Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi?

ICC kun Centre officielle træning over 20 multinationale selskaber i Spanien, er nu et fællesskab af mere end 60.000 studerende fra over 30 lande, med alle godkendelser fra førende globale virksomheder, som vi giver sin officielle træning og en stab af lærere uddannede fagfolk fra de mest prestigefyldte spanske produktionsselskaber.

Dette resultat af konstant arbejde gennem mere end 30 års erfaring som professionel Training School speciale i design og nye teknologier.

mission

Mission ICC er at tilbyde uddannelse programmer, der støttes af brugen af ​​ny teknologi, ved hjælp af de bedste tekniske og menneskelige ressourcer, indgåelse af aftaler med større selskaber Sektor af nye teknologier og sikre en fornyet bevidsthed om lærerens professionalisme og høj kvalitet .

vision

At være en førende inden for nye teknologier uddannelse, uddannelse de bedste fagfolk i så forskellige områder som design og audiovisuelle produktionsområder, digital billedbehandling, applikationsudvikling og Kommunikation.

Værdier

  • Kundefokus - Excellence in Management - Teamwork - Innovation og kreativitet Definition og ovennævnte formål, materialisere på den ene side i de aktiviteter og adfærd hos alle mennesker i organisationen af ​​ICC, og en anden, i produktion og transmission af viden for samfundet (dens virksomheder og institutioner), gennem et professionelt forhold til formål at gøre ICC, en referencemodel i de områder af viden, der er særegne.
Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

CICE La Escuela Profesional de Nuevas Tecnologías

Prædiktiv analyse er videnskaben om at forudsige adfærd, og er til stede i alle aspekter af vores liv. Det tilføjer værdi til potensen af ​​data og påvirker hver dag gør ... [+]

Prædiktiv analyse er videnskaben om at forudsige adfærd, og er til stede i alle aspekter af vores liv. Det tilføjer værdi til potensen af ​​data og påvirker hver dag gør millioner af beslutninger.

Banker, virksomheder, politikere og organisationer bruger det til at overbevise os, vi har brug for deres produkter eller tjenesteydelser.

Business Intelligence (BI) er en tilgang til business management, der gør det muligt for en organisation at definere, hvilke oplysninger der er nyttige og relevante for virksomhedernes beslutningsproces. Dette koncept hjælper organisationer med at træffe bedre beslutninger og opnå konkurrencemæssige fordele på markedet.

Big data (Big data) som begreb er det sæt af teknologier og værktøjer til at indsamle, lagre, behandle og visualisere store mængder data til en pris og i en fornuftig og tålelig af en organisation tid.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk