CICE La Escuela Profesional de Nuevas Tecnologías

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem er vi?

ICC kun Centre officielle træning over 20 multinationale selskaber i Spanien, er nu et fællesskab af mere end 60.000 studerende fra over 30 lande, med alle godkendelser fra førende globale virksomheder, som vi giver sin officielle træning og en stab af lærere uddannede fagfolk fra de mest prestigefyldte spanske produktionsselskaber.

Dette resultat af konstant arbejde gennem mere end 30 års erfaring som professionel Training School speciale i design og nye teknologier.

mission

Mission ICC er at tilbyde uddannelse programmer, der støttes af brugen af ​​ny teknologi, ved hjælp af de bedste tekniske og menneskelige ressourcer, indgåelse af aftaler med større selskaber Sektor af nye teknologier og sikre en fornyet bevidsthed om lærerens professionalisme og høj kvalitet .

vision

At være en førende inden for nye teknologier uddannelse, uddannelse de bedste fagfolk i så forskellige områder som design og audiovisuelle produktionsområder, digital billedbehandling, applikationsudvikling og Kommunikation.

Værdier

  • Kundefokus - Excellence in Management - Teamwork - Innovation og kreativitet Definition og ovennævnte formål, materialisere på den ene side i de aktiviteter og adfærd hos alle mennesker i organisationen af ​​ICC, og en anden, i produktion og transmission af viden for samfundet (dens virksomheder og institutioner), gennem et professionelt forhold til formål at gøre ICC, en referencemodel i de områder af viden, der er særegne.

Placeringer

Madrid

Address
Formación en diseño y producción audiovisual
C/ Maldonado, 48

28006 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Madrid

Address
Formación en desarrollo, comunicaciones e imagen digital
C/ Povedilla, 4

28009 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien