COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Coco School er en privat institution for videregående uddannelse ligger i Alicante (Spanien). Coco School, en skole grundlagt i 2003, har specialiseret sig i en bred vifte af professionelle kandidatgrader i relation til forskellige områder af design, fotografi og reklame kreativitet. Den prestigefyldte Katolske Universitet i San Antonio Murcia (UCAM) udsteder alle kvalifikationer Coco Skole, og derved få disse, universitet karakter.

På nuværende tidspunkt er den grad af specialisering og kvalitet COCO voksende daglige takket være den professionelle succes deres fakultet i industrien design og kommunikation på nationalt og internationalt plan.

Vores ledemotiv er angivet i den tro, at uddannelse bør være nyttige i praksis, så alle vores kurser år gentegning efter år, baseret på den nyeste i brugen af nye teknologier og nye kommunikations tilgange, går denne vej på linje med den daglige strøm af den professionelle sektor i konstant forandring i en dynamisk baseret på maksimal udnyttelse af tid, coping, opmuntring og krav. For at gøre dette, studerende på master og dobbelte større programmer, der har bestået de relevante test og har indsendt og godkendt sin portefølje og begær, er inkluderet i posen og beskæftigelse praksis, og som vi gennemførte en aktiv søgning.

COCO er en kosmopolitisk skole, indbydende studerende fra andre samfund såsom Murcia, Valencia, Madrid, Castilla La Mancha, Andalusien og Galicien samt internationale studerende fra lande som Rusland, Polen, Colombia, Venezuela, Mexico, Ecuador, Guatemala, Chile, Holland, Brasilien, Portugal, Frankrig, England, Peru, Panama osv

Placeringer

Alicante

Address
Avenida de Elche nº 157
03008 Alicante, Valencian Community, Spanien

Alicante

Address
Carrer Portugal, 2
03690 Alicante, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig