CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

KENDT CESCOMPOL: KOMMUNIKATION OG POLITIK

Den Centre for Advanced Studies i Kommunikation og Politisk Marketing Det er en privat institution dedikeret til uddannelse, forskning og rådgivning på forskellige områder i forbindelse med udøvelsen af ​​politik. Med base i Madrid, centret opererer i landet og i forskellige latinamerikanske lande.

Fra et globalt og tværfagligt perspektiv fokuserer på uddannelse af embedsmænd og offentlige ledere, analytikere og politiske konsulenter, samt fagfolk i den private sektor i forbindelse med offentlige anliggender.

Centret består af akademikere og konsulenter nationale og internationale organisationer med dokumenteret erfaring inden for design, implementering og evaluering af offentlige politikker, regeringens planer i de tre niveauer af regeringen, kommunikationsstrategier og politisk marketing og valgkampagner .

AKTIVITET CENTER

UDDANNELSE

Kandidatuddannelser i samarbejde med universiteter og akademiske institutioner er gearet til specialisering studerende i politisk rådgivning, politisk marketing, valgkampagner, institutionel kommunikation, medierelationer, analyse af politiske scenarier , projektering og udførelse af den offentlige orden, sikkerhed, forsvar, geostrategi, internationale relationer og offentlige anliggender (lobby).

UNDERSØGELSE

Offentliggørelsen af ​​tekster, arbejdspapirer og rapporter, som et resultat af forskning på områderne for erhvervsuddannelse, er et af de grundlæggende elementer i centret.

RÅDGIVNING

Center for Advanced Kommunikation og Politisk Marketing hjælper regeringerne i de tre regeringer såvel som politiske partier og private enheder i tilknytning til den offentlige indsats på specifikke områder, der er skitseret.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Kandidatuddanninger » Se Online Kursus » Se Online Masters »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master i kommunikation og politisk markedsføring

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Madrid

Dette program er rettet mod både nyligt kandidater eller kandidater inden for statskundskab, marketing, journalistik, lov eller internationale forhold; som fagfolk med universitetsgrader og erfaring i politikens verden, der ønsker at forbedre deres personlige færdigheder. [+]

MÅL:

Studerende, der med succes har bestået dette program:

De vil forbedre deres egen faglige profil inden for politik.De vil erhverve kommunikationsstrategier og teknikker for at kunne anvende dem på politiske kandidater.Arbejde som rådgivere for valgkampagner eller regeringskommunikationBliv specialister i valgmarkedsføring, der fremmer rådgivning som et arbejde til tjeneste for den politiske klasse.DIREKT TIL:

Dette program er rettet mod både nyligt kandidater eller kandidater inden for statskundskab, marketing, journalistik, lov eller internationale forhold; som fagfolk med universitetsgrader og erfaring i politikens verden, der ønsker at forbedre deres personlige færdigheder.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

Madrid, Community of Madrid, 28801 ES
Sociale medier