapporter, som et resultat af forskning på områderne for erhvervsuddannelse, er et af de grundlæggende elementer i centret.

RÅDGIVNING

Center for Advanced Kommunikation og Politisk Marketing hjælper regeringerne i de tre regeringer såvel som politiske partier og private enheder i tilknytning til den offentlige indsats på specifikke områder, der er skitseret.

Placeringer

Madrid

Address
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

28801 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig