CMI Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

mission

Formålet med WCC er at bidrage til opvågningen af samfundet for at skabe en ny og bedre verden gennem forskning, udvikling og innovation og menneskets integrerede uddannelse.

Vi er baseret på en ny træning i organisatorisk ledelse, der sætter den grundlæggende søjle i menneskets integritet og på alle menneskers ansvar med samfund og natur for at bidrage til at løse vores udfordringer.


Dette er de fem vigtigste handlingslinjer for CMI:

 • Som en forsknings-, udviklings- og innovationsorganisation skaber avantgarde videnskabelig og teknologisk viden i harmoni og samarbejde med branchens agenter.
 • Tilby uddannelsesprodukter og tjenester til ekspertise i den bevidste ledelse af organisationer, der maksimerer talentudviklingen og menneskets evner.
 • Gennem WCC Universal Foundation hjælper mennesker og grupper med uopfyldte behov uanset deres situation eller oprindelse ved at støtte udviklingen og forbedringen af deres evner.
 • Rådgivning og støtte til fremme og oprettelse af nye ansvarlige organisationer.
 • Tilbyde avancerede konsulenttjenester til ledere og organisationer, der søger excellence til tjeneste for samfundet.

WCC arbejder for at vokse som et økosystem, der genererer ansvarlige produkter og tjenester, der dækker hele cyklen, fra idéens opfattelse til slutningen af dets livscyklus.


udsigt

WCC's fremtidige planer er at bidrage globalt til at opnå et samfund i fred og harmoni med miljøet gennem dannelsen af bevidste ledere, det vil sige fuld og ansvarlig.

CMI's vision er at være et globalt benchmark inden for undervisning, rådgivning og iværksætteri i forbindelse med ledelse og bevidst ledelse af mennesker og organisationer.

 • Vores specialitet og træk, der adskiller os.
 • Vi stræber efter at være referencepunktet i Europa i bevidst ledelse.
 • Pioneer Institute i forskning, udvikling og innovation i uddannelse og ansvarlig ledelse af virksomheder og organisationer.
 • Fakultetet består af læger og forskere i spidsen for specialisering af WCC.
 • Vi elsker vores arbejde og sender med passion de mest avancerede videnskabelige og teknologiske fremskridt inden for ledelse og administration, drevet af en ånd af excellence og service.
 • Topkvalitetsstudieplaner, der er designet til at få et globalt omfang og indflydelse.
 • Forpligtet til menneskets integrale udvikling.


Ånd for at søge efter perfektion og løbende forbedring

CMI blev født med et kald for ekspertise og løbende forbedringer, som for os betyder altid at tilbyde den højeste kvalitet og være tro mod vores forpligtelser.

Om os

Vores engagement i ekspertise er afgørende for succesen med CMI, et institut i løbende udvikling, der bringer de seneste fremskridt i ansvarlig ledelse af virksomheder og organisationer.

iværksætteri

Iværksætteri er en væsentlig del af WCC's aktiviteter. Deres professorer arbejder på flere områder: forskning i oprettelsen af organisationer, rådgivning til igangsætninger og til støtte for iværksætterprojekter af de studerende i MBA-programmets ansvarlige. Med alt dette præsenterer WCC et unikt økosystem, hvor en iværksætter kan finde alle de nødvendige ressourcer for at maksimere deres chancer for succes.

Alle disse projekter deler en fælles ånd: at skabe ansvarlige startups.

Naturligt, socialt og økonomisk miljø

For WCC udvikler organisationer sig i miljøer, der påvirker og påvirkes af forskellige perspektiver som miljømæssige, sociologiske, økonomiske osv. så at udøve et virkelig ansvarligt lederskab, er det nødvendigt at dykke ind i miljøundersøgelsen med en holistisk og tværfaglig tilgang.

CMI forskerne dykker ind i fænomenerne i de forskellige videnskaber, der kommer i spil og deres indbyrdes sammenhæng, og sender de nyeste innovationer inden for disse områder.

Kommerciel og Marketing

Teamet af forskningsprofessorer fra Commercial and Marketing Area uddyber innovative værktøjer til at forstå, implementere og fremme disse discipliner på højeste niveau.

