Læs den officielle beskrivelse

Den bedste garanti for konkurrenceevnen for den bedste uddannelse.

CPA Salduie født frugten af ​​enighed mellem CPA (Audiovisuelle Training Center) og San Valero Foundation en enhed med mere end 60 års undervisningserfaring.

En banebrydende teknologi og omfattende faglige og erfaring med undervisning af vores fakultet, konfigureret CPA Online som fælles reference i panorama af medieuddannelse i vores land, at være pioner i online metodologi.

Vores mål er at uddanne fremtidens fagfolk, der er involveret i skabelse og produktion af audiovisuelle i biograf, radio, video og fjernsyn samt scenekunst.

I 2009 i samarbejde med Højere Studier SEAS Open, får undervejs linje fjernundervisning, udvide vores tilbud og bryde geografiske barrierer. Dannelsen af ​​CPA Online kombinerer erfaringerne fra årene i klasseundervisning med bekvemmeligheden af ​​at studere, når og hvor du vil, uden at miste kvaliteten af ​​undervisningen.

Fortsat forpligtelse til at tilbyde den bedste uddannelse i de specialer mest i efterspørgslen på markedet, online CPA firma i september 2010 en aftale med Universidad San Jorge, Hvor der er etableret en anerkendelse af alle vores grader som dette universitetsgrader.