CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

KENDT CESCOMPOL: KOMMUNIKATION OG POLITIK

Den Centre for Advanced Studies i Kommunikation og Politisk Marketing Det er en privat institution dedikeret til uddannelse, forskning og rådgivning på forskellige områder i forbindelse med udøvelsen af ​​politik. Med base i Madrid, centret opererer i landet og i forskellige latinamerikanske lande.

Fra et globalt og tværfagligt perspektiv fokuserer på uddannelse af embedsmænd og offentlige ledere, analytikere og politiske konsulenter, samt fagfolk i den private sektor i forbindelse med offentlige anliggender.

Centret består af akademikere og konsulenter nationale og internationale organisationer med dokumenteret erfaring inden for design, implementering og evaluering af offentlige politikker, regeringens planer i de tre niveauer af regeringen, kommunikationsstrategier og politisk marketing og valgkampagner .

AKTIVITET CENTER

UDDANNELSE

Kandidatuddannelser i samarbejde med universiteter og akademiske institutioner er gearet til specialisering studerende i politisk rådgivning, politisk marketing, valgkampagner, institutionel kommunikation, medierelationer, analyse af politiske scenarier , projektering og udførelse af den offentlige orden, sikkerhed, forsvar, geostrategi, internationale relationer og offentlige anliggender (lobby).

UNDERSØGELSE

Offentliggørelsen af ​​tekster, arbejdspapirer og rapporter, som et resultat af forskning på områderne for erhvervsuddannelse, er et af de grundlæggende elementer i centret.

RÅDGIVNING

Center for Advanced Kommunikation og Politisk Marketing hjælper regeringerne i de tre regeringer såvel som politiske partier og private enheder i tilknytning til den offentlige indsats på specifikke områder, der er skitseret.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Kandidatuddanninger » Se Online Kursus » Se Online Masters » Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidatgrad i kommunikation og politisk marketing

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Madrid

Dette program er rettet mod både nyuddannede eller kandidater inden for Statskundskab, marketing, journalistik, jura eller internationale forbindelser; og fagfolk med universitetsgrader og erfaring i den politiske verden, der ønsker at forbedre deres personlige færdigheder. [+]

MÅL:

Studerende, der fuldføre dette program:

De forbedrer deres egen faglige profil inden for politik. De vil erhverve strategier og kommunikation teknikker til at anvende dem til politiske kandidater. Arbejde som rådgivere valgkampagner eller regeringen kommunikation Bliv specialister i at fremme valgprocessen markedsføring høring som et værk i tjeneste hos den politiske klasse. Sigte på:

Dette program er rettet mod både nyuddannede eller kandidater inden for Statskundskab, marketing, journalistik, jura eller internationale forbindelser; og fagfolk med universitetsgrader og erfaring i den politiske verden, der ønsker at forbedre deres personlige færdigheder.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

Madrid, Community of Madrid, 28801 ES
Sociale medier