Ved at optimere tilpasningen til et globalt og digitalt marked tilbydes der en bevidst og integreret vision, der dækker alle de grundlæggende faktorer i dette felt for at opnå den ønskede positive effekt i kundernes sind og en fortsat og bæredygtig succes.

finanser

På WCC arbejder forskere fra finansområdet for at opnå og overføre videnskabelige fremskridt inden for forskellige områder, der gør økonomisk-økonomisk og omkostningsanalyse mere effektive og nyttige værktøjer, der gør det muligt at dække og styre verdens kompleksiteter med et bredere anvendelsesområde. nuværende og alle parter, der er berørt af virksomhedens aktiviteter, og dermed opnå en mere præcis og engageret vurdering af organisationens økonomiske sundhed.

Professorerne i finansområdet er eksperter på området og med succesrige karriereforløb i deres sektor, og som arbejder som pionerer og ansvarlige for ansvarlig økonomi.

operationer

CMI undersøger udviklingen af innovationer i retning af Operations for at opnå en positiv indvirkning på samfundet og miljøet, sikre industrielle modeller og økologiske og bæredygtige tjenester udnytte de nyeste videnskabelige og teknologiske fremskridt.

Professorerne for driften af WCC dækker en bred vifte af erfaringer som specialister på dette område og er i spidsen for at udvide vidensgrænsen og overføre den nyeste teknologi inden for de forskellige områder, sektorer og forretningsmodeller.

Human Management

WCC vil betyde en stor forandring i retning af personale: dens udvikling til menneskelig ledelse, som stopper at betragte folk som en ressource for organisationens formål og anerkender i folks vigtige betydning og den sande hovedrolle Det svarer til dem som mennesker. En fuldstændig respektfuld vision, der er baseret på de seneste fremskridt inden for neurovidenskab, psykologi, administration og ledelse.

strategi

I WCCs strategiområde er nye udviklinger og teorier, der blandt andet kommer fra forskning om udviklingen af virksomhedernes sociale ansvar og dets indflydelse på opfattelsen og strategisk implementering af organisationer, ledet. WCC professorer med stor erfaring på dette område bidrager til at forstå forståelsen af vigtigheden og konsekvenserne på alle områder af strategisk ledelse.

kvalitet

At stræbe efter perfektion og maksimal kvalitet i alt, hvad vi gør, er en væsentlig del af WCC. Derfor er det et tværgående aspekt til alle fagets emner. Fakultetet for kvalitetsområdet sætter fokus på alle relevante aspekter og innovationer for at opnå excellence som ledelsessystemer, administration, certificeringer, standarder mv.

I et miljø som Corporate Social Responsibility arbejder CMI med at udvikle og overføre sin egen vision om certificeringssystemer.

Digitale teknologier

Som en ny institution født i den digitale tidsalder har CMI forskerprofessionelle lidenskabelige om de fordele, der tilbydes af vores tid til at styre informations- og kommunikationssystemer. I en sammenhæng med industri 4.0, sociale netværk og voksende digitalisering på alle områder tilbyder fakultetet for det digitale teknologiområde træning, der indeholder de nyeste værktøjer og viden til styring af digitale systemer og teknologier med ekspertise.


Forskning, udvikling og innovation

CMI er et institut for forskning, udvikling og innovation, arbejder derfor for at overtage grænserne for viden og udvikle teknologier og innovationer inden for forskellige områder som forvaltningen af organisationer, produktionsprocesser, social innovation mv. .

Klosterklokken for WCC består derfor hovedsageligt af læger eller ph.d.-studerende på de forskellige områder af specialisering af instituttet.

I oprettelsen og ledelsen af organisationer lægger WCC særlig vægt på egenskaberne ved forskning, udvikling og innovation, hvorfor dets programmer omfatter disse felter med to målsætninger: at lægge grundlaget for at kunne styre en organisation baseret på IDI og således studerende erhverver den viden og færdigheder, som giver dem mulighed for at udvikle sig med henblik på at udføre et ph.d.-studier i fremtiden, således at de ansvarlige MBA'er også opfattes som Masters of Research, Development and Innovation, herunder læseplanen for realisering af en forskningsarbejde.

Placeringer

Madrid

Address
Avenida de Brasil, 29
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig