University CEU - Cardenal Herrera

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den CEU Cardenal Herrera Universitet er en del af San Pablo CEU University Foundation, uddannelsesinstitution, non-profit ejet af ACDP og en høj på mere end 75 års erfaring inden for uddannelsesområdet. Fonden blev indviet i Valencia i 1971 og godkendt loven om oprettelse af universitetet i 1999, hvilket giver os mulighed for at være den første private universitet i Valencia i internationale rankings og de øverste fire spanske universiteter.

Den CEU Cardenal Herrera Universitet tilbyder et uddannelses- og innovativ læring program, hvor den studerende spiller en central og aktiv rolle, efter modellen af ​​de mest prestigefyldte universiteter i verden ved at tilbyde en solid uddannelse, kvalitet og byder på en ægte international vilje. Hver dannet til praktisk arbejde gruppe er sammensat af et lille antal studerende. På denne måde, vores studerende, når deres uddannelse er afsluttet, vil komme ind på arbejdsmarkedet i noget europæisk land, hvilket giver dem en bred vifte af muligheder. Derudover har vi mange aftaler giver eleverne mulighed for at foretage praktik i ekstern, ikke kun i Spanien, men også i godkendte centre til stede i de fleste europæiske lande og i mange institutioner uden for Europa.

vores mission

Vi er en katolsk universitet, en pioner i udviklingen af ​​innovative uddannelsesprojekter. Vores mål er at sikre, at folk, der studerer her omfatter den disciplin, de lærer, og det kan efterfølgende udvikle deres arbejde med integritet og ansvarlighed. Vi forsvarer humanistiske værdier af kristne inspiration, der definerer vores måde at tænke og handle til gavn for samfundet.

Vi tilstræber at bringe til det globale samfund:

 • Folk fuldt uddannet og forberedt til at bidrage til udviklingen af samfundet og forbedring af sine omgivelser.
 • God forskning, genererer viden og innovation.
 • En iværksætterånd, der kan anvendes på økonomiske og sociale projekter.

vores vision

Vi tilstræber at konsolidere vores universitet hjemmeside international, Den innovative ånd og iværksætter handling, så det overfører disse værdier til universitetsverdenen som efterfølgende overføre dem til at vende til virksomheden.

Vores mål er at tog kvalitet mennesker i enhver henseende - intellektuel, professionel og menneskelig - og vi er hele tiden søger at forbedre uddannelsen.

Universitetet vil have, ved selv eller gennem sine kandidater, en indvirkning på samfundet ved at bidrage til dens forbedring. Den ønsker også at blive en international reference inden for videregående uddannelse.

8 grunde til at vælge den CEU Cardenal Herrera Universitet

1. Excellence, generel og personlig opmærksomhed uddannelse

Vi lægger stor vægt på akademisk og faglig ekspertise, og uddannelse af vores studerende. At lære ud over den enkle rammer for kurset og for os, personlig uddannelse er altafgørende.

På University CEU Cardenal Herrera, mener vi, at det første år er en mulighed for den studerende at vælge sin fremtidige retning og påtage sig sin akademiske engagement, der vil blive bedt om hele hendes studier. Fra den første dag, vil den studerende blive støttet takket være nærhed vedligeholdes af alle lærere, personlige møder og universitet service.

Lærerne er godt klar over, at deres rolle er ikke kun at undervise, men også for at sikre, at de studerende lærer og modnes intellektuelt. For at gøre deres undervisning arbejde rækker langt ud over kurset.

2. Sprogindlæring: et vigtigt aktiv

En af vores vigtigste prioriteter er også sprogindlæring. Vores studerende har adgang til mange kurser, som vores sprog service tilbyder hele året:

 • Kineser
 • Engelsk
 • spansk
 • tysk

3. Praktikophold og beskæftigelse

Universitetet giver de studerende passende infrastruktur til deres uddannelse, hvor de vil stå virkelige situationer. Det er der, de indser deres tidlige stadier.

Desuden et universitet specifik tjeneste opmuntrer og administrerer praktikophold for studerende i spanske eller udenlandske institutioner.

4. De nationale og internationale børser

I løbet af skoleåret, tilbyder vi mulighed for studerende at studere i andre europæiske universiteter under Erasmus udvekslingsprogrammer +.

Den CEU Cardenal Herrera Universitet har mere end 250 partnerskabsaftaler indgået med de europæiske og amerikanske universiteter.

Vores Mobility Office organiserer hele året informationsmøder for at informere de studerende om alle internationale udviklingsmuligheder til rådighed for dem. De giver den samme kvalitet og service til studerende tager til udlandet.

5. Udstyr

Vi tilbyder vores elever de bedste ressourcer og faciliteter til at sætte dem i stand til at færdiggøre deres uddannelse (laboratorier, tandklinik, dyrehospital, gård, computerrum, bibliotek ...).

6. International Calling

Mere end 1300 studerende på vores universitet er internationale. De kommer fra hele verden har valgt CEU Cardenal Herrera Universitet ikke kun for akademisk ekspertise, men også for dens placering.

Internationale studerende integreres også godt med vores universitet som nationale studerende. Alle har fuld adgang til de tjenester, der tilbydes af vores institution. Vi tilbyder også eksklusive tjenester, der er skræddersyet til de specifikke behov i internationale studerende.

7. Klassificering og videnskabelig forskning

Den CEU Cardenal Herrera University rangerer blandt de øverste fire spanske universiteter om forskning (Shanghai ranking Expanded, INår, Ranking Internacional SCImago). Hun er også den private universitet Højeste Klassificeret Valencia.

Vores virksomhed er involveret i videnskabelig forskning (mere end 1,3 millioner euro af investeringer og mere end 40 projekter) at udvikle og optimere den faglige ekspertise, der gavne vores studerende og samlet, virksomheden .

8. Foretrukne Beliggenhed

Regionen Valencia har en privilegeret beliggenhed på Middelhavskysten. Det er beliggende på østkysten af ​​Den Iberiske Halvø, som tillader ham at nyde et tempereret klima og behagelig hele året. Med et areal på 23.505 km2 og omkring 500 km kyststrækning, er det afgrænses mod nord af Catalonien og syd af Murcia, og grænser op samfundene i Castilla-La Mancha og Aragon mod vest.

Regionen Valencia er opdelt i tre provinser: Alicante, Castellón og Valencia, dens kapital. Universitetet CEU Cardenal Herrera i de tre provinser i campus. Valencia i tal:

 • 800 000 indbyggere
 • 3. by i Spanien
 • 2000 års historie
 • 7 km strande
 • 45 museer
 • 16 teatre
 • 30 parker og haver
 • Mere end 300 monumenter, bygninger og historiske steder
 • Over 1700 restauranter
 • 600 konferencer / arrangementer om året
 • Årlig Temperatur: 17,9ºC
 • Mere end 300 solskinsdage om året

Placeringer

Moncada

Universidad CEU Cardenal Herrera

Address
46113 Moncada, Valencian Community, Spanien
Telefonnummer
+34 961 36 90 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